Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:20
missa3
Abone

Her dinden kişiye hitap eden oyunlar

Her dinden kişiye hitap eden oyunlar

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum.Ben eskiden bir oyun oynardım.Bu oyunda savaş yapılır ve farklı kategoride karakterler var.Örneğin dovuscu,nisancı,ormancı gibi ve birde büyücü denilen bir grup var.Benim asil sorum sözde~Haşa~ tanrisal yunan mitolojisine benzer güçleri olduğu soylenen karakterler var.Ancak bunları isteğe bağli alip oynuyorsunuz.Ben bunlari almadimda oynamadimda.Acaba bu tür oyunlar dinden cikmamiza neden olur mu biz o karakterleri oynamasakta.Oyunun adi League of legends

Okudunuz mu?  Kayınvalidem beni istemiyor beni sevmiyor

Yorum: Her dinden kişiye hitap eden oyunlar

İslam
Dinimizde büyü ve sihir işleri haram kılınmış ve yasaklanmıştır. En büyük günah Allah’a ortak koşmak 2. si büyü işleri ile uğraşmaktır.
Oyun da olsa bu gibi günah olan işlerden çokça kaçınmak lazm

Okudunuz mu?  Lâ mevcûde illAllah ne demektir?

Yorum: Her dinden kişiye hitap eden oyunlar

Kosinüs
Tamam da…bunlar buyuye girmez ki kardes.buyu dediğin belli başlı şeylerle yapılmıyor mu?saçteli-duman -ot-mot saman ne bilem işte filmlerde oluyorya onlara buyu diyorlar.bu altı üstü bir oyun.dalgasal enerji boyutunda ekrana yansıyan görüntüler işte.bu büyü ile aynı kefede olur mu.bu elektrik enerjinin görüntüye dönmüş hali.tuşlara basınca elektrik gönderiyorsun bilgisayar da programlar sayesin de bastığın tuşa göre algılıyor o kodu sana görüntü olarak ekrana yansıtıyor.yani programcılar daha iyi bilirde bunun buyuyle alakasını çözemedim.

Okudunuz mu?  Ledun - Gaybı Geleceği Bilme İlimi Nedir Nasıl Öğrenilir ?

Yorum: Her dinden kişiye hitap eden oyunlar

Kaptan
Tanrısal güçlü karakteri alman seni dinden çıkarmaz kardeşim. Çünkü oyun karakterlerini Allah’la bir tuttuğun falan yok sadece seçip oynuyorsun. Zaten eminim hiç kimse oyun karakterini Allah ile bir tutmaz. Bir tutmayacağı içinde kimse dinden çıkmaz. Gönül rahatlığıyla istediğin bütün karakterleri seçebilirsin.

Okudunuz mu?  Zevk suyu denilen sıvı abdest bozarmı ve herseferinde iç çamaşırı değiştirmek gerekmi

lol , survivor

Bu kategoride yer alan Namazda ayeti yarım bırakmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her dinden kişiye hitap eden oyunlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.