Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tanımadığın bir erkekle kaçtığını görmek

Rüyada tanımadığın bir erkekle kaçtığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda aile evimden tanımadığım bir erkek "bana gel kaçalım "dedi. Bende elimden tuttu ve kaçtık. Elimde de ekmek ve salam vardı. Yatmadan önce dua okumuştum haber almak için rüya duası okudum ve bunları gördüm bu rüyanın yorumu nedir ve neye dalalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada trene binmek

Yorum: Rüyada tanımadığın bir erkekle kaçtığını görmek

arifselim
Bu rüyanın doğru tabiri ancak kişiye özel olmalıdır. Genel bir tabir ile bu rüyayı gören kişi hayatında radikal değişiklikler yapacağına yorumlanır. Evinden ve sevdiklerinden uzakta olan kimse için çok özlemekle tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada türbe görmek

rüyada bir erkekle kaçmak, rüyada bır erkekle kaçtığını görmek, rüyada genç bir erkekle kaçtığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada uçağa son anda yetişmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tanımadığın bir erkekle kaçtığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.