Anasayfa
25 Temmuz 2023, 2:08
sizden3
Abone

Aşk acısı çekmek günah mı yoksa sevap mı?

Aşk acısı çekmek günah mı yoksa sevap mı?

Moon
Aşk acısı çeken insan günaha mı girer yoksa sevaba mı? Kısa cevap yeterli. Şimdiden teşekkürler.


Yorum: Aşk acısı çekmek günah mı yoksa sevap mı?

arifselim
Nefsini haram bir ilişkiden kendini sakındırarak aşk acısını içine atan ve bu acıyı yaşayana sevap vardır. Allah niyetine göre hakkettiğini elbet verecektir. İnsan gönlünü kaptırsa da bunu nefsine esir olacak hale getirmemeli ve daima Allah’ın rızasını önde tutmalıdır.

Okudunuz mu?  Bazı Akraba ve Arkadaşlar ile Görüşmeme hakkında Sorum

Aşk acısı

Kayıtsız Üye
Ben birini çok sevdim bana güven dedi seni çok seviyorum dedi sonra aylar sonra seni sevemedim sesi ayrıldı. Ben çok acı çektim dayanamayacak haldeydim sonra aylar sonra aradı bana gene unut verdi bende umutlandım konuştuk sonra niye umutlanıyorsun dedi arama artık beni biz sadece arkadaşız dedi gitti sonra gene geldi aylar sonra sana çok ihtiyacım var dedi kötüyüm dedi ben yanında oldum hergün aradım moral verdim sonrada biz sadece arkadaşız bilseydim umutlanacaksın aramazdım dedi. Biz olamayız ben seni istemiyorum dedi niye dedim öyle dedi kafam çok karışıktı bende sahte hesap kurup onu takip etmeye başladım belki niye öyle yaptığını anlatım diye sonra anladı benim yok dedim bende çünkü çok korktum sonra ben değilim diye inandırmaya çalıştım çünkü çok seviyordum bana mesaj atmaz gene beni bırakır diye çok korkuyordum sonra bana yalancısın basitsin dedi beni heryerden engeledi numarasını değiştirdi şuandada çıktığı var ama bana senlede kimseylede olmaz dedi beni bıraktı ama başkasıyla çıkıyor şuanda benim hiçbir kötü niyetim yoktu ben sadece seviyordum ama kimse bana inanmadı herkes beni yalancı biliyor bana seni istemiyorum dedi ama başkasıyla çıkıyor beni bıraktı ama başkasıyla çıkıyor ben suçlumuyum lütfen bana yardım edin çok pişmanım.

Okudunuz mu?  Karşı cins ile el sıkışmak

Yorum: Aşk acısı çekmek günah mı yoksa sevap mı?

Kayıtsız Üye
Bence kime aşık olduğun önemli…Leylaya mı MEVLA yamı leylaya ise boş ver kardeşim değmez ama MEVLA ya ise yan yanki olasın…


aşk acısı çekmek sevap mıdır, ask acisi cekmek caizmidir, aşk acısı çekmek günahmı

Bu kategoride yer alan 6 yaşında zina etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aşk acısı çekmek günah mı yoksa sevap mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.