Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada anüsten siyah büyük akrep çıkması

Rüyada anüsten siyah büyük akrep çıkması

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm eşim şuan cezaevinde rüyamda eşim yanimdaydi ve bana diyoki büyük abdesti mde kan var diyor ben diyorum ki birlikte gidelim ben bir bakayım kan değildir belki telaş yapma diyorum.sonra banyoya gidiyoruz o klozete büyük abdesti ni yapmaya başlıyor bak diyorum kam değil ki kırmızı böcekmis diyorum sonra arkasından anusten kocaman siyah bir akrep çıkıyor Eşimde bende sasiriyoruz. Sabah namazından hemen sonra gördüm ve uyandım

Okudunuz mu?  Askerdeki sevgilisinin vurulduğunu görmek

Yorum: Rüyada anüsten siyah büyük akrep çıkması

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hoşa gitmese bile aslında güzel anlamları vardır. İnsana zarar ve rahatsızlık veren durumlardan Allah’ın izniyle kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder. İnşaAllah bu rüya eşinin özgürlüğüne kavuşacağı anlamında da tabir edilebilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir

mumsema rüyada anusten akrep cikmasi

Bu kategoride yer alan Rüyada aynanın karşısında insan silüeti görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada anüsten siyah büyük akrep çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.