Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada aynanın karşısında insan silüeti görmek

Rüyada aynanın karşısında insan silüeti görmek

Kayıtsız Üye
Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar.Dün gece rüyamda aynanın karşısındayken arkamda annemin silüeti belirdi.Bağırmak istedim ama ağzım açılmadı değişik sesler çıkardım sonra oturma odasına annemin yanına koştum ancak tam kapıdayken anneme söylecekken tekrar başka yerlerde annemin silüetleri belirmeye başladı bu sefer ağzım hiç açılmadı bağırmak istedim ağzım kapalı kaldı.Sonra korkuyla uyandım.Rüyayı saat gece 3 4 civarı gördüm.İnternetten dini tabirlere baktığımda aynaya bakmak hakkında iyi şeyler yazıyor ancak ağzını açamamak hakkında ölümün yaklaştığı veya ağır hastalık olduğu yazıyor.Açıkcası bu beni korkuttu.Bunlara ne kadar güvenebilirim doğruluk payı var mıdır? Şimdiden Allah razı olsun cevaplayanlardan.

Okudunuz mu?  Rüyada Aktar Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada aynanın karşısında insan silüeti görmek

arifselim
Aleykum selam. Bir rüya tabirden okumakla doğru tabir edilmesi çok zordur. En doğrusu size birinin yorum yapmasıdır. Aynaya bakmak güzel şekilde tabir edilebilir ancak bu şekilde korku ve endişe gibi görülen şeyler kabus rüyalar olup tabir edilmezler. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada araba ile dolaşmak

aynanin karsisinda adam gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada ay tutulması görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada aynanın karşısında insan silüeti görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.