Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eve hırsızın girmeye çalıştığını görmek

Rüyada eve hırsızın girmeye çalıştığını görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm değerli hocalarım ben evli bir bayanım sürekli olarak rüyamda evimize bir hırsızın girmeye çalıştığını görüyorum karanlıklar içinde bağırıyorum eşime ve babama kalk eve hırsız girmeye çalışıyor yardım et korkuyorum diyorum.sonra tek başıma kalkıp kapıyı kapatıyorum hırsızın içeri girmesine engel oluyorum.ve tam o esnada uyanıyorum korkular içinde ve bu rüyayı devamlı olarak görmeye başladım bana yardımcı olun lütfen bu rüyanın yorumu ne olabilir ve ben bu rüyayı görmemek için neler yapabilirim.şimdiden Allah razı olsun selam ve dua ile …


Yorum: Rüyada eve hırsızın girmeye çalıştığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Eğer bu rüya bir takıntı haline gelmişse ve çok düşündüğün etkilendiğin için görüyorsan bunun yorumu yoktur. Ama mana olarak insanın çok değer verdiği birisinden çok üzüleceği bir şeyi görmesi yada işitmesi gibi anlamlara gelir. Uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi oku. Allah’ın izniyle tekrar etmeyecektir.


Rüyada eve hırsızın girmeye çalıştığını görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda annemle ben evde yalniz oluyoruz.Babam yok.Birden isiklar gidiyor.Annem disari cikiyor bende annemin pesinden gidiyorum.Telefonumun isigini tutuyorum kapimizin onunden bir kisi cikip kaciyor.Korkuyorum annemi cagiriyorum eve.Dualar okuyorum.Polisi ariyorum.Polis geliyor bu numarali sahis diyor.Sabah oluyor babam geliyor.Her seyi anlatiyorum kapinin onune cikiyoruz.Hirsiz gene orda oluyor kacmak istiyor yakalıyorum.Elinde bicak oluyor.Yorumu nedir?


Yorum: Rüyada eve hırsızın girmeye çalıştığını görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibinin çok azimli ve çok hırslı olması anlamındadır. Kendilerine gelecek olan bir zararı veya bir kötülüğü farkederek tedbir almasına ve bu sorundan Allah’ın izniyle kurtulmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir hırsızın balkondan evimize girmeye çalıştığını görüyorum bir ip yardımıyla balkona giriyor ama balkon kapısı kilitli olduğu için içeri giremiyor daha sonra da başka birisi aynı şekilde balkona giriyor bu sefer kapı kolunu kesmeye çalışıyor ama onda yapamayınca tekrardan geri gidiyor ve tüm bunları ben ve ailem salondan izliyoruz bakıyoruz .


arifselim
Rüyayı gören kişiye ve ailesine çok büyük bir yıkıma ve sorunlara neden olacak şeylerden kıl payı kurtulacağına, tehlikeleri atlatacağına ve bundan dolayı çok sevineceğine işaret olarak kabul edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fotoğraf görmek (İmam Nablusi)

Z.Ebrar
Merhaba. Rüyamda kapı çalıyor açmaya gidiyorum kapı deliğinden bakıyorum dayım sanıp açıyorum ama kapının zinciri takılı oldugu için giremiyor içeri , kolunu uzatıyor ama yakalayamıyor ben telefonu arıyorum sonra bağırıp.öyle uyandım. Bunun yorumu nedir


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin emin olmadığı bazı konulara girişeceğine ve bundan dolayı çok pişman olacağına işarettir. Ayrıca içine düştüğü bu sıkıntılı durumdan kurtulmak için yardım talep edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye2
Mrb hocam rüyamda iki tane hirsiz evimizin sozde arka kapisi oluyo ama yok ole bir kapai eve girmeye calisiyo ben kocama bagirip ciglik atinca kaciyolar sonra yine geliyolar ven kendim kovaliyorum esimi cagirip gosterecekken bir bakiyorum kapiya kilit takilmis tahta cakilmis oluyo nedir bu ruyanin yorumu tsk ederim simdiden


arifselim
Merhaba. Esasen bu hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin çok zorlandığı ve çok sıkıştığı bir durumdan kurtulmak için birinden yardım ve destek göreceğine, önüne çıkan engelleri ve zorlukları da Allah’ın izniyle aşacağına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Msff
Selamun aleykum hocam
Karim ruyasinda hirsiz evin kapisini zorladigini bu esnada annemin oturma odasinda annemin oldugunu hirsiz kacsin diye bana seslendigini görmüş bir onceki gecede buna benzer bir rüya daha görmüş bundada hirsiz calmasin diye cuzdanini sakliyormus tabir edersiniz sevinirim hocama


arifselim
Aleykum selam. Hane halkına karşı dost gibi görünüp aslında kötülük yapmak için fırsat kollayan, dedikodularını yapan ve art niyetli birisinin varlığına işaret eder. Bu rüyalar hoşunuza gitmeyecek ve sizi üzecek olan şeylerle karşılaşacağınıza ve moralinizin bozulacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada erkek kardeşim bir erkekle bizim evimizi soymustu onları apartmanın dış kapısından çıkarken yakaliyordum
Rüyada tuhafima giden kardeşimin kendi evini yani hep birlikte kaldığımız evi soymasi cevap için sağolun

Okudunuz mu?  Rüyada evlenme teklifi etmek - almak

arifselim
Aile içerisinde yaşanan olaylara karşı çok azimli olmaya ve pes etmemeyi sevmemeye işarettir. Hırsızı yakalamak gören kimse için daima hayırlı olarak kabul edilmiştir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Dkms21
Merhaba ben rüyamda balkondan bir adamin elinde siyah kare seklinde bir taş ve siyah bir silahla çardağın üzerine çıktığını gördüm esimde yanimdaydi hemen polisi ariyordu ama adam bizim üstte kaynanamin evine cikacagini düşünerek büyük bir korkuyla uyandim çıktığını göremedim


arifselim
Merhaba. Bu rüya yakın bir zamanda girişilecek olan bir işten zararlı çıkılacağına, sorunlar yaşayacağına ve yardım beklediği insanlardan istediği ilgi ve desteği göremeyeceğine alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam.Ruyamda kapı çalıyor.Acmiyorum delikten bakıyorum önce kimse gözükmüyor anlıyorum.Sonra evde annem kardeşim ve bir samimi olmadığım sadece gördüğüm bir arkadaş evde.Hirsiz eve girmeye çalışıyor hâlâ.Bende camdan bakıyorum.Babamin arabasına benzer bir araba ama babamın arabasi değil.Aslijda ev yüksek ama perdeleri kapattigim zaman tek katlı bir ev gibi daha sonra hırsızın duvarda gezdiğini gördüm.O da beni gördü.Hemen cami kapattım.Hirsiz camın önüne geldi.Ugrasmaya çalıştı ben hemen perdeyi çektim o da tekrar kapıya geldi sonra uyandım.


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin yakın bir zamanda vereceği bir karardan yada girişeceği bir işten büyük bir zararla çıkacağına, bu sorunlarla uğraşmaktan dolayı çokça vakit harcayacağına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


kıbrıs
rüyamda gece evimdeyim bir odada babam eşim ve küçük bir erkek çocuk var benim çocuğummuş olarak görüyorum (çocuk sahibi değilim) odadan dışarı çıkıyorum dış kapıdan anahtar düştüğünü görüyorum şaşırıyorum alıp yerine takmaya çalışırken ucunun kıvrıldığını görüyorum bunu yerine takmadan bir anahtar daha düşüyor kapıdan buda aynı şekilde ucu kıvrılmış korkuyorum odaya koşuyorum eşimi hırpalıyorum sesleniyorum eve hırsız girmek istiyor diye bağırıyorum uyanmıyor babamda orada ama sesimi kimseye duyuramıyorum polisi aramaya çalışıyorum numaraları çeviremiyorum polis diye evin içinde bağrıyorum belki duyan olur diye yine sesimi kimseye duyuramıyorum kapı zorlanmaya başlıyor elimle güç yettirip kapatmaya çalışıyorum bişekilde o itişme duruyor sonra hırsızların el feneri olur ya kapının altından fener ışığını tutuyor ışığın rengi mavi gezdiriyor kapı altından bu eşığı evin içine doğru.sonrasında kapı belli belirsiz aralık kalıyor bu şekilde korkarak uyanıyorum.yorumlarsanız sevinirim hakkınızı helal edin.

Okudunuz mu?  Rüyada fazla yaşayamayacağının söylenmesi

arifselim
Bu rüya sahibi için çok sıkıntılı olduğu bir konuda birinden yardım istemesi anlamındadır. Bir sorununun çözülmesi, destek alması ve yardım beklediği bir şeyin varlığına tabir edilir. Ayrıca eğer önlem almazsa daha çok sıkıntılarla boğuşacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam ben bir rüya gördüm şimdi evde koltukta uyuyorum benim bir erkek kardeşim var normalde aynı odada kalıyoruz ama ben salonda uyuya kalmışım uyandığımda çok samimi olduğum ama şuan kpnuşmadığım arkadaşımla karşılaşıyorum bir iki muhabbet derken eve geç kaldığını söylüyor bende kalması için diretiyorum sonra annem uyanıuor arkadaşımı görüyor mehmet bıraksın seni diyor kardeşimin odasına giriyoruz annem arkadaşım mehmetle konuşurken lambalar yanmıyordu zaten sadece ara hol yanıyordu oda elektrik olmasa dahi yanan bir lamba herneyse odanın kapısındayım bir anda pencerede bir el gördüm penceremiz demir parmaklıklar var bağırıyorum el var diye annem ışığa uzanıyor ama elektirikler kesik olduğu için yanmıyor mutfağa koşuyorum bıçak ve sopa alıyorum kardeşime ve arkadaşımı da tembihliyorum 3 dediğimde çığlık atın diye pencereye yaklaşıyorum biri orda perdeyle perdeyi açmaya çalışıyor ama parmaklardan yetişemiyor tam sopayla vuracakken uyanıyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Rüya sahibinin veya ev halkının yaşadıkları bazı sıkıntılarından dolayı önemli zararlar göreceklerine, yapacakları bazı hatalardan dolayı üzüntüler yaşayacaklarına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


brresul
merhaba hocam iki hirsiz ruyamya kapiyi zorliyor sonra ben sesli bir sekilde kapiya doğru gidiyorum sonra kosar adimlarla uzaklasiyorlar sonra mutfak penceresinden bakiyorum ve bunu goruyorlar sonra biri geri donup guzume siprey sikmaya calisiyor ben kaciyorum iceri doğru sonra camlari kapatip

Okudunuz mu?  Rüyada evlilik teklifi almak ne demek

arifselim
Merhaba. En kısa ve en açık yorumu ile bu bir hayal kırıklığı yaşamak olarak açıklanır. Çok sevdiği birinden veya ümit ettiği bir konuda beklentilerinin olmamasına ve üzülmesine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


gcavuss
Merhaba ben bugün rüyamda evimizin koltukları eşyaları değişmişti sonra evde bir anda akrabalarım vardı eve hırsız gelecek diyorlardı cama baktım kasklı elinde bişey var hemen kapıya gittim kapı uzak değildi ama o benden önce gelmişti hemen kapıyı kilitlemeye başladım çocuk kilidini yaptım geri açtı arkadan ben yapıyorum o açıyor kapıyı sonra kapı açıldı hırsız gidiyodu arkasından arkadaşımda gitti sonra onu çağırdık gelmedi hemen kapıyı normal anahtarla kitledik sonra onlar evin onunde birkaç kişi bağırarak konuşular kahkaha atıyorlardı arkadaşımda yanlarında annesi dert yanıyor sonra eve babam geliyor koltuklar değişti güzelmi diyor evet falan diyoruz ve babama anlattığıma rağmen bişey demiyor sonra oturuyoruz bişeylere bakıyoruz sonra uyandım zaten bundan hangi yorum çıkar arkadaşlar


arifselim
Merhaba. Eve hırsızın girmesi hayırla tabir edilmez. Genellikle bu rüya can sıkıntısına neden olacak gelişmelere, olaylara ve çok güvendiği birinden iki yüzlülük görerek hayal kırıklığına düşmesine işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda kendi evimdeyim. Evim bahceli ve mutfak tarafindan cam kapidan arka bahceye cikiliyor. Hava karanlik. Cam kapinin onunde hirsiz ya da serseri gibi tanimadigim bir kaç erkek iceri girmeye calisiyor. Cok korkuyorum. Kapiyi uzerlerine kapatiyorum. Onlar acmaya calisiyor. Bayagi bir mucadele oluyor. Evde, is yerinde bizim için calisan bayan arkadaş var. ( Bende bayanim) Ona bagiriyorum. Polisi ara hemen polisi ara diye. Kadin polisi aramaya calisiyor ancak basaramiyor. Ben bir sekilde polisi ariyorum. Hirsizlarin bir kaci eve girip on kapidan cikip on bahceye geciyorlar ve bir kaci arka bahceden on bahceye geciyor. Bu arada ben ve onlar arasinda epey bir mucadele oluyor. Sonra Polisler geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada eski eşle barışmak

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin işinden veya çevresinden dolayı çok zarar edeceği ve çok etkileneceği bir işe girişeceğine ve pişmanlıkla ayrılacağına işaret olarak tabir edilir. Hırsızların eve girmesi can sıkıntısına neden olacak şeylere işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a ben rüyamda telefon da arkadaşımla konuşuyorum odamdayım sonra balkon dan buzlu camdan birileri var üç dört baya kişi var erkek bunlar bizim balkonun kapısı kilitli açmaya çalışıyorlar ben bağırıyorum kardeşime polisi ara diye sonra bu hırsızlar kapıyı açmayı basariyorlar ben odadan gittim koşarak bu gördüğüm rüyanin manası nedir ne anlama geliyor yorumlar mısınız simdiden teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Eve hırsızın girdiğini görmek iyi olarak yorumlanmaz. Bu rüya Genellikle hiç beklemediğin birisinden kötülük ve hainlik görmeye ve canının sıkılarak moralinin bozulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. rüyamda salonda oturuyorum kapı çalınıyor gece olduğu için tedirgin oluyorum kalkıp bakıyorum karanlık kimse görünmüyor çalmaya devam ediyor. Kim diye soruyorum defalarca cevap vermiyor korkuyorum yerime oturup bekliyorum pat kapı açılıyor karşımda bir adam yüzüne bakıyorum net görünmesine rağmen tanıyamıyorum ifadesiz bana bakıyor korkup uyandım gerçekten salonda uyuya kalmıştım.


arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibinin bazı özel durumlarına göre yorumlanmalıdır. Rüya sahibinin içinde bulunduğu bazı sıkıntılardan kurtulmak için uğraştığına ama kurtulamadığına işarettir. Birinden yardım alarak ancak halini düzelteceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyami sabaha karşı gördüm. Başka birinin evindeydim ve biri kapıyı sürekli zorluyodu dışardan. Kilidi açiyodu ama içeri girmiyodu o her açtığında ben tekrar kitliyordum o tekrar açıyordu. Ama içeriye tek adım dahi atmadı


arifselim
Merhaba. Genellikle iyi olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin sürekli sorunlarla uğraştığına, kötülükleri uzaklaştırmaya çalıştığına ve huzurunun kaçtığına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhabalar,

rüyamda erkek kardeşimin evine ( aslında gördüğüm ev gerçekte bizim çocukken yaşadığımız ve benim sıkıntılar çektiğim bir ev) balkondan biri girmeye çalışıyor geceleyin.
ben farkediyorum. ve bağırıyorum adama. adam farkedildiğini anlayınca balkondan aşağı atlar gibi yapıyor. kız kardeşim ,erkek kardeşim ve ben önce adamın intihar ettiğini sanıyoruz. ama adam çok korkarak bizden gizlenerek balkonun duvarına tutunup dışarı sarktığı sırada ben de kardeşlerime kızıyorum polisi arasanıza diye. ve polisi ararken rüyamdan uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Sıkıntılı dönemlerin baş göstermesi şeklinde yorumlayan alimler de bulunmaktadır etrafınızda sizi çekemeyen haset eden bir kimsenin diline maruz kalabileceğinize yoran da bulunmaktadır. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam. Rüyamda geceydi ve eşim kapının yanındaydı Hüseyin koş hırsız var dedi ben önce şaşırdım hırsız üst kilidin vidalarını sökmüştü. Sanki iki kişiydiler fısıltıları duydum ancak kadın hırsız vardı ve ben polisi ara deyip kapıyı tutuyodum. Alt sökülmüş kilitten içeri baktıgini gördüm tukurdum tüh diye deliğe doğru . Daha sonra parmağını uzattı bende şaşırdım ne yaptığına ve parmağına dokundum ve beni kendine çekmeye çalıştı arada kapı olduğu halde. Bende öyle debelenirken eşim uyandırdı kabus görüyordun herhalde dedi


arifselim
Aleykum selam. Maalesef hayırlı olarak yorumlanmaz. Eve hırsız girmesi hayal kırıklığına, sevgi ve saygı beslediği birisinden kötülük görmesine ve beklenmedik ani üzücü şeyler yaşamasına işaret olarak tabir edilir. Bu sonuçta bir rüyadır ve hayrını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleykum hocam rüyamda evim olduğunu zannettiğim bir evde mutfak kapısında kamerayla kapıyla uğraşan biriyle lariılaşıyorum imdat diye bağırıyorum adam kaçıyor sonra eşim geliyor kapıda eli silahlı bir adam hemen üst kata çıkıyoruz polisi arayıp odanın kapısını kitliyorum öylece uyandım bu rüya neye delalet eder hocam


Tohat
Ve aleyküm selam. Hırsızı görmeniz bir sorununuz olduğunu gösterir. Onu kovalamanız ise bu sorunu çözmek ve halletmek için büyük bir uğraş vermeyi aklınıza koyduğunuza işarettir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Rüyamda evime duvarının arkasındaki çiviyi sökerek ve benim evde birilerinin olduğunu söylememe rağmen korkması için oysaki evde sadece eşim var devamlı ısrarla evime aynı hırsız aynı çiviyi yerinden çıkararak arka duvardan eve ulaşmayı başarıyor ama bir türlü fırsat vermiyorum içeriye girebilmesi ne

Okudunuz mu?  Rüyada Fal görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve Aleyküm selam. İş veya aile hayatında olması muhtemel sorunlara işaret ederken senin bunların çözümü için uğraşmana ve kimseyi kendi işine karıştırmadan halletmeye çalışmana delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selamın aleyküm. Rüyamda komşumun evine hırsız giriyodu ve hırsız benimle konuşuyodu bir şeyler diyodu. Sonra hırsız benim evime girmeye çalıştı sanki evimin anahtarı onda vardı ama açamıyodu kapıyı açmasına izin vermemiştim ondan sonra uyandım. Uyandığımda da sabah ezanı okunuyodu hocam. Cevaplarsanız çok sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. İş hayatında yaşanacak sorunlara ve bu sorunların işlerin aksamasına yapılacak çalışmaların istediğin sonucu vermemesine, alınacak yardımların karşılığını bulamamasına işarettir ki Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda balkon kapısının çaldığını duydum erkek kardeşime kapıya bakması için seslendim sonra takırtı sesleri duyduk bakmadık babamda yanımızdaydı kalkmayın dedi. Ve gölgelerini gördük 3 kişi hırsızlardı balkonda eşyalar vardı onları kurcalıyorlardı. Ama kapı zorlaması falan yoktu. Sonra sıçrayarak uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Merhaba. Bu rüya maalesef iyi olarak yorumlanmaz. Genellikle ağzının tadını kaçıracak şeylerle karşılaşacağına, ümit ettiği şeyleri bulamayacağına işaret olarak kabul edilir. Yinede rüyanın hayrını dilemek ve Allah’a havale etmek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam merhabalar ben hamileyim geç yeterken eşime kapıyı kilitledin mi diye sordum oda evet dedi uyuduk sabah 6:30 gibi bir rüya gördüm; eşimin teyzesinin kızı bana mesaj atıyor diyor ki dikkatli ol sizin oralarda hırsız var sana resmini atayım diyor bende kapıyı iyice kilitlemeye gidiyorum hırsızda atlamadan açmaya çalışıyor dürbünden bakınca siyah giymiş bir adam gördüm ben kapıya vurdum ve hırsız gitti


arifselim
Merhaba. Çevrende olan ve güvenilir kimselerden dolayı hayal kırıklığına uğramamak için adımlarını dikkatlice atman gerektiğine tabir edilir. Bu şekilde bir ders alınabilir ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fok Balığı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
rüyamda evimde misafirlerim var ben yatak odasındayım orta yaşta bir adam fark ediyorum balkonda ..bizim sesimizde rahatsız oluyor sanki onu söylemek istiyor.sonra ben diğerlerine haber vereyim derken korku ve heyecanda var tabi.bakıyorum yatak odamın kapısı kapalı ve gölgesini görüyorum adamın.hırsız bu diye bağırıyorum.evdekilerle yatak odasına girerken altınlarımı çaldı bebeğime takılan diyorum..ama giriyoruz ki bütün dolap kapakları açık ama hiç bir şey almadan gitmiş..hatta oğlum 8 yaşında anne bak burada altınlar diyor..

sonra rüyamda ağlıyorum..eşim yine evde yok.bizi hep yalnız bırakıyor deyip ağlıyorum görümceme söylüyorum..hayırdır inşAllah..yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Bir sıkıntıya, hastalığa veya soruna işaret eden bir rüya olup rüyanda gördüğün gibi başına felaketin gelmeden rahatlaman gibi gerçekte de başına herhangi bir şey gelmeden önlemini alacağına ya da bir şekilde sorun olmaktan çıkarak sıkıntıya girmeyeceğine delalettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler hocam rüyamda tanımadığım apartmandaki 1erkek komşumu görüyorum kapısının önünde 3erkek daha var sarhoşlar ve benim yanımda 10 yaşında ki kızım var nişanlımla bayan bir arkadaşımda beni evde bekliyor akşam saatleri beni kızımın yanında taciz etmeye çalışıyorlar bende nişanlıma bağırıyorum çığlık atarak kızımı alıp kapımın önüne kaçıyorum birden telefonum onların eline geçiyor kızımın telefonu elimde nişanlım kızım arkadaşım kapının önünde kalıyor beni kucaklayıp aşağı indiriyorlar havaya attıkları anda polis geldi kurtuldum şikayetçi oldum sabah kızım okula gitti bu rüya bitti derken kapı çat ette salondan koştum kapıya baktım delikte bir el var bütün gücümle bağırıp kapıyı itip kilitledim kızımda okuldan gelmek üzereydi çok panikledim birden uyandım korkuyla bu nedemek hocam yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Hayırlı geceler. Yumuşak huylu, kırıcı ve üzücü olmayan davranış ve sözlerinden dolayı bazı insanların bundan istifade ederek seni kullanmaları ve üzmelerine neden olabilir. Bu konuda insanlara fırsat vermemeye özen göstermelisin. Dikkat etmen gereken başka bir husus ise eşin ile aranı bozmak isteyen kimselerin iftira ve dedikoduları neticesinde mağdur duruma düşerek savunma durumunda kendini hissedebilirsin. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam gece uykum hiç gelmedi saat 4 gibi uymaya çalıştım ve uyudum rüyamda annem ve yegenim evimdeler abimde uyuyar şuan mutfak olan yerim rüyamda odaymış birden çok kafası kese kağıtlı adamla evin kilidini açıp içeri girmeye çalışıyor camların açık anneme bağırıyorum yenimi abimin öldüğü yere yollasın diye yenim zarar görmedin diye annemde camdan onlara bakıyor saatlerce anahtarı kıtlıyorum onlar açmaya çalışıyor tam acıyorlar ben büyük bir güç ve zorlukla kıtlıyorum abim uyanmıyor yenimi annemi öldürürler diye çok korkuyorum anneme camda uzaklaş diye bağırıyorum silah sıkarlar diye ama tam anahtar bölümü ve kapıyı tutup defalarca kitlerken bıçakla elimin hizasında delmeye başlıyorlar kapıyı o esnada alt kilit olduğunu görüp hür dikkat tüm çabamla onuda kıtlıyorum tam yoruldum ki savaşmaktan bağırıyorum annem yine sana zarar verenler diyor ve uyanıyorum saat 05;40 teşekkürler hocam Allah’ım hayır etsin.


Tohat
Merhaba. Seni dolaylı olarak ve doğrudan etkileyecek bazı sorunların baş göstermesine işarettir. Ailenin içinde ya da çalışanlar için iş ortamında da olabilecek sıkıntılar ve bu sıkıntılardan ötürü yapılacak hataların ele yüze bulaşması ve netice vermediği gibi sorunu büyütmesi anlamına gelir. Olayları daha soğukkanlılıkla halletmeye çalışman gerekebilir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


zana
merhaba hocam ben her gece rüya bitiminde eski evimize hırsız girdiğini görüyorum rüya şöyle annemler ve komşular dışarda oturuyor sonra annem beni eve yoluyor ben evin dış kapısının önündeyken birden bahçeden bir adam çıkıyor adamın gözleri çekik uzun palto giymiş şapkalı sonra birden adam bana kötü kötü bakıp bizim rve çıkıyor ve birden bizim eve giriyor bana paraların yerini soruyor ben söylemeyince beni dövüyor sonra birden annem eve geliyor sinra biz adamla dövüşürken birden eve o adamın arkadaşı geliyor ve adamı beni vuruyor silahla


Tohat
Merhaba. Bazı olaylar sıkıntı ve kaygı duymamıza neden olabiliyor. Fakat bazen de hiç bir şey olmamışken olacağını düşünerek kendi kendimizi kaygılandırmaya çalışırız ister istemez. Senin de gerçekte hiç bir durum olmamışken can sıkıcı durumları düşünmek ve gelecekte olabilecekleri hayal etmek kaygılanmana neden olmaktadır. Rüyanda görmüş olduğun hırsız ve onunla cebelleşmen bunlardan ibaret olduğunun bir göstergesidir. Allah en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Emzik görmek (İmam Nablusi)

Tugliz
Merhaba rüyamda ailemle yol kenarında müstakil bir evde oturuyoruz fakat evde kimse yok evin yanında da ufak bir fabrika varmış ben orada çalışıyormuşum eşimleyse henüz sevgiliymişiz telefonda konuşuyoruz ben kapının önüne çıkıyorum önümden de bir adam geçiyor ben tam o esnada içeri giriyorum eşim ise fabrikaya hırsız giriyor dedi nereden gördün diye sordum bir yandan da fabrikaya bakan camdan gizlice bakmak için perdeyi aralamaya çalıştım tam o esnada hırsız arkadan beri perdeyi kapalı tutuyor ama cam kapalı tabi ben patronu aramalıyım diye eşimle görüşmeyi bitirip patronun numarasını bulmaya çalışıyorum o esnada hırsız kapının kilidini açmaya çalışıyor ben telefonu masaya koyup kapıya koşuyorum kilitlemek için hırsız kapının arkasından kilitleri tutabiliyor ve kilitlememi engelliyordu kapı ne kilitleniyordu nede açılıyordu o şekilde uğraşırken telefonu masada olduğunu hatırladım ve ağlıyordum korkudan bunun açıklaması nedir yorumlarsanız çok sevinirim.


Tohat
Hayırlı günler. Rüya genel itibari ile parasal konularla alakalı olup paraya ihtiyacın olacağı veya evdeki hesabın çarşıya uymamasına delalet eder. Her rüyayı akla takmak gerekmez. Allah’a dua edip tevekkül etmek en iyisidir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada eve hırsızın girmeye çalışması, rüyada eve hırsızın girmeye çalıştığını görmek, rüyada hırsızın eve girmeye çalışması

Bu kategoride yer alan Rüyada etek giymek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eve hırsızın girmeye çalıştığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.