Anasayfa
28 Aralık 2023, 14:44
missa01
Abone

İdrar sıçraması vesvesesi

İdrar sıçraması vesvesesi

Kayıtsız Üye
İdrar sıçraması yüzünden vesvese
Selamün Aleyküm ben 15 yaşındayım 1 buçuk aydan fazla bir süredir namaza başladım ama son 1 aygır vesvese yaptığım bir durum var küçük abdest vesvesesi şimdi ben tahareti şu şekilde alıyorum önce ucunu biraz sıvazlıyorum sonra su döküyorum sonra kuru olarak silip çıkıyorum ama bu sıralar idrar makat yerime sıçrıyor orayada su döküyorum sonra oeçeteyle temizliyorum şimdi abdest alabilirmiyim bu şekilde

Okudunuz mu?  İmam Secdeye giderken iki eliyle cübbesini yukarı çekiyor

Yorum: İdrar sıçraması vesvesesi

Kayıtsız Üye
Temizlik imandandır sen önlemini alıyorsun fakat hala geliyorsa iç çamaşırını 2 günde bir değiş veya ucuna peçete koy bunuda cami hocasına sorarak bilgi almanı tavsiye ederim


Yorum: İdrar sıçraması vesvesesi

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben idrarımı yaparken şiddetli oluyor bazen. Bacaklarımı sıvıyorum fakat acaba yüzüme ve saçıma da sıçramış mıdır diye vesvese yapıyorum. Ne zaman aklıma gelse de öyle hissediyorum. Ne yapmalıyım. Bu arada kadınım.

Okudunuz mu?  Meni ile ilgili sorular

Yorum: İdrar sıçraması vesvesesi

mugo
Yüzünüze geldiğini düşünüyorsanız yüzünüzü yıkayın vesveselere takılmanın lüzumu yok


seyit gazi
emin olmadığınız, hakkında da bilgi sahibi olmadığınız şeyleri ne diye ağırlaştırıyorsunuz ki, bunun sonu yoktur. sağınıza solunuza sıçramışsa sıçramıştır temizlersiniz, sıçramamışsa sıçramamıştır. olası muhtemel temizlikleri de yapabilirsiniz ama acaba sıçramış mıdır, aklıma geldi diye bir şey yok üzerinde durmayın. hatta özellikle durmayın yıkamayın bile.

Okudunuz mu?  Cünupken salavat çekilir mi

İdrar sıçra

Bu kategoride yer alan Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrar sıçraması vesvesesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.