Anasayfa
14 Ocak 2024, 9:30
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede tuvalet görmek

İstiharede tuvalet görmek

Kayıtsız Üye
Istahare namazına yattim ve rüyamda buyuk bir hela gördüm pisti tasmisti ve kandinlar tuvaleti oldugu için ben icerde bu kadinlar seytanin kolesi dedim bu nasıl birakilir boyle diye soylendim ama koku felan yoktu sadece biryer pisti ve tasmisti diğer yerlerin musluklari acikti tertemezdi bende sular bosuna akiyor diye sulari kapattim.simdiden teşekkür ederim yorum için.


Yorum: İstiharede tuvalet görmek

arifselim
Bu rüya olumlu bir rüya olarak yorumlanmaz. Zaten istiharede önemli olan rüya değil, senin kalbinin neye meylettiğidir. Bu his sana en açık işaret olur. Eğer rüya ancak çok açık işaret verirse o zaman rüya işaret olarak kabul edilir. Ancak rüya olsa bile zaten içine bu his gelmesi gerekir.

Okudunuz mu?  Rüyada arapça yazılar görmek ne anlama gelir?

Yorum: İstiharede tuvalet görmek

Kayıtsız Üye
istihareye yattim. Çok çok büyük umumi bir tuvalete girdiğimi gördüm sağ tarafta bay wc yaziyodu solda bayan wc az ileride sofistike bayanlar tuvaleti diye bir yazı gördüm merak ettim oraya girdim hersey altın sarısından yapilmis temiz ve güzel tuvaletler vardı. En sondakine girdim küçük abdest ihtiyacimi görürken yaşlı bir adam geldi yan taraftaki tuvalete girdi ben de gözlerimi kapattım sonra adamın beyaz iç camasirini gördüm sonra yaşlı bir adam daha geldi ben de burası bayan tuvaleti amca dedim ikisine de, sonra ayağa kalktım tuvalette beyaz tuvalet kağıtları vardı pis bişey görmedim.

Okudunuz mu?  Rüyada kulaktan pislk çıkarmak

Yorum: İstiharede tuvalet görmek

arifselim
Rüyan olumlu ve hayırlı anlamdadır. Ancak yinede rüya olsun veya olmasın istiharede kişi kalbine gelen hisse bakmalıdır. Rüya ile yanılmak daha çok kolaydır ama kalbe gelen his daha sağlam bir işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bende bir tuvalete 2 erkekle giridigimi görüyorum biri büyük ve küçük abdestini yaparken bende tuvaleti kapatmaya çalışıyorum ama kapanmiyo çocuk lavobosubu yaptıktan sonra gilip kapıyı kapatıyor sonra biz konusu yoruz cocukk küfür ediyo bende dovuyorum o esnada sana demedim diyo

Okudunuz mu?  Rüyamda bekir ismini söylüyordum

arifselim
Bu rüyanı istihare için mi görmüşsün yazmamışsın. Ancak istihare için olsa bile manası açık değildir. Bir rüya olarak da berrak bir rüya olmadığı için tabir edemeyiz. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Evlenmek istediğim biri var aileme söylemeden önce istihareye yatmıştım ve ilk rüyamda gece sokaktaydık babam kızıyodu nasıl yaparsın diye iknci yatışımda yine geceydi ama ay ışığı durduğum yere vuruyodu bir kaç kişiye sordum sıkıntılı yattmışsın dediler aileme söyledm yinede hiç araştrmadan hayır dediler ama vazgeçemedim aradan bir iki ay geçti yine istihareye yattım hayırlı mı değil mi diye birnci yatışımda uykuyla uyanık arası iki bardakta yeşil bir içecek gördüm uyumamştm gözlermi açtm çok huzurluydum snra uykuya daldım ikinci gün tekrar istihareye yattım rüyamda beyaz temiz bir tuvalet gördüm içnde kağıt vardı kağıtta temzdi ve beyazdı su döküyodum ama gitmedi sonra uyandm ve sabaha karşı başka bir rüya gördüm çağla yiyodum iri yeşil bir çağlaydı

Okudunuz mu?  Hoşlandığım kişinin beni rüyasında görmesi

arifselim
İstihare bu şekilde yani bu anlattığın aşamada yapılmaz. İstihare en son yapılır ve istiharede rüyadan çok kalbe gelen his önemlidir. İlk önce evliliğe karar verilir, araştırılır ve bilen kimselere danışılır. Ama bunlara rağmen yinede kararsız kalınırsa o zaman istihare yapılabilir. Sana bu şekilde hareket etmeni tavsiye ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada kuzenini görmek

Kayıtsız Üye
İstihareme nişan arifesinden dönüp,ayrıldığım kişiyle evlilik niyeti için yattım.Rüyam da her yeri bembeyaz Bi tuvalet gördüm,tertemiz ve göz alıcıydı.Klozet kapağının üzerine de dantel koymuşum.Erkek arkadaşım gelip burda dantel olur mu hiç dedi tebessümle,bende buraya uygun olmamış mı dedim tebessüm ederek çıkıp mutfağa geçtik,üzeri yemyeşil Antep fıstığıyla kaplı muhallebiler yapmışım onlardan yedik.uyandığım da çok huzurluydum..yorumlayabilirseniz sevinirim..Şimdiden teşekkür ederim..


arifselim
Görmüş olduğun rüyan çok güzel ve hayırla yorumlanır. Ancak tekrar olup olmaması konusunda bir kararsızlık meydana gelmişse ancak o zaman istihare yapılabilir. Ayrıca sen rüyadan çok kalbine gelen his nedir ona bakman en isabetlisi olur.

Okudunuz mu?  Hayırlı bir iş için niyet edip istihare için yattım cami cemaati ve kötü insanlar gördüm

Kayıtsız Üye
merhaba biriyle görüşüyorum onunla alakalı istihareye yattım gece karanlık kardeşimle bir findik bahcesinde aramızda 10 metre var duruyoruz birbirimizle konusuyoruz birden yabani bir domuz çıkıyor bir yerden kardeşimin üzerine doğru koşuyor kahve renkte bir domuz o arada bende büyük tuvaletimi yapıyorum domuzu gördüğüm gibi kalkiyorum bagırmaya calısıyorum bagıramıyorum kalkıp benım peşime koşmasını sağlıyorum domuzun oda koşuyor çok yakın bir ev var oraya bagırmak ıstıyorum yardım için ama sesim cikmiyor o korkuyla uyandım çok korktum.

bunun 2 hafta öncesinde tekrar yatmıştım rüyamda normalde hiç sevmedim biriyle uzun zamandan sonra bir araya geliyorum ve o bişeyler anlatıyor kahkahayla gülüyorum biraz sonrada babam ben o oturuyoruz babamla o eğiliyor sacları benbeyaz olmus diyorum ve saclarının beyazlıkları çokdikkatimi çekiyor şimdi neyi nasıl yorumlayacağım iyice aklım karıstı şimdidenteşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Kök görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüyaların olumlu değildir. Zaten ya istihare yaparken yada uyanınca kalbine olumlu yada olumsuz olduğuna dair bir his gelir ve bu sana rüyadan daha iyi bir işaret olur. Dilersen ve için rahat etmemişse 7 defaya kadar istihareye devam edebilirsin.


Kayıtsız Üye
S.A..istihare rüyamda pis bir tuvalet vardı elimde fırça ile tuvalete tuz ruhu dökerek temizliyorum.yanimda tanıdığım bir bayan vardı onunda elinde fırça vardı o bana sen temizlemeye devam et dedi ve fırçayi bıraktı ben tuvaleti temizlerken boynuma tuz ruhu sıçradi ve canım biraz yandı ve geçti.tuvaletin görünmeyen yerlerini de temizliyorum.şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada hoca ve cinleri görmenin anlamı tabiri nedir?

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz ve çok kötü ve çok zor günlerin habercisi anlamındadır. İstiharen için aynı zamanda kalbine gelen hissi de bakmalısın. Bu içine doğan olumlu yada olumsuz olan his sana en isabetli işaret olur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kaç yildir ara ara farkli rüyalarda umumi uzun oda ve boydan boya tuvaletler görüyorum pis değil ama ürkütücü. Rüyalarimdan dolayi olusan bir şey mi yoksa önceden varmiydi bilmem umumi tuvaletlerden gercek hayatta da çok ürkmeya basladim.

Okudunuz mu?  Rüyada istediğini görmek için ne yapmalı

arifselim
Her rüya ayrı ayrı anlatılmalıdır ve ona göre değerlendirilmelidir. Yoksa sana yorum yapamayız. Eğer bir rahatszılık oluşmuşsa elbette bu rüyalar artık psikolojik olabilir ve anlamı olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda komsunun tuvaletine gidip buyuk abdestimi yapmak uzereyken annem beni eve getirmek için oradaydi. İstihare namazında gördüm
Bir digeri de annem yemek yapiyordu, okuldan pembe bir canta almistim, içinden bozuk paralar cikmisti bana ait degikdi baskasinin cantasiyla karismisti, annem ben o kiza veririim dedi. Aciklar misiniz lütfen

Okudunuz mu?  Rüyada kırmızı elma görmek

arifselim
İstihare açısından bu her iki rüyada sana işaret olmaz. Sen kalbin hangi yöne meylediyor ve ne hissediyor ona bakmalısın. Çünkü istiharede kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan his daha isabetli işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat değilse istihareye devam edebilirsin.


istiharede tuvalet görmek, istihare rüyasında tuvalet görmek, İstiharede tuvalet görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kadın cin musallat olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede tuvalet görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.