Anasayfa
12 Ağustos 2022, 6:13
sizden07
Abone

Abim isyankar şükretmez

Abim isyankar şükretmez

beadil
Selamünaleyküm mümin kardeşlerim abilerim benim abim isyankar şükretmeyen ahlaksız küfürbaz cahil dünya sevgisi gözlerini bürümüş ahirete zerre önem vermeyen hatta bizi bazen yobaz gören gerçekten zeka seviyesi düşük gerçek anlamda okuldan olsun her şeyiyle ve aileme yorgun anneme ve rahatsız babama hergün laflarıyla kan kusturuyor ve haşa şeriata küfrediyor cahilce bilip bilmeden demin dediğim gibi yobaz gören ve deminde dediğim gibi abim cidden cahil ve aslında doktorda akıl hastahanesine yatmasının gerektiğini söylüyor yani babamın felç geçirmesi hakkımızın yenmesi gibi bir kaç ağır imtihandanda dolayı aklı dengesi bozuk annem cahilliğine ve zaten zekası düşükken aldığı bu darbeyle akledemeyişine veriyor Allah affetsin diyor hakkınızı helal edin lafı dolandırarak anlattım ne yapmamız gerekiyor tek çare Allah biliyorum Allah’a hangi duayı etmemiz gerekiyor bunun hidayete ermesi için o geldiği anda eve huzur kaçıyor çok sıkıntı çektiriyor.

Okudunuz mu?  Birini affetmezsek Allah da bizi affetmez mi

Yorum: Abim isyankar şükretmez

arifselim
Aleykum selam. Allah ıslah eylesin ve hidayet ihsan eylesin. Ona iyilikle nasihat etmelisiniz. Daha çok nefret ettirmeden sevdirerek ona yaklaşmaya çalışın. Beş vakit namazlardan sonra ıslah olması için dua edin. Allah yardımcınız olsun.

Bu kategoride yer alan Başkasına inilen-bağışlanan hatmin duası nasıl yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Abim isyankar şükretmez Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.