Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
sizden96
Abone

Salat-ı Tefriciye Etkileri

Salat-ı Tefriciye Etkileri

elifnur9eker
Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim vardı. İlk başta yüzükler takıldı fakat mesleki durumlardan dolayı ertelemek zorunda kaldık. O dönemden sonra sıkıntılar başladı aramızda. Ayrılıp barışmalar oldu. Daha sonra son kez ciddi olarak evliliğe doğru ilerlemek için geldi. Herşey güzel giderken ve kendisi çok isterken ailesi yüzünden aniden bitti. Ailesiyle hiç sorunum yoktu ve olmamıştı. Hem onun hem benim mutsuz olduğumu biliyorum. O yüzden Salat-ı Tefriciye okuyarak Allah’tan sıkıntılarımızı gidermesini niyet ettim. Yeni başladım şuan 500 tane oldu fakat okudukça bende iç daralması oluyor ve birleşmeye karşı ümidim azalıyor gibi hissediyorum. Bu daralmanın ve hislerin sebebi Salat-ı Tefriciye nin bir etkisi midir? İyiye mi kötüye mi yormalıyım bu etkileri?

Okudunuz mu?  Evlenmeyi düşündüğüm insan başımı açmamı istedi ama ben açmak istemiyorum öneriniz nedir?

Yorum: Salat-ı Tefriciye Etkileri

imam
İç daralması "Salat-ı Tefriciye" etksinden değildir.
Siz yanlış yolu takip ediyorsunuz. Önce İSTİŞARE edilir ve daha son İSTİHARE yapılır.


Yorum: Salat-ı Tefriciye Etkileri

elifnur9eker
İstişare ve istihareyi yaptıysak ve bu dediklerim yine de oluyorsa?


Yorum: Salat-ı Tefriciye Etkileri

imam
İç daralması psikolojiktir. Dualar(istişare-istihare) ise bu işin hayırlı olup olmadığı konusunda yardımcı olurlar.

Okudunuz mu?  Yatak ve kıble

salatu tefriciye okudukca kotu oluyorum

Bu kategoride yer alan Yaptığı günahları başkasına anlatanların affı zor mudur ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Salat-ı Tefriciye Etkileri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.