Anasayfa
16 Haziran 2023, 10:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada arapça Allah yazısı görmek

Rüyada arapça Allah yazısı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda Arapça Allah yazısında gül ve lale vardı yani Arapçadaki hu harfinde hem gül hem lale açmıştı duvarda gördüm bu yazıyı ve resmini çekiyordum ardından gelinlik içinde buldum kendimi evlilik için gelinlik deniyordum sanirim karşımda bir beyefendi vardı ismini rüyamda biliyordum ancak uyanınca unuttum yakışıklı takım elbiseli biriydi anlamı nedir acaba şimdiden Allah razı olsun


Yorum: Rüyada arapça Allah yazısı görmek

arifselim
Allah lafzını bu şekilde görmek çok hayırlıdır ve dileklerin olmasına işaret eder. Diğer kısmında gördüklerin ise, eğer bekar ve evlilik çağında ise nasip kısmet ve evlilikle ilgili olarak sevinceğin gelişmelere tabir edilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğun biriyle konuştuğunu görmek

Rüyada arapça Allah yazısı görmek

Elliepoe
Merhabalar, tanıdık bir hristiyan erkek arkadaşım var. Henüz tanışıklığımız yeniyken kendisini gece rüyamda gördüm.
Rüyamda onunla internet üzerinden konuşuyorduk ve profil olarak küçük bir resmi vardı. Biraz yaklaşıp ne olduğunu anlamaya çalışınca resimde Arapça harflerle Allah yazdığını farkettim. Rüyamda da o kişinin Allah ismini profil resmi yapmasına çok şaşırdım ve onun üzerine uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin sana cünüp demesi...

Bu rüyamın ne derece bir hususiyeti olabilir? Kendisi için namazımda dua etmiştim iman etmesi dileğiyle. Psikolojik de olabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.


Yorum: Rüyada arapça Allah yazısı görmek

arifselim
Merhabalar. Allah hidayete erdirsin. Bu rüyanın bilinçaltı olması kuvvete muhtemeldir. İnsanın etkilendiği şeylerin bir şekilde rüyasına yansıması çok normaldir. Yinede ne olursa olsun o kimseye dua etmek ve rüyanın da hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


aalim
İyi günler. Dün ilk defa denediğim istihare sonrasında gördüğüm rüyayı anlatıp yorumlarınız almak istiyorum.
Öncelikle nişan ve evlilik düşündüğüm arkadaşımla istişare etmemize rağmen kesin bir sonuca ulaşamadık ve aramızdaki bir kaç sorunu çözemedik ve Allah’a danışmaya karar verdik.
Yakın zamana kadar şükretmekten uzak ve günahlarımın olduğu hayatımdan vazgeçip tövbe ederek doğru yola girmeye çalışıyorum
İstihare rüyama gelirsek, evlilik düşündüğüm kişiyle uzakta olduğumuz için aramızda sıkıntılar var ve karşımdaki kişinin aklı bu aralar çok karışık. Sevgi ve saygı duyuyoruz birbirimize ve haramdan kaçınıyoruz uzaklığın vermiş olduğu başka insanlarında etkisiyle başka şeyler düşünüyor.
Öncelikle rüyamda karşımdakinin yaptığı hareketlere sinirlenip kızıyorum fakat sonunda sorunumuz kalkıyor.

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri deve kuşu uçması

2. rüyamda ise adeta bedenim ruhumdan çıkıyor ve karşımdaki insanın her hareketini görüyorum. Telefonda konuşurken bu durumu ona söylüyorum ve böyle olduğunu ona ispatlamaya çalışıyorum. Bunu denerken karşımdaki parmağındaki yüzükleri bana gösterip "bunlarda ne yazıyor, söyle" diyerek bana soruyor.Parmaklarında gösterişli ve büyük mücevherleri olan 4 yüzük var ve renk renk bana gösterdiği yüzükte arapça Allah yazıyor, diğerlerinde yine arapça Muhammed(s.a.v) ve besmele var. Son yüzükte yazanı hatırlamıyorum. Allah yazan yüzük şeffaf ve çok hafif sarılık var. Kişinin bana gösterdiği yüzükte bu. Beni düşündüren kısım ise yüzüklerden biri açık ve yine şeffaf olacak şekilde kırmızı renkte olması.

Okudunuz mu?  Rüyada Kök görmek (İmam Nablusi)

Sabah kalktığımda rüya aklıma gelmiyor ve düşünüp gördüğümü hatırlayınca içim rahatlıyor, büyük bir heyecen ve sevinçle şükrediyorum. Fakat bunu karşımdakiyle paylaştıktan sonra onun yorumu üzerine "o Allah yazısı belki istihare rüyası olduğunu belli etmek için gösterildi, kırmızı olduğu için olumsuz olabilir" düşüncesi aklıma düşüyor. Kendi yorumum ve içimin ferahlığı sebebiyle olumlu gördüğüm rüya var fakat şüphe kalmaması için 7 gün tekrar etmeyi düşünüyorum.
Sizden ricam konu hakkında bilgili hocalarım ve arkadaşlarımın yorumlarını dinlemek.

Okudunuz mu?  Rüyada Allahın konuştuğunu duymak

arifselim
Hayırlı günler. Görmüş olduğun her iki rüyanında yorumu olumlu yönde kabul edilir. Ancak unutma, istiharede esas önemli olan kalbin o şey için ferahlaması yada daralıp sıkılmasıdır. Bu his sana en isabetli ve en doğru işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmemişse ve şüphede kalmışsan ancak o zaman 7 sefere kadar da devam edebilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir?

mhmmd90
Hocam Rüyamda Evimdeyim Üzerimde Gri Bir Pijama Var Pijamanın Sağ Üst Tarafında Göbeğe Yakın Yerinde Allah cc Arapça Yazısı Var Rengi Siyah Yönü Bana Dönük,Orda Duruyor Pijamayı Kimin Bana verdiğide Rüyada aklımda Kalmış Bilmiyorum Önemi Varmı?

Teşekkürler.


arifselim
Bu rüya tek bir şekilde açıklanması çok zordur yani ancak rüyayı gören kişinin özel durumlarına bakılarak yorumlanmalıdır. Çünkü bekar, evli, genç, yaşlı, zengin ve fakir gibi herkesin durumuna göre yorumlanabilir. Genel bir ifade ile, hayırlar ve iyilikle karşılaşmak olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kasap görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda dışarda yürüyorum biryere gidiyorum ve bir baktım ki yurudugum yerlerde Allah lafzı var arapça şekilde yazılmış sonra aklıma belediyelerin yaptığı geliyor basmamaya çalışıyorum üstüne fakat basmayayim derken birtanesinin üstünden geçiyorum basmiyorum ama hopluyorum gibi ve yine aynı gece ama hangisini daha önce gördüm hatırlamıyorum evimde misafir var kuzenlerim masada çay vs içiyoruz o ara bı akvaryumum varmış benim evde içinde de bir balık çıkarıyorum dışarı su koycakmisim diye akvaryuma balık çırpınıyor sonra hemen fazla bekletmeden akvaryuma koyuyorum suya ölmesin diye ama bakıyorum ki oynamıyor canlanmasını bekliyorum Allah Allah diyorum her zaman yapardık bişey olmazdı diyorum birde balığı akvaryumdan çıkardığımda daha küçük tü tekrar koyduğum da daha büyük tü akvaryuma sığmayacak kadar hatta kafasi dışarda kalmış tekrar sokuyorumki su alsın canlansın diye ama hareket etmiyordu ölmüş tü galiba yorumlarariniz için teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada kesik bacak görmenin yorumu

Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanda maneviyatına önem veren kişinin etmiş olduğu duaların hakkında hayırlı olan isteklerin, dileklerin gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili, iş, para konularında umduğu ve Allah’tan dilediği bir gün gerçekleşeceğine işarettir. İkinci rüyanın tabiri ise özellikle maddi konuda doğru adımlar atarak ve tez kararlar vermeden hareket etmen gerektiğine, ani kararlarla atacağın yanlış adımlar seni zarara sokabilir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada helikopter görmek

rüyada Allah yazısını gormek imami nablusi, rüyada Allah yazısı görmek, rüyada arapça Allah yazısı görmek ihya

Bu kategoride yer alan Sınav için istihareye yatmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada arapça Allah yazısı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.