Anasayfa
19 Şubat 2023, 10:46
Gusul
Yönetici

3 kere ihtilam olmak

3 kere ihtilam olmak

Kayıtsız Üye
Bir günde art arda 3 kere ihtilam oldum
gece uyandın gusül aldım sonra yattım tekrar uyandım ihtilam oldum tekrar gusül aldım sonra tekrar yattım kalktığımda tekrar ihtilam olmuştum ne yapmalıyım? (ikinci konuyu açışım ilkinde yanlış yere açmıştım)

Okudunuz mu?  Küçük abdest sonrası gelen sıvılar mezi,vedi veya meni şehvetsiz geldi zaman boy abdesti bozulur mu?

Yorum: 3 kere ihtilam olmak

mum
Bir gencin bir günde 3 defa ihtilam olması asla normal değildir. Kanaatimce siz ihtilamın ne olduğunu bilmiyor ve meni çıkıp çıkmadığını bilmiyorsunuz. Öyle çıkan her bir damla için yıkanmak olmaz bu meni değildir olsa olsa mezi veya idrardır.

Bu kategoride yer alan Kulak ameliyatı oldum nasıl gusül alınır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

3 kere ihtilam olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.