Anasayfa
8 Eylül 2023, 19:41
sizden8
Abone

Küfrün tövbesi

Küfrün tövbesi

Dava Uğruna
Tek tövbede bütün küfürler affolur mu? Ve edilen tövbe bozulunca yeniden tövbe edilebilir mi?


Yorum: Küfrün tövbesi

imam
Her günahın tövbesi aynıdır yalnız hak varsa ödenmesi gerekir. Allah hakkı olan namaz, oruç, adak ve yemin keffareti gibi
Bir de insan hakları varsa ödenmelidir.
Bütün günahlar için bir tövbe yeterlidir ve her edilen yeni günah için yeniden tövbe edilir

Okudunuz mu?  Vesveseli yeminler

Yorum: Küfrün tövbesi

Kayıtsız Üye
imam cvap yazar misin acaba
ben kapanmayı düşünüyorum ve bazen sakaryaya gidiyoruz orada akrabalarımız var ben oraya gittigimde mesela yatili kalicaz mahrem erkekler falan olsaorda ben insanlardan utanip korkup yada dalga gecerler diyr evde mont ve uzun etekle durcagima kisa kollu ve esofmabla dursam ve gene ayni sebeblerden basi acik sursam ve her kaldiigmda oyle yapsam vea birileti vize geldiginde ayni sekilde kisa seylerle dursam utandigim için bunlar küfür mü bir kere cevap verin?

Okudunuz mu?  Mezi akıntısı varken uyumak caiz mi?

Yorum: Küfrün tövbesi

ACİLSERVİS
Bana cevap yaz bende sorunu imama bildireyim. Küfür delisi olduğundan dolayı küfürle ilgili benimde sana sorum var.
Senin bizi durmadan rahatsız etmen ve defalarca kovulduğun halde başımıza bela olman seni küfre sokar mı?


Kayıtsız Üye
cevap mi istiyorsunuz bıktım sizin bu sert çıkışlarınızdan laf sokmalarinizdan hep siz yapıyorsunuz bunu hocalara da bildirmiyorsunuz ben sizden kaç yas küçüğüm bir düşünün 17 yaşındayım daha ve siz bunu sürekli yapıyorsunuz hasta olduğumu defalarca soyledim vesvese ile gerçeğide ayıramıyorum 2 dakikanizi ayirip cevap vermiyor yada hocalara bildirmiyorsunuz böyle kabaca konuşarak laflar sokarak kırıcı konuşmak bir genç kızı üzmek size hicbir şey kazandırmaz ve böyle dini bir sitede bunu yapmaniz gerçekten şaşırıyorum bunu da yayınlayın .

Okudunuz mu?  Gusül'e niyet ederken!!

ACİLSERVİS
Biz sana gelip seni rahatsız etmiyoruz sen bize gelip bizi rahatsız ediyorsun. Sana zamanında cevaplar verdik ve tecrübe ettik sen değişmezsin. O yüzden senin gideceğin yerin hoca değil doktor olduğunuda söyledik. Forum kurallarımıza da bir zahmet bak vesvese konuları yasak zaten. Yolun açık olsun Allah şifa versin.

Okudunuz mu?  İşyerinde izin almak için yalan söylemek

Kayıtsız Üye
yazdıklarınız o kadar kırıcıydı ki böyle yazmadiniz iste ve beni çok üzdünüz bari şu son sordugum soruyu hocalari iletin bir tane cevap alıyım ve bir de gerçekten beni üzdüğünüz için sinirle yazdım onları sert olmuş olabilir kusura bakmayın.


ACİLSERVİS
Cevabının hocada olduğunu düşünüyorsan sana sana en yakın cami hocasına başvurup sorunu sorabilirsin. Canlı olarak sorarsan sana daha faydalı olur.

Bu kategoride yer alan Yakışmıyorsa Sakal Kesmek ve Kaş Ortasını Almanın Durumu Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küfrün tövbesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.