Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada arkadaş görmek

Rüyada arkadaş görmek

Tovbekar2016
Rüyamda otobüs ile işten eve dönüyordum. Yanımda iş arkadaşım Ömer’de vardı ve otobüs kalabalıktı. Biz tam arka kapısının oradan ayakta dışarıyı izliyorduk.

O sırada merter civarından geçerken babamı gördüm. O beni görmedi ama ben onu gördüm. Otobüse yetişmeye çalışıyordu ama topallıyordu. Otobüs İETT durağının orada durdu. Yetişsin istiyordum ama topallayarak yürüdüğü için yetişemedi.

Sizce bu rüyanın anlamı ne olabilir?


Cevap: Rüyamda babamı ve arkadaşımı gördüm anlamı nedir?

arifselim
Otobüse binmek hayırlı bir rüya olarak açıklanır. Çoğunlukla sevdiği arkadaşlarıyla bir araya gelmeye ve sevince yorumlanır. Babanın görülmesi de hayra yorulur ancak durakta otobüsün kaçırılması ise dünyevi bazı işlerde geç kalmamaya ve sabırla hareket etmek gerektiğine yorumlanmıştır. Her zaman en doğrusunu Allah bilir.


Rüyada arkadaş görmek

gulcehre
rüyamda arkadaşim bana kelimei tevhit okuyacaktin diyor bende tamam okurum diyiyorum ama lahavle vela guvete illabilhil aleyyil azim daha iyidir diyiyorum


Yorum: Rüyada arkadaş görmek

arifselim
Rüyada arkadaşı görmek ve arkadaşın bu şekilde söylediğini görmek hayırlıdır. İyi ve hayırlı bir çevreye işaret ettiği gibi aynı zamanda iyilik işlemeye ve duaların kabulüne tabir edilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Xavi
Selamün aleyküm. Sevgilimin psikolojik sorunlari oldugundna iliskimize ara vermemizi soyledir bende kabul ettim dun aksam istihareye yattim beklemek benim için hayirli mi tekrar birlesecekmiyoz diye rüyamda erkek arkadaşimi gördüm ama nasıl gördüğümü hatirlamiyorum sabah kalktigimdaysa kalbimde olumsuz bir durum yoktu nasıl yorumlamam gerek.hayirli gunler kardeslerim


arifselim
Aleykum selam. Sadece evlenmemiz hayırlı mıdır değil midir diye istihare yapabilirsin. Bir araya tekrar gelecek miyiz diye bir şey için istihare yapılmaz. Sadece evlenme durumu olur ve kararsız kalırsan o zaman istihare yapabilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyalara ne kadar inanmalıyız?

kd54
öncelikle selamun aleyküm benim bir sorum olacaktı ben rüyamda bundan 4 yıl önceki bir kız arkadaşımı gördüm çok severdim onu rüyamda bir otobüsteydik ve elini gördüm yara olmuştu ve burasını tam hatırlamıyorum ama heralde elini tuttum bugün uyandım ve içimde çok garip bir his vardı aklımdan bir türlü çıkmadı bunun yorumu nedir şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Her ne kadar yıllar geçmiş olsa da eskiden kalan izlerin hala kapanmadığına ve geçmişi unutamadığına işaret olarak açıklanabilir. Başka özel bir şekilde tabir edemeyiz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hukuk fakültesinde ilk günümdü. Değerlerim ve inancımdan dolayı insanlar tarafından dikkat çekiyordum. Bana burada ne işin var gibisinden sorular yönlendiriyorlardı. Ben kesin bir kararlılıkla cevap verdim. Derslere girip çıktım, kağıt kalem elimde hocaların anlattıklarını not aldım. Sonra aslında seneye okula başlayacağımı öğrendim, bugün o ortamı görmek için burdaymışım. Daha sonra eve gitmek için yola koyuldum bir arkadaşımla karşılaştım, birlikte eve dönerken ilk günümü anlatıyordum. Yol kenarında tabelalar vardı. Bir tanesi kırık diğerlerinin üzerinde duruyordu. Arkadaşım onların altına geçti. Onu uyardım. Nasıl olduğunu anlamadım ama tabelanın demirlerden biri arkadaşımın kafasına girdi. Çevreden gelenlerle onu çıkardık hastane için yoldan geçen beyaz bir arabayı durdurduk. Önce durmuyordu ısrar edince durdu.


arifselim
Rüya sahibinin başarılı olacağına, işinde ilerleyeceğine, yeteneklerini geliştireceğine ve çevresindeki herkesten çok ileriye geçeceğine alamet olarak tabir edilir. Ayrıca yardımcı olmak, iyilikte bulunmak ve çevresinde sevilmesine alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam rüyam da arkadaşımla bir yoldayız yürüyoruz akşam vakti arabalar geçiyor,bir yere geliyoruz merdivenden inerken orda para görüyorum bozuk kağıt onları alıyoruz cebimize koyuyoruz o ara abinin param nerde dediğini duyuyoruz arkadaşı o abiye ismiyle seslenince ben de ismiyle bu para senin mi diyoruz ve parayı geri veriyoruz burda bulduk diye sonra yolumuza koyuluyoruz o ara abilerin masaya dönüp iki üç tane fındık aldığımı görüyorum abilerde küfür ediyor gülerek şaka yapıyorlar Allah Razı Olsun

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibini kapalı olan şansının açılacağına, tıkanan işlerinin yoluna gireceğine, kısmetin açılacağına ve sevineceğin gelişmelerin meydana geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam ..
Hocam rüyamdan yakın bir arkadaşımın ihanetine uğruyorum, arkamdan iş çeviriyor sonra ben bunu duyuyorum . Onunla yüzleşip, tartışıyordk..
Bu rüya yi görmeme sebep olucak hiç bir biliç altı şey yaşamadık hocam ..
Tsk ederim şimdiden, iyi günler.


arifselim
Hayırlı günler. Bu arkadaşının cinsiyeti tabir için önemlidir. Eğer karşı cins ise ve ona gönül yakınlığı hissediyorsan bu rüya çok ciddi sorunların ve zararların meydana gelerek hayal kırıklığı yaşayacağına tabir edilir. Bunun dışında da birinden dolayı kötülük görerek pişmanlıkları ifade eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüya da küs olduğum arkadaşlarımı gördüm şakasına argo kullandım onlar da güldü en sonda da köpekten kaçıyoruz köpeğin ön iki bacağından tutup havada öyle gidiyorum neden öyle yaptığımı bilmiyorum ısırmasın diye galiba sonra siteye girişte eve geldiğimde onu giriş kapısının oraya bırakıyorum atıyorum elimden hemen kendine geliyor ve hocam bunlar olurken ilk başta arkadaşlarım bir an kayboluyor ya başka yere gidiyorlar ya arkadan gittiler

Okudunuz mu?  Rüyada kızarmış koyun etinin dağıtılmasını görmek

Diğer rüyam da annemin yeni telefon aldığını görüyorum seviniyorum mutlu oluyorum ama daha sonra yanlış bir versiyonunu aldığını görüyorum sonra arkadaşlarımın yanına gidip yeni telefon aldım diyorum ama jarjda bıraktım diyorum geri yukarı çıktığımda yanlış versiyon olduğunu görüyorum
Allah Razı Olsun umarım anlatabilmişimdir emin olamadığım yerlerin sebebi oruç yorgunluk hatırlamıyorum haliyle kusura bakmayın sizden ricam iki türlüde rüyayı tabir etmeniz.


arifselim
İlk gördüğün rüyan küs olduğun kişilerle barışacağınıza ve aranızın iyi olacağına işaret olarak kabul edilir. Diğer ayrıntıları tabir edemiyoruz. İkinci rüyan ise, iş hayatında yada aile hayatında sevineceğin gelişmeler olacağına ve güzel bir döneme gireceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da uzun yıllardır tanıdığım arkadaşımla bir bakkala giriyoruz bu bakkal bizim her zaman ki bakkalımız alışveriş yapıyoruz bir şeyler alıyoruz dondurma falan alıyoruz sonda bir daha bakkala giriyoruz ve bizi servis bekliyor servisin içinde hocamı hocalarımı görüyorum hatırladığım kadarıyla hocam otobüsten bize bakıyor ve aileden sülaleden birileride var yabancı var mı hatırlamıyorum arkadaşım ya da ben birbirimize çabuk olalım diyoruz bizi bekliyorlar diyoruz ve sonra galiba servise gidiyoruz orasını hatırlamıyorum. Allah Razı Olsun


arifselim
Bu rüya sahibi için hayırlı olarak yorumlanır. Uzun bir aradan sonra rüya sahibinin rahatlayacağına, kazanacağına ve maddi sıkıntılarının geçeceğine işaret eder. Ayrıca başarılı olmak ve iyi bir çevreye sahip olmak manasında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
aynı sınıfta olduğum birbiriyle yakın iki arkadaş var onlarla çok muhabbetim olmadı ama arkadaşları olmayı isterim. Rüyamda bu iki kızla yakınlaştığımı arkadaş olmaya başladığımı beraber uyuyup kalktığımızı yemek yediğimizi zaman geçirdiğimizi gördüm. Bu onlarla arkadaş olacağım demekmi

Okudunuz mu?  Sabah namazından sonra görülen rüya

Tohat
ihtiyacın olduğunda ve yıllarca birlikte vakit geçireceğin arkadaşlık hatta dostluğa işaret eder. Fakat bu bahsettiğin kişiler mi bunu bir tek Allah bilebilir. Ayrıca bu rüya bir konuda bilgili ve tecrübeli büyüklerinden fikir alacağını da delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır ebette.


Kayıtsız Üye
Rüyam da küs olduğum arkadaşımın evine doğru koşuyordum yani oraya gidiyordum koşarken terliyordum ve tıkanıyordum galiba.
Küs olduğum arkadaşımın sitesine gittiğimde orda beni gördüklerini ve beklediklerini gördüm ve sanıyorsam orda maç yapıyorlardı önceden bir çocuğun elinde top vardı ve ben geldiğimde bana bakıyordu.
Kadroya beni alıp almamaları konusunda konuşuyorlardı arkadaşım beni övüyordu ve savunuyordu bir yandan da benim sigara içtiğimi koşamayacağımı söylüyorlardı ama arkadaşım beni savunuyordu.

Hocam diğer rüyam da çeşitli kazaklar görüyorum farklı desenli hangisini giysem diye bakıyorum galiba ve en son birini beğeniyorum galiba ve ona bakarken rüyam bitiyor.

Ve son olarak Hocam çeşitli başlıklarda konu açmayım dedim rüyam da kız kardeşimi görüyorum yolda yürüyoruz eve doğru giderken yolda eski okuldan arkadaşlarımı görüyoruz 2 3 arkadaşımı hepsi kız kardeşim onlara tuttuğu siyasi parti yi soruyor kızlar gülüyor biz öyle değiliz şöyleyiz falan bir şeyler diyorlar gülüyorlar sonra kardeşimle eve geliyoruz asansörden çıkıyoruz ve kapının açık olduğunu farkediyorum eve hırsız girdiğini sanıyorum bağırıyorum kim var orda diye sonra ben merdivene doğru kaçıyorum kardeşim orda duruyor ben kardeşime kaç diye bağırıyorum ama bunlar yaşanırken hırsızı görmüyorum burdan emin değilim sanki kardeşimin orda siyah bir varlık görüyor gibi oluyorum ve kardeşime doğru koşuyorum. kardeşime doğru koştuğumdan eminim ama siyah bir varlık görüp görmediğimden emin değilim.Sonra rüya esnasında ya da uyandıktan sonra acaba o evin içerdeki teyzemmiydi diye düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada kesik koyun başı toplamak anlamı ne olabilir?

Hocam sizden ricam bazı emin olmadığım yerler oluyor iki türlü yorumlamanız ben bu siteyi bulduğumdan beri dini sorularımı ve rüya tabirlerini hep buraya soruyorum Allah Razı Olsun.
Ben ilk yazdığım rüyayı daha önce de yazmıştım cevap alamamıştım diğer gördüğüm rüyalarla beraber yazayım dedim.
Allah Razı Olsun.


arifselim
Lütfen rüyalar ayrı ayrı ve anlaşılır bir şekilde açıklayarak sorunuz. Aynı anda bir kaç rüya sormayınız. Birinci gördüğün rüyan hayatında önemli bir gelişmenin yaşanacağı anlamındadır. Bir haber, bir sonuç veya benzeri bir gelişmeden haberdar olacağına dair olumlu gelişmeler göreceğine bir işarettir.

İkinci rüyan yeteri kadar anlaşılmıyor bunu tabir edemeyiz. Rüyaları iki türlü yorum yapamayız. Son gördüğün rüyan ise gerçek hayatta var olan endişelere, canını sıkacak gelişmelere ve beklenmedik ani olaylar yaşanacağına tabir edilir. Rüyalara çok takılmak doğru değildir. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dileyin bu en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda okul çantamla geziyordum. Küçük bir yapay gölün olduğu bir yere gittim ama gerçekte böyle bir yere hiç gitmedim. Girerken merdiven kullanarak girdim ama çıkışında merdiven kullanılmıyordu yani yüzerek geçmek zorundaydım sonra okuldan üç kişi geldi bu kişilerle çok da yakın değilim gerçek hayatta. Neyse bunlar da yüzmeye başladı ben de hava soğuk kıyafetlerim kurumaz diye yüzmek istemedim sonra bu üç kişiden bir çocuk yanıma geldi ve ben yüzmeden beni çıkarabileceğini söyledi gerçekten de beni bir şekilde çıkarttı oradan.ayakkabı çekiceğini verip sonra benden alacağını söyledi ben de arka cebime koyup tamam dedim. Dışarı çıktığımda gidip gitmemekte kararsız kaldım sonuçta bana yardım etmişti neyse bekledim onlar da çıktılar çocuk yanıma gelip hadi kahvaltıya gidiyoruz sen de gel dedi ben de yanımda çok para olmadığı için ben kahvaltı yapmıştım zaten siz gidin dedim. Ayakkabı çekiceğini geri almadı sonrasında uyandım gerçekten tuhaf bir rüyaydı gördüğüm kişilerle yakın arkadaş da değiliz rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüya anlatmak günah mıdır

arifselim
Bu güzel ve hayırlı bir rüyadır. O kişileri tanıman gerekmez. Senin zor bir anında yanında olacak, sana destek olacak ve sıkıntılarını giderecek bir arkadaşın veya bir kişinin olacağına dair bir işaret olarak yorumlanır. Bazen bir beladan paçayı sıyırmak ve bir tehlikeyi son anda atlatmaya da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyam da küs olduğum bu aralar sadece biraz konuştuğum bir arkadaşımı görüyorum bir yerde oturuyorlar ayağa kalkıyorum öleceksek adam gibi ölelim diyorum gidiyoruz diyorum bunu darbeye karşılık söylüyorum darbe olacak diye haber geliyordu sanırım böyle karışık bir rüya bu rüya neye delalet eder Hocam bir tabiri var mıdır.
Allah Razı Olsun.


arifselim
Bu hayırlı bir rüyadır. Güzel ve sevineceğin gelişmeler olacağı manasındadır. Dargınlık varsa bitmesine, iyilik etmeye ve iyilik görmeye işaret eder. Ayrıca erdemli olmak ve güzel ahlakı ile tanınmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm,
rüyamda evimin yakinlarında yürürken çok cocukluktan çok samimi bir arkadaşımı ve annesini gördüm, aynı zamanda karşı binamızda komşu . bana doğru yürüyorlardı, arkadaşımın annesi, bana şöyle dedi: Kaynananlar beni aradi, görümceni almanyaya getireceklermiş okul için dedi, bize vize işlerinde yardımcı olmamızı istedi dedi. Haber bekliyorlar dedi.

Okudunuz mu?  Hoşlandığım kişinin beni rüyasında görmesi

yorumlarsaniz sevinirim, kocamla bir yıldan fazla oldu ayrılalı, hiç bir şekilde görüşmüyoruz, boşanmadık, görümcelerim okullarını bitereli yıllar oldu..
ne anlama gelebilir?

selam ve Duâ ile


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada olduğu gibi gerçekte de herhangi bir konu hakkında haber alacağını gösterir. İyi veya kötü bir haber de olabilir. Bu haber çok yakın bir zamanda sana ulaşacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


İsimsiz85
Selamün Aleyküm hocalarım,

Gece rüyamda bir arkadaşımın ablasıyla birlikte bize geldiğini gördüm. Arkadaş yeni nişanlandı ablası gerçekte rüyamda ablası olarak gördüğüm kişi değil bu gece rüyada gördüğüm ablanın tipi yeni nişanlandığı kız arkadaşa benziyor. Ablasının yüzü gülüyordu ama çocuk bana "ben evlenmek istemiyorum" dedi rüyamda. Rüya boyunca niye bize geldiler ki diye düşünüyordum zira yüzyüze görüştüğüm samimi olduğum insanlar değiller. Rüyamı yorumlayabilirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum hepinizden Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Uzun soluklu projelerin uzun yıllar boyunca sana ve ailene hayırlı kapılar açarak hayatını olumlu yönde güzelleştirmesine vesile olacak çalışmalarda bulunacağına bu çalışmalar kolay olmasa da getirisi büyük ve sürekli olduğundan göe alabileceğin bir konu olacaktır. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam. Rüyamda ilgilendiğim çocuğun başında bir suç oluyordu fakat o masumdu ve vatansever biriydi. Herkes onu arıyordu babamsa bana gelip masaya vurarak söyle sen onun nerede olduğunu biliyorsun plakayı biliyorsun değil mi dedi. Hayır dedim saklamaya çalıştım. Sadece sana söyledi ama dedi(normalde o kadar yakın değiliz). Sonra ablamlarla gidip onu kontrol ettik iyi mi diye. Önce geçtiği ıssız dağda karlar vardı. Sonraki ise normal bir dağdı ve orada yülsek bir yamaçta öldürülüp ellerinden asılmış bir kız vardı. Çocuk kızı aşağı çekip ağzındaki ve gözlerinde ki bezi indirip ağlayarak sessizce ve özlemle, biçare kızı dudaklarından öpüp veda etti. Kız onun yüzünden öldürülmüş. Kimki bu dedim kardeşime. Onlar çocukluk arkadaşı, kız oğlanı seviyor, oğlanda sevmiş bir ara ama oğlan yerinde duran birisi değil, lakin çok değer veriyor dedi. O anda onların evine gittim, el ele oynadıkları oyunları ve pembe divan döşeli bir odayı gördüm. Manası nedir? Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğu birinin evine gittiğini görmek

Tohat
Merhaba. İki türlü tabir edilmektedir. Maddi olarak olduğun gibi görünmek yerine daha gösterişli, görkemli, zengin ve lük bir yaşantın varmış gibi görünerek farklı görünmeye çalışman, olanı gizlemek ile insanları kandırmaya çalışmana delalet eder. Farklı bir tabire göre ise, devlet tarafından uygun görülmeyen bir işe girmen, yasak sayılan bir durum sergilemen nedeni ile kimseye söyleyemeyip çevrendekilerden saklamak zorunda kalman seni sıkıntıya sokabilir, pişman olmana sebebiyet verebilir. Doğru kararlar ile doğru adımlar atmaya çalışmalısın. Allah en iyisini bilendir.


erkam
selamün aleyküm
ben bir sağlık çalışanıyım. bundan önceki iş yerimde bir bayandan çok hoşlanıyordum ancak dini gerekçelerden dolayı hoş olmayan bir şekilde diğer arkadaşlarımla beraber memur olduktan sonra küs bir şekilde ayrıldık.

rüyamda ise şunu gördüm. ben eski işyeri civarındayım eski patronum beni arıyor ve git arkadaşlarına işten kovuluyorlar sebepleri şu … güzel bir dille anlat. sonrasında ben gidiyorum bölüme ve anlatıyorum. bana küs olduğumuz için biraz soğuklar ama konuşuyoruz. büyük bir hata yapmışlar ve işten fesihleri gerçekleşiyor. ben 2 senedir bu arkadaşlarımla görüşmüyorum. acaba rüyamın tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada sürekli yılan görmek neye işaret

Tohat
Ve aleyküm selam. Geçmişte yapılmış pişmanlıklara işaret olan bir rüyadır. Geçmişte anlattığım konu ile ilgili veya farklı bir konuda özellikle söylediğin sözlerin ağır olması, yargısız infaz etmiş olmandan dolayı hatalı olduğuna ve içten içe bida duyduğuna işarettir. Diğer bir tabiri de ceninin delik olduğu, parasal birikimlerde bulunamayıp düzensiz harcamalarından dolayı kendini sıkıntıya koymana delalettir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Öncelikle selamun aleyküm. Bu gece şehvi duyguma yenik düşüp mastürbasyon yaptım fakat sonrasında çok pişman oldum. Uyuyunca ise çok çok garip bir rüya gördüm.Daha yeni tanıştığım bir sınıf arkadaşımın(kız) evine(onunmu bilmiyorum sahil kenarında etrafı kapkaranlık çok uzaklarda ışık olan tenha bir evdi.) tanımadığım birisiyle(erkek,bende erkeğim) sebebini tam hatırlamadan gidiyorum(bir şeyi kurtaracağım ama neyi hatırlayamadım) evine gidince sınıf arkadaşımın gözleri normalde siyah ve biraz büyüktür ama oraya gittiğimde kopkoyu korkutucu bir hale bürünüyor ve o sırada o civarda olan yaşlı bir çifte "gitmelerine engel olun!" diyor. Yanımdaki tanımadığım çocuk kaçarken ben o evin balkanu diyebileceğim yerde takılı kalıyorum ve bir şey boğazıma yapışıyor. Ama ne yapışmak bunu gerçektede hissediyor gibiyim.Sonra yaşlı çift evin kenarında ailemin arabasının orda olduğunu görüyorum ve cebimden anahtarımı çalıyor.Ben daha da fenalaşıyorum nefesim kesiliyor ayaklarımı zoraki hareket ettiriyorum ve sınıftaki arkadaşım gözleri büyükçe açıkken gözümün içine içine odaklanıyor ve bende kendimin farkındaymışçasına seslice ayetel kürsü okuyorum(sanki rüyama komut verir gibiydim ama tam da hükmedemiyorum rüyama). Sonra yavaş yavaş boğazım rahatlıyor nefes alabiliyorum ve hafifçe konuşabilir duruma geliyorum. Sanki bir şey beni koruyormuşçasına rahatlıyor ve evden uzaklaşırken sınıf arkadaşım ve yaşlı çift uzakten beni kesiyor gibiydi. Sonrada tanımadığım eve geldiğim çocukla yavaşça uzaklaşıyoruz.

Okudunuz mu?  İstihare rüya yorumlama

rüyam bu kadar sabah uyanınca terlemiştim lütfen cevap verin.


Tohat
Ve aleyküm selam. Sonu mutlak suretle huzur olacak ve ferahlık göreceğin günlerin yakın olacağı anlamını taşıyan hakkında hayırlı olan bir rüyadır. Genel itibari ile manevi ve maddi yönüne işaret edip hem miras veya kendi emeğinle zengin olacağına hem de maneviyatını geliştirecek hak yolunda olacak ve hayatının bir anında haca gideceğin, korkulardan ve tüm kötülüklerden de emin olacağın anlamı taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Arkadaşımi üniversite için istihareye yattı. İlk rüya da lila rengi görmüş daha sonra ki rüyasında ailesiyle gezmeye giderken yolda beni görmüş. Beni de çağırmışlar ve beraber gitmişiz. Gittiğimiz yer çok güzel bir yermiş (çok güzelll) orada bize lila rengi çıktığını anlatıyormuş ve bende inşAllah hayırlı olacak diyormuşum. Ve ben de çok mutluymuşum rüyasında kalkıp dans ediyormuşum. Hem arkadaşım hem de benim için Yorumlar mısınız ? Teşekkürler.


Tohat
Hayırlı günler. Her ne kadar istiharenin kişi kendisi için yatması makbul olsa da başkası yatmışsa kimin niyetine yatmışsa rüya bir tek onun için yorulur. İstiharede dikkat edilmesi gereken histir. Uyanırken yatan kimse eğer olumlu duygular içindeyse niyet hayırlıdır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


mumsema rüyada arkadaş, Ruyada arkadaş gormek, rüyada Arkadaş

Bu kategoride yer alan Dua ettikten sonra görülen rüyalar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada arkadaş görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.