Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:55
missa04
Abone

Büyü olduğunu bilmeden dualar okumak

Büyü olduğunu bilmeden dualar okumak

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben bir sene evvel sevgilimden ayrıldım. onu çok seviyordum ve onunla aramızda muhabbet olsun, sevgi bitmesin diye çok dua ettim, namaz kıldım. İnternette bazı dualar vardı, fotoğrafa okunan dualar vs. Lakin ben gerçekten fotoğrafa üfleyerek dua etmenin büyü faslından olduğunu düşünemedim. Yüce Rabbimin hiçbir kuluna büyü amacıyla bir uygulama yapamam ben. Fotoğrafa okunan 21 Besmele şeklinde bir uygulama vardı 61 gün yapın yazıyordu. Besmelenin sonunda hayırlısıyla o kişinin dönmesini istiyordunuz Allah’tan. Ben bu uygulamanın büyü yerine geçebileceğini hiç ama hiç düşünemedim. Zaten Allah günaha düşmemi istemediğinden midir bilinmez, üç gün yaptım yapmadım sonra bıraktım o uygulamayı. Lakin ben bugün tekrar o uygulamayı okuduğum sitelere baktım. O sitelerden birinde bir kullanıcı bunun Kırmızı Büyü olduğunu belirtmiş. Bu yorum hariçinde üst taraftaki yorumları okuduğumu hatırlıyorum ama ne zaman okuduğumu hatırlamıyorum. Korktuğum şey şu ki, ya ben bu büyüdür şeklindeki yorumları uygulamaya başlamadan evvel okumama rağmen nefsime yenik düşüp yapmaya başladıysam? Sonra da içim rahatsız olduğu için uygulamayı terkettiysem? Lütfen yardım edin. Eğer uygulamayı yarıda bıraktıysam yine de aynı şekilde Allah’a karşı gelmiş olur muyum? ( Bu arada Besmele uygulamasını yaparken nerede oturduğuma kadar hatırlıyorum. Büyü niyetiyle yapmadığımı da şu an düşündüğümde hatırlıyor gibiyim. Uygulamayı bıraktıktan sonra büyü faslından olduğunu öğrendim gibi geliyor ama ya önce öğrenip nefsime yenildiysem diye çok korkuyorum.)

Okudunuz mu?  İnsanın maddi ve manevi ihtiyaçları nelerdir?

Yorum: Büyü olduğunu bilmeden dualar okumak

imam
< uygulamaya başlamadan evvel okumama rağmen nefsime yenik düşüp yapmaya başladıysam? Sonra da içim rahatsız olduğu için uygulamayı terkettiysem? Lütfen yardım edin. >
Sihir, islamda şirkten sonra en büyük günahtır. Siz büyü bile yapsanız töve edin Allah affeder. Bilerek veya bilmeyerek de olsa tövbe o günahı siler.

Okudunuz mu?  Zinadan doğan çocuğun durumu ne olur cennete giremeyeceğine dair söylentiler var

Yorum: Büyü olduğunu bilmeden dualar okumak

esl
Çok teşekkür ederim inanın tam olarak hiçbir şey hatırlamıyorum. Tek bildiğim büyü yapacak kişilikte biri değilim. Asla değilim Allah korusun. Şeytan resmen şu anda Allah korkumu kullanıyor ve nefsimden şüpheye düşürüyor beni. Hep dua ediyorum, Allah belki de ona daha çok dönebilmem için şeytana vesvese için müsaade ediyordur diyorum. Bunda da vardır bir hayır diyorum. İnşAllah kurtulacağım bu vesvese belasından.

Okudunuz mu?  Mürtedin geçmiş sevapları silinir mi?

Yorum: Büyü olduğunu bilmeden dualar okumak

Kayıtsız Üye
Ben asla büyü amacı gütmem. Büyü yapmak günahtır çok çok büyük günahtır bunu bilirim Allah’tan çok korkarım. Ancak ben bir hata yaptım dua etme niyetiyle internette girdugum bir uygulamayı yaptım. Sevdiğim çocuğun resmine bakarak 3025 ya Mucib okudum. Ve bittiğinde fotoğrafa ufledim. Asla büyü yapmak gibi bir niyeti amacım yoktu. Dua etmek istemiştim. Bilmeden büyü mü yaptım bilmiyorum. Eğer bilmeden büyü yaptıysam tevbem kabul olur mu? Nasıl tevbesi etmeliyim? Çok pidmanimnasla büyü gibi bir amacım olmadı

Okudunuz mu?  Camilerde uyulması gereken edepler

Yanlış olduğunu anladım zaten çok pismanim çok tevbe ediyorum. Ancak büyü olup olmadığıyla ilgili kesin bir bilginiz var mı? Büyü ise benim tevbem kabul olur mu geri dönüşü yok mudur?


mum
Bu yaptığınız büyü olmasa da yalıştır, siz ellerinizi açın ve hayırlısını dileyin Allahtan.

Okudunuz mu?  Kiliseye gidip gezmek günahmıdır? Bir Müslüman kilisede de Allah'a dua edebilir mi?

Kayıtsız Üye
Peki bu bir büyüyse ve ben bunu yaptıysam düşündükçe de hatırlamıyorum büyü olabileceği ile ilgili düşünceler var mıydı kafamda büyü olacağını bile bile mi yaptım yoksa dua niyetiyle mi yaptım hatırlamıyorum. Büyü yapan birinin affı var mıdır ?


Kayıtsız Üye
Merhaba kardeşim,kendi bilgilerim kadarıyla sana yardımcı olayım.Öncelikle eğer büyü yaptığını veya yanlış bir şey yaptığını bilmiyorsan Allah’ın seni affedeceğini hissediyorum,öyle düşünüyorum.Lakin sen yine de defalarca kez tövbe et,Allah zaten beni affetti diye sakın düşünme.Tövbeni et sürekli,namazlarında bol bol dualar et Allah’ımıza.Ve uzun bir süre ayetel kürsi,nas,felak,ihlas surelerini oku.Her boş kaldığın vakit bu 4 sureyi oku.Anlamlarını da öğren ki,daha samimi oku.

Okudunuz mu?  Resmi nikahı olanlar dini nikahı kıyması gerekir mi?

Kayıtsız Üye
merhaba bende bilmeden bir duayı okuyup sevdiğim kişiyi düşünmüştüm orda öyle yazıyordu büyü olup olmayacağı aklıma hiç gelmedi yinede içime şüphe düştü ya büyüyse ,dinden çıkmışmıyımdır dine geri dönebilir miyim bilen biri lütfen cevaplaya bilir mi


ACİLSERVİS
Dua etmek okumak büyüye girmez.

Okudunuz mu?  Meni kokan fakat mezi olduğunu düşündüğüm sıvı meni mi mezi mi?

fotoğrafa 21 besmele duasını kabul olanlar varmı, okumamasi için buyu, fotoğrafa dua okumak gunah mi

Bu kategoride yer alan Şiilik nedir? tam olarak neye inanırlar? ibadet şekilleri nasıldır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyü olduğunu bilmeden dualar okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.