Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada fotoğraf görmek

Rüyada fotoğraf görmek

Kayıtsız Üye
Iyi gunler hocam.Ruyamda sevdigim cocugun fotograflarini gördüm.Birinde agliyordu,birinde sigara iciyordu.Bir fotograf paylasmis aglayan erkek cocugu altinada yazmiski bu fotograf 10.000 kisiyi aglatmis.Yorumlarsaniz sevinirim.Tesekkurler


Yorum: Rüyada fotoğraf görmek

arifselim
İyi günler. Bu rüya tek anlamda yorumlanabilecek bir rüya değildir. İlk olarak etkilendiğin bazı olayların bir şekilde rüyaya yansıması anlamındadır. Bazı şeylerin tamam olmasına, zamanı geçtiğine ve anılara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüya

Frht
Rüyamda bir kız arkadaşımın telefonda fotoğraflarını görüyordum fotoğrafların altında bazı açıklamalar vardı fotoğraf hakkında, bu fotoğraflar instagram hesabında idi kızın ve normalde instagram hesabı yok onun.Kıza 1-2 yıldır aşıktım (platonikti biraz bu aşk) şu aşamada onu unuttum gibi, unutmaya çalışıyorum,tabiriniz için şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada eski çalıştığı ilçede olduğunu görmek?

Yorum: Rüyada fotoğraf görmek

arifselim
Karşılıksız olarak birini seven insanların sık sık gördüğü benzeri rüyalardan kabul edilir ve bunun yorumu yoktur. Her ne kadar zaman geçse de bilinçaltına yerleşen düşünceler uzun zaman sonra bile rüyalara yansıması normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyatü Suresini Okumak

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda nefret etdiyim oglanin fotografini gördüm.Baskalarida vardi fotografda.Bu onlardan uzak duruyordu sanki fotografda.Yorumu nedir?teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bu rüyadaki fotoğraf anıların veya zihnini herhangi bir şekilde meşgul eden şeylerin varlığı anlamındadır. Ayrıca bu rüya bilinçaltı anlamında da yorumlanabilir.Böyle rüyaların Allah’tan hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda pazarda bir arkadaşla karşılaşıyorum. Sonra telefon numarasını kaydediyorum ve eve dönüyorum. Eve geldiğimde evde güvercin/kuş gibi şeyler görüyorum. Telefonuma bakınca o arkadaşla benim rehberler karışmış yani ondaki kişiler hatta telefonundaki şeyler benim telefona kaydolmuştu. Ve nasıl oluyorsa annemin ve yengemin fotoğraflarını görüyorum. Sonra Youtube’a giriyorum ve bu kişi bizim bir sürü fotoğrafımızı paylaşmış ama herkese gizli. Annemlere söylüyorum o da eski fotoğraflara bakıyor derken bitti… Yorumlar mısınız ?

Okudunuz mu?  Rüyada Felak suresini ezberlemek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bereketin ve rızkın hakim olduğuna işaret eder. Halkı da ilgilendiren bir husus olduğundan halkın ferahlaması ve ucuzluğa nail olmasına işaret eder. Ayrıca rüyanız duyacağınıza bazı olumsuz haberlerin de olabileceğine işaret etmektedir ki en doğrusunu bilen elbetteki Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgili görmek

munise440
selamun aleykum hocam ben bundan 2;5 sene önce sosyal medyada biriyle tanistim adı fatih ama sadece arkadaştik arada arar halimi hatrimi sorardi o kadar zaten tanistigim kisi doğuda oturuyor bense batida yani canli olarakda yuzunu görmüş degilim ,,,,ben bir gün gece yatarken Rabbime çok dua etmiştim Allahim bana bu gece rüyamda evleneceğim kişiyi gösterirmisin diye sonra uyudum sabah uyandım ve rüyamda fatihi görmüştüm nasıl gördüğümü anlatayim rüyamda ,,,,,ben bir anitin onundeydim ama dik ve yuksek bir anıt insanlar en tepeye çıkıp fotoğraf çekiniyorlardı sonra birden arkamı döndüm ve fatihi gördüm beni gömesin dlye önüme döndüm ama omzuma dokunda ve ismimi söyledi ben de ona bekle şu anıta çıkıp geleyim dedim anıtın tepesine çıktım diğer insanlar gibi fotoğraf çekinmeme gerek yok dedim ve indim sonra yanimda fatih ve arkadaşi birde benim yakin arkadaşim yeşillik yerlere gittik hem yürüyor hem sohbet ediyorduk sonra ben benim gitmem gerek dedjm gitme dur falan dedi arkamdan ismimi falan seslendl ama ben gittim ve orda uyandim ,,,,,,,,,uyandığımda biraz şaşırmıştım çünkü o sıralar duygusal anlamda aklımda başka biri vardi zaten ve ben fatihin yüzünü gerçek hayatta hiç görmemiştim canlı olarak sadece fotlğraf olarak görmüştüm sonra aradan biraz geçmişti bir gece yatarken Rabbime şu şekilde dua ettim Allahim evlenecegim kisi rüyamda elimi tutabilir mi diye sonra uyudum o gun hicbirsey gormedjm ikinci gunde gormedjm ucuncu gunun gecesinde rüyamda koprudeydim karsidan gelen fatih ve arkadaşini gördüm bana doğru yuruyirdu tam o sirada kopru ikiye ayrildi ve fatih ve arkadaşi karsida kaldi bense diğer tarafta koprunun parcalari denize dusuyordu fatih benim yanima gelmek için birden koştu ve koprunun ucuna tutundu ben elimi uzattim ve onun elini kavrayarak yukari yanima cikardim ve birden ayagimin altinda cakil taslari gibi ufak taslarjn oldugunu farkettjm ve arkadaşi da karsida kalmisti ve sonra uyandim
ben bu ruyayi goreli 1 sene oldu şimdi ise fatihle aramizda duygusal bağ oluştu ama ben konuşmayalim dedim derzlerimiz olduğu için vs,ondan ayrildim bu şekilde zaten daha hiç yuzyuze goruşmüş de degiliz ,,,,,rüyamın tabii nedir hocam

Okudunuz mu?  Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğünüz kişinin kaderiniz olduğunu bir tek Allah bilebilir. rüyanın tabiri sizin evleneceğiniz kişi olduğunu göstermez fakat maddi yönden iyi, herkesin imrenebileceği biriyle evlenme olasılığınız olduğunu bir yandan da sizin başarılara imza atan ve bundan ailesini memnun edip mutlu eden bir kimse olacağınıza delalet etmektedir.
Diğer bir rüyanız ise emek verip uğraştığınız bir konuda umduğunuzu bulamayarak hayal kırıklığı nedeniyle üzüleceğinize ve umudunuzu kaybetmeyerek hedefleriniz ve istekleriniz için farklı yollardan geçip başarı için çabalamanız gerektiğine delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada fal baktırmak

rüyada fotoğraf görmek imam nablusi, rüyada fotoğraf görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Felak suresi görmek ne demek, ne anlama geliyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada fotoğraf görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.