Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evde biri varmış gibi hissetmek

Rüyada evde biri varmış gibi hissetmek

Kayıtsız Üye
Rüyamdan ilk uyanır gibi oldum evde biri varmış gibi ayak sesleri geliyor sandım daha sonra gözlerimi kapadım sonra yarı uyanık bir şekilde eşimin sureti baş ucumda bana bakıyordu . Sonra tekrar rüyaya dalmışım rüyamda bir şey bize dokunuyor daha doğrusu bişeyin olduğunu anlayıp elimle görmeden yakalıyorum ve sureti ortaya çıkıyor sonra ayetelkursi yi okuyorum kardeşin ve bir başka birinin kulağına . Sonra uyandığımı hissetim bitti rüya

Okudunuz mu?  Rüyada Eşinin Başkasıyla Evli Olduğunu Görmek

Yorum: Rüyada evde biri varmış gibi hissetmek

arifselim
Selamun aleykum. Her ne kadar bu şekilde görülen rüyalar insanları çok etkilese de bunların bir yorumu yoktur. İnsana Allah’ın izniyle bir zararı olmadığı gibi, bir anlamları da yoktur. Allah’tan hayırlısını dile.

Bu kategoride yer alan Rüyada erkek eli tutmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evde biri varmış gibi hissetmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.