Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:20
missa3
Abone

Dua ederken sürekli takılmak

Dua ederken sürekli takılmak

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm ;
Benim derdimde dua ederken sürekli takılmak örneğin her gece ve sabah İhlas ,Fatiha, Felak , Nas, Ettahiyyatu okurum fakat bunları düzenli olarak okumaya başladığımda problem yoktu 2 yıldır bu alışkanlığım var ama son 4 aydır bu problem beni bitirdi . Acaba şunu şöylemi dedim bunu böylemi dedim derken kafayı yiycek gibi oluyorum insanlar okuduğum duaları 5 dkda hepsini okuyor ben 40 dkda ancak okuyorum çok zor durumdayım ne olur yardım edin

Okudunuz mu?  İslamda Öldürülmesi gereken 5 hayvan

Yorum: Dua ederken sürekli takılmak

@hmet
bu takılmaların temel sebebi vesvesedir. okuyun ve asla geri dönmeyin yanlış okudun şüpheleri olsa bile…. zamanla geçer


Yorum: Dua ederken sürekli takılmak

Kaptan
Takıldığın yerde hemen başka duaya geç kardeşim. Baktın aynı duayı 2. kez okuyamıyosun, aklına gelmiyor onun yerine başka bir duayı oku. Sonra sure okuman bitince hemen takıldığın duayı aç tekrar tekrar ezberle. Korkma hiçbir sorun olmaz. Allahımız o kadar merhametli ki hiçbir sure bilmiyorsan bile fatihayla namaz kılmana müsade ediyor.

Bu kategoride yer alan Hanefi bir bayanım eşim alevi,bu evlilik nedeni ile günaha girmiş oluyor muyum? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dua ederken sürekli takılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.