Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada regl kanı görmek

Rüyada regl kanı görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda annemin regl olduğunu gördüm sonrasındada kendim oldum rüyamda. manası nedir?


Yorum: Rüyada regl kanı görmek

arifselim
Merhabalar. Regl olan birisini görmek ve regl olduğunu görmek aynı manalarda tabir edilir. Bu hatalar işlemeye veya bazı günahlara işaret eder. Herkesin durumuna bağlı olarak günahlara karşı dikkat edilmesi gerektiğine dair bir uyarı olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pencere Görmek (imam nablusi)

Rüyada adet (regl) olduğunu görmek

İsimsiz üye
Selamün aleyküm. Rüyamda adet (regl) olduğumu gördüm sonra internetten araştırdım ve bu çıktı, çok üzüldüm 🙁

< "Rüyada regl olduğunu görmek, yapılmaya çalışılan ibadetlerin gönülden ve Allah rızası gözetilerek yapılmadığına ve bu yüzden Allah katında kabul görmeyeceğine delalet eder. Rüya sahibinin, ibadetinde samimi olmadığına ve fayda sağlamak amacıyla göstermelik bir ibadet anlayışı sergilediğine işaret eder. Aynı zamanda, halk arasına fitne sokmaya yorumlanır." >
Bütün rüya tabirlerine inanmalı mıyız ? Birde sizin ağzınızdan nasıl yorumlandığını duyarsam çok sevinirim, Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz (sav) 'i görmek

Yorum: Rüyada regl kanı görmek

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle şunu bilmelisin, her rüyanın anlamı yada yorumu yoktur. İnsan herhangi bir şeyden etkilenerek rüya görebilir bu çok normaldir ve tabiri de yoktur. Genel bir manada ise bir kadının adet olduğu görmesi demek, dini yaşantısındaki eksikliklere tabir edilmiştir. ayrıca her rüya sahibine ve onun durumuna özel yorumlanmalıdır ki daha isabetli bir yorum olabilsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Patlıcan Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm ben rüyamda regl olduğumu gördüm normaldede o dönemdeyim şuan ama temizlemek için uğraşıyorum sadece hasta olduğumu biliyorum yani detaylı görmüyorum bir rüyamdada kiskardesiminkinkini gördüm tam anlamıyla Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Regl döneminde böyle bir rüya görmek, genellikle bilinçaltından dolayı görülebilir ve yorumu olmaz. Diğer görüşe göre ise regl olan kişinin günahlar işlemesine ve hatalar etmesine alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Resulullahın sesini duymak

rüyada adet olduğunu görmek imam nablusi, rüyada istihaze olmak, rüyada âdet li olduğunu görmek nablisi

Bu kategoride yer alan Rüyada pantolon giymek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada regl kanı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.