Anasayfa
8 Ağustos 2021, 11:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada damatlığın bol gelmesi

Rüyada damatlığın bol gelmesi

anotherchance
Selamın Aleyküm,

Rüyamda eşimle evleneceğimiz güne geri dönüyorum. Düğün öncesi geniş bir düğün salonunun ortasındayım. Yanımda eşim yok, abim ve yakın dostlarım var. Damatlığımı giyiyorum ama damatlığım bana oldukça büyük geliyor. Abim ve arkadaşlarım beni sakinleştirip damatlığımı düzeltmeye çalışırken düğün salonunun birkaç görevlisi ve terzi, damatlığımı ve kemerimi sağdan soldan kesip biçerek bana uygun bir hale getirmeye çalışıyorlar. Ben onlara itiraz ediyorum ama durmuyorlar. Sonrasında huzursuz bir şekilde uyandım. Allah rızası için rüyamı yorumlayabilir misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada cin görmek ne anlama gelir?

Yorum: Rüyada damatlığın bol gelmesi

arifselim
Aleykum selam. Evli olan içinde olsa damatlık giymek hayırlıdır. Bol olması da güzel manaya yorumlanır. İş ve maddi anlamdaki sıkıntıları erkenden tedbirler alarak Allah’ın izniyle önüne geçeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada civciv görmek

Yorum: Rüyada damatlığın bol gelmesi

Kayıtsız Üye
Hocam Selamün Aleyküm. Rüyamda bir evin içindeyim. Ayaklarım yere basıyor ama bastıgı halde ayagımın kenarlarından bikaç böcek çıkıp yürümeye başlıyo. Renkleri siyah değil. Ayağımı çekip başka yere basıyorum bu sefer bikaç tane daha artarak aynı böcekten tekrar çıkıyo. Her defasında ben ayağımı onlardan çekip başka yere bastığımda sayıları artıyo ve bileğimden yukarı doğru çıkmaya başlıyolar. Öldürmeden atmak istiyorum. Atıyorum bacaklarımdan. Giderken bacağımın arkasında başka bir böceğin kaldığını farkediyorum. Galiba ateş böceğiydi zararı olmaz onun diyorum ve uyandım hocam bunun tabiri nedir yorumlarsanız sevinirim?

Okudunuz mu?  Rüyada cinin sarılması

Yorum: Rüyada damatlığın bol gelmesi

arifselim
Aleykum selam. Aslında bir çok anlamları olabilen rüyalardandır. Genel bir ifade ile bu rüya ikili ilişkilerde yaşanılan sorunları ifade etmektedir. Aynı zamanda mutsuz bir evlilik ve anlayış göstermeyen bir eşe de yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Cami minaresi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada damatlığın bol gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.