Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada okulda olduğunu görmek

Rüyada okulda olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben sürekli rüyamda kendimi okulda görüyorum ya okulda eski erkek arkadaşımı arıyorum ve bulamıyorum. Yada daha önce mezun olduğum okuldan şuan grüşemediğim kız bir arkadaşımla karşılaşıyorum sohbet ediyorum


Yorum: Rüyada okulda olduğunu görmek

arifselim
Merhabalar. İstediğin bazı işlerinin olması ve uzun sürecek olan bazı dostluk ve arkadaşlıkların olacağına işaret eder. Bazen sürekli bir şeyler düşünülürse o şekilde de sık sık benzer rüyalar görülebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş Birinin Yerleri Yıkaması

Rüyada okulda olmak

Riyakar58
selamun aleyküm rüyamda okula gidiyorum ama okuk bildiğiniz otel içinde dersleri işliyoruz sonra maç için dışarı çıkıyorus muhabbet ediyoruz maç yapıyoruz bu sene okuldan ayrılan hocalarıda orada görüyorum sonra derse geçiyoruz derste hoca bana bir konu için bağırıyordu ben ise susuyordum ama içimden küfür ve birşeyler geçiyordu kapının camından abimin arabasını görüyordum okulun bitmesine 1 ders kalmıştı hocadan izin alıp çıkıyorum abimin arabası ama içindeki şuanki sınıf arkadaşımdı ehliyeti vardı söylüyordum babamdan izin almasını babamı arıyordu bizde üst katlara çıkıyoruz yürürkeb muhabbet ediyoruz babama söylüyordu babam reddediyordu kızıyordu telefonu kapatıp bana snlatıyordu babam küfürde etmiş benden istemsizce ağzımdan küfür çıkıyordu gerçek hayatta küfür etmeyen biriyim sonra araba ve sınıfın olduğu yerleri arıyoruz baya dolaşıyoruz bulamıyoruz otelde kayboluyorduk sonra bir abla tarif ediyor ama yanlış ediyor benim aklıma geliyordu koşarak gidiyordum yanlıl giriyordum sonra doğru yeri buluyordum

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneyi canlı görmek

Yorum: Rüyada okulda olduğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Eğitim hayatınız boyunca göstereceğiniz uğraşa, çabaya ve emeğe delalet eder. aynı zamanda bu yolda katedeceğiniz başarılar ile birlikte hayallerinize ulaşacak ve mutluluğu yakalayabileceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


rüyada okulda olduğunu görmek, rüyada okul mumsema, rüyada okulda olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada otelde 7 numaralı oda görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada okulda olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.