Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evli birini bekar görmek

Rüyada evli birini bekar görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben yaklaşık 6 yıldır aynı rüyayı ara ara görüyorum. Ablam gerçek hayatta evli iki çocuk annesi. Bende iki yıl oldu evleneli. Ben bekarken de evliykende bu rüyayı görüyorum zaman zaman, işin ilginç kısmı ablamda benzer rüya görüyormuş. Rüyam şöyle; ablam rüyamda bekar ve cirkinlesmis buruşuk ve gamlı kederli rüyamda onu öyle görünce üzüntüden ölecek gibi oluyorum. Ve ardından uyanıyorum ve Allah’a sukrediyorum. İyi ki ablam evli diye. Anlamı nedir.

Okudunuz mu?  Rüyada eyüp sultan camisini görmek

Yorum: Rüyada evli birini bekar görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya beklenilen şeylerin gerçekleşmesi anlamındadır. Örneğin evlilerin çocuk sahibi olmasına veya özel dileklerinin gerçekleşmesine tabir edilmiştir. Allah’tan daima hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada evli bir adamı bekar görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum.Ben rüyamda şu anda evli olan bir adamı bekar gördüm ve bu adam beni istemeye geliyordu ailem herkes tanıyordu ama ben tanımıyordum bana beni sevdiğini söylüyordu bende onu seviyordum rüyada 3 gün önce gördüm bu rüyayı çok etkilendim ve o adamın şu an evli olduğunu öğrendim içim bir tuhaf oldu acaba bu rüyanın yorumu nedir.ayrica rüyamda gördüğüm kişi bir yazar onu daha önceden tanıyordum ama öyle çok bir düşkünlüğüm ya da bir beğenim yoktu bir anda bu rüyayı görmem ne anlama geliyor acaba cevaplarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada evli birini bekar görmek

arifselim
Aleykum selam. Evli olan bir kadın için bu rüya iyi değildir ve sıkıntılar yaşamasına işarettir. Bekar kızlar için ise sevineceği gelişmelere ve evlilikle ilgili olayların meydana gelmesine tabir edilir. Sen yinede hayırlısını dile ve rüyaya çok takılma. Çünkü adı üstünde sadece bir rüyadır ve bir anlamı olması gerekmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin boynunda morluk görmek

rüyada evli birini bekar görmek, evli kadinin rüyada bekar olmasi, islami rüya evli birini bekar gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada evde dolaşan küçük beyaz fare görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evli birini bekar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.