Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:20
missa3
Abone

Başkasının yanında namaz kılamıyorum

Başkasının yanında namaz kılamıyorum

Kayıtsız uye
Selamun aleykum hocam soruya nerden başlayacağını bilmiyorum kafam öyle karışık ki namazı kiliyorum bir dert kılmıyor bir dert kimsenin yanında kilamimiyorum önümde dekine gözüm kayıyor sürekli namazı bitirdi mi acaba diyorum eşimin yanindabile kilamiyom her kes kılıyor ben kilamiyorum diye canım sıkılıyor odalara saklanip kiliyorum bu kezde millet herkesin içinde kılıyor ben kilamiyorum diye canım sıkılıyor ozamanda namazı bırakıyorum sizce ne yapmalıyım

Okudunuz mu?  Sabah uyandığımda yüzük parmağımda yoktu

Yorum: Başkasının yanında namaz kılamıyorum

Kaptan
Hazır ramazanda yaklaşıyor, yakınlarından birkaç kadını toplayıp teravih namazına gidip orada bunu sorununu çözebilirsin. Orada alışırsan hiçbir problem kalmayacaktır.


namazı bırakıyorum

Bu kategoride yer alan Ölmekten korkuyorum cehenneme girecek gibi hissediyorum. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başkasının yanında namaz kılamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.