Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada erkek eli tutmak

Rüyada erkek eli tutmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda,gerçekte bir kaç kez gördüğüm erkek elimden tutuyor ben mutlu oluyorum huzur lu oluyorum ve çocuk bana olan ilgisinden bahsediyor ben kabul etmek istemiyorum elimi birakmasini istiyorum ama guluyorum aynı zaman da elimi bırakmama izin vermiyor ve öyle yuruyorz huzurlu olarak

Okudunuz mu?  Rüyada El Falı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada erkek eli tutmak

arifselim
Evvela bu rüya insanın etkilendiği bir şeylerden dolayı görülebilir özel bir manası olması gerekmez. Diğer yoruma göre ise eğer bu rüyayı bekar ve evlilik çağında olan birisi görmüşse kısmet ve nasibi açısından sevineceği gelişmeler yaşayacağı manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin başka biriyle nişanlanması

rüyada bir erkeğin elini tutmak, rüyada erkek eli tutmak, rüyada erkeğin elini tutması görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada fotoğraf paylaşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada erkek eli tutmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.