Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yerin yandığını görmek

Rüyada yerin yandığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda her yer yaniyodu sanki töbe kiyamet kopuyodu her yer harabeye dönmüstü ben yüksek bir binanin tasinin üstünde oturuyodum ve yardim edin imdat diye bagiriyodum tanimadigim iki kisi geldi ve beni oradan kurtardi bu rüya ne anlama gelir çok etkilendim

Okudunuz mu?  Rüyada zikir meclisi görmek

Yorum: Rüyada yerin yandığını görmek

arifselim
Rüyada görülen yangının bir çok yorumu olabilir çünkü asıl olan senin durumuna bakılarak tabir edilmesidir. Genel bir manada bu şekilde yangın görülmesi ise, huzursuzluğa yani seni memnun etmeyecek bazı sorunlar yaşamana tabir edilir. Yinede daima Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yılan Görmek

Yorum: Rüyada yerin yandığını görmek

Kayıtsız Üye
Benim dururumum her insan gibi bende hatalar yaptim çok pismanim töbe ettim rabbime yöneldim ona sigindim affimi diledim ibadetlerimi eksiksiz yapmaya calisiyorum bu durumda yorum degisirmi


Yorum: Rüyada yerin yandığını görmek

arifselim
İnşaAllah rüyada seni kurtaranların anlamı, sıkıntılarından, günahlarından kurtulacağına ve huzura kavuşacağına alamettir diyebiliriz. Yinede bunlar sonuçta rüyadır. Sen tövbende samimi ol. Allah tövbe eden kulunu bağışlar ve tertemiz eder.

Okudunuz mu?  Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi

rüyada toprağın yandığını görmek, rüyada toprağın yanmasını görmek, rüyada topragin yandigini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada yolculukta ters yöne girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yerin yandığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.