Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:19
missa3
Abone

Ben Nasıl bir Müslümanım kendimden bile nefret eder hale geldim

Ben Nasıl bir Müslümanım kendimden bile nefret eder hale geldim

Kayıtsız Üye
Yaklaşık 2.5 yıldır ibadet ediyorum çok şükür
Ama hatalarım da oluyor günahlarım da mesela bazı arkadaşlarım dışarı da kızlara bakarken bana diyorlar ki sen bakmıyorsun helal olsun ama bende yeri geliyor yasak sitelere girip istimla ediyorum akrabalarım namaz kıldığımı bildikleri için bana özeniyorlar ama bendr öyle günahlar işliyorum bazen istimla yapıp gusül alıp ezan vakti girince namaz kılıyorum ama kendi kendime de hem günah işliyorsun zina edenlere bakıyorsun hemde namaz kılıyorsun diyorum bunu şeytan değil gerçekten ben kendim söylüyorum bir yandan da bu haltları ediyorsun diye namazdan mı vazgeçeceksin diyorum ne yapacağım bilmiyorum bana bırak yapma diyeceksiniz ama çok denedım 1 ay bakmadığım yapmadığım oldu bir yerden sonra olmuyor işte ailem evlilik konusunda bir şey desem bizim borcumuz bitmez diyor.

Okudunuz mu?  Peygamberimiz teheccüd namazını nasıl kılardı?

Yorum: Ben Nasıl bir Müslümanım kendimden bile nefret eder hale geldim

Kayıtsız Üye
kardeşim sen şeytan değil diyorsun da bu şeytanın ta kendisi. günahkar olabilirsin sana düşen tövbe etmek tam yine aynı günahı işleyeceken ALLAH a sığın şeytan kadar inatçı olamıyormusun. yapmayacağım de ALLAH ım yardım et diye dua etmeni tavsiye ediyorum.yalnız kalmamaya çalış hiçbir şey yapamıyorsan telafonunu değiştir eski tuşlu telofonlardan olsun kendinden emin olduğunda tekrar alısın. kesinlikle ibadetlerini bırakma ve imamımı kuvvetlendir. o zaman kimse seni engelleyemez . bunu yaparsan gerçekten sana iyi gelecek inşALLAH tabi . bu durumda olan biri bunları yaparak kurtuldu bana güven ve azimli ol unutma senin arkanda ALLAH ,PEYGAMBER, kuran var ama şeytanın arkasında ise cehennnem .sen daha kuvvetlisin unutma AZİMLİ OL . selametle…

Okudunuz mu?  Müslüman kadın adları

istimla, kebdimden nefret ediyorum namazk

Bu kategoride yer alan Yatmadan önce okunan mülk suresi herhangi bir zamanda başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ben Nasıl bir Müslümanım kendimden bile nefret eder hale geldim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.