Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:19
missa3
Abone

Mastürbasyon yapma ihtiyacı geçmiyor

Mastürbasyon yapma ihtiyacı geçmiyor

Kayıtsız Üye
Selâmün aleykum 18 yasinda kızım öğrenciyim ve sürekli vesvese geliyor masturmasyon yapma ihtiyacı yapmak için ama yapmak istemiyorum çünkü rahatsız oluyorum yaptıktan sonra da gecmiyo bu his vajinamda bir ısınma bişiler oluyor ne yapmalıyım Allah rızası için yardım edin artik dayanıyorum daha önce doktora gitim ama bunları söyleyemedim sadece yanma olduğunu dedim ama her şeyin normal olduğunu söyledi w yapmalıyım

Okudunuz mu?  İslam'da evlilik içi tecavüzün hükmü nedir ?

Yorum: Mastürbasyon yapma ihtiyacı geçmiyor

mum
Şehveti gidermek bir ihtiyaçtır hem erkek hemde kızlar için. Fakat bu ihtiyacı eliyle nikahlanarak (mastürbasyon) ile olmamalıdır.
İstimna yapmak sadece zinaya düşme korkusu olursa caiz olur ama adet haline getirilirse bu fıtrata aykırıdır ve Efendimiz (sav) tarafından lanetlenmiş bir durumdur.

Okudunuz mu?  İş yaparken zikir çekilmesinde sakınca var mıdır?

Yorum: Mastürbasyon yapma ihtiyacı geçmiyor

Burak27
Sayın misafir bende senle yaşıt sayılırım bu durum büyük bir psikolojik rahatsızlık haline gelmeden bu duruma çare bulmak lazım.
Bu his gelince duş alabilirsiniz,namaza başlamak çok iyi gelecektir ve Kuran-I Kerim okuyabilirsiniz ancak kararsız davranıp şehvet ve arzularınızın sizi teşvik ettiği yola giderseniz sizi zor ve kötü yollar bekler.Bence 5 vakit Namaz ve Kuran-I Kerim bu durumu çözer sizde kararlı olursanız kökten çözer hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Eyüp peygamberin ailesinin isimleri

Yorum: Mastürbasyon yapma ihtiyacı geçmiyor

Kayıtsız Üye
Ben 5 vakit namazımi kıliyorum Kurani Kerim’de okuyorum Allah’a ağlayıp yakariyorum ben mi gözümde büyütüyorum ne yapmaliyim bunu kimseye diyemiyorum psikoloğa gidemem bunun içinde çok korkuyorum


Kayıtsız Üye
aleyküm selam kardeşim seni çok iyi anlıyorum . ye yap biliyor musun ibadetlerle kendini meşgul et. hele ki namaz ALLAH namaz insanı haysızlıktan uzaklaştırır diyor eğer ALLAH a güveniyorsan, inanıyorsan bunu yap namaz kılmana rağmen bu oluyorsa imamımı kuvvetlendir yalnız kalmamaya çalış, nefsini terbiye et internetten ya da youtube kanallarından yararlanabilirsin. sözler köşkü adlı youtube kanalı bu durum ile ilgili çok etkileyici bir video çekmiş izlemeni şiddetle tavsiye ederim.selametle

Okudunuz mu?  Kuranda geçen hayvan isimleri

Kayıtsız Üye
Peki kadın doğuma görünmem gerekiyor mu çok mutsuzum artık Allahım affetsin sürekli rahatsız oluyorum


masturbasyon ihtiyaci

Bu kategoride yer alan Ben Nasıl bir Müslümanım kendimden bile nefret eder hale geldim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mastürbasyon yapma ihtiyacı geçmiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.