Anasayfa
8 Ağustos 2021, 0:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ağlayarak dua etmek

Rüyada ağlayarak dua etmek

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm hocam daha önceden de sordum fakat cevap alamadım yengem rüyasında benim namaz kıldığımı ve ağlayarak dua ettiğimi görmüş bu ne anlama gelmektedir.
Bide namaz kılmaya başlamak çok istediğim halde başlayamıyorum yardım edebilirmisiniz . Teşekkürler 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada Ampul Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada ağlayarak dua etmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlıdır ve inşaAllah ibadetlere başlayacağına ve salih ameller işleyeceğine tabir edilir. Bunu kendine hayırlı bir uyarı olarak kabul edebilirsin. Unutma, sürekli bir imtihan içerisindeyiz. Farkında olmasak bile şeytan ve nefsimiz bizi haramlara ve ibadetlerden uzaklaştırmaya çalışır. Bizim yapmamız gereken şey, bunun farkında olmak ve asla ibadetleri ertelemeden yapmaktır.

Okudunuz mu?  Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak

Rüyada Ağlayarak Dua

Kayıtsız Üye
Hocam s.a. rüyamda umredeyim namaz kiliyoruz kardeşim de var sonra ölen bır köylümüz de orda oluyormuş sonra mermerden bir taş çeşme tasi gibi kavisli üstünde Allah yazıyor ve bazı tesbihatlar yazıyor ben ağlıyorum dua ediyorum ama insan umreye gider orda duygulanir dua ederek içten içe ağlar öyle ağlıyordum nedir hayırlara çıkar inşAllah hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Aşk Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada ağlayarak dua etmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı ve en güzel rüyalardan biri olarak kabul edildiği gibi makbul olacak olan gerçekte isteyip de olmasını arzuladığın ne varsa gerçekleşeceğine, zenginleşeceğine, maneviyatını güçlendireceğine, dünya hayatını dilediğin gibi geçireceğine ve bunun şükrünü en iyi şekilde göstereceğine işarettir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada ata binip koşmak

rüyada ağlayarak dua etmek, rüyada aglayarak dua etmek, rüyada aglarken dua etmek

Bu kategoride yer alan Arkadaşım rüyasında beni görmüş başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ağlayarak dua etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.