Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada pikniğe gitmek

Rüyada pikniğe gitmek

Kayıtsız Üye
merhaba.rüyamda askerden bir arkadaşım beni ziyarete geliyor.mahallemizde komşularımız mangal yakıyor ve bizde yakalım diyerek arkadaşlarımla pikniğe gidiyoruz.gitiğimiz yer çok güzel olduğu için yürüyüşe çıkalım diyorum.hep beraber gezintiye çıkıyoruz ve ilerde salkımları bol ve çok güzel kayısı ağaçları görüyorum.ağaca cıkıp arkadaşlarıma doğru atıyorum tatlarıda çok güzel.

Okudunuz mu?  Rüyada rukye ayetleri dinlemek

daha sonra ıcımızden iki kişi yılardada bir ağaç var biz ordan yemeye gidiyoruz diyorlar.onlar oraya varınca meyve yemek yerine cinsel münasebette bulunuyorlar.

ağaçta olduğum içn ben rahatlıkla görebiliyorum.sonra kızgın bir şekilde yönümü çevirdiğimde sağ tarafımda gergedanla domuza benzeyen bir hayvan sırtlan leopar ve dişi aslan görüyorum.aşagıya inip atkadaşlarıma hemn gidelim diyorum be koşarak uzaklaşmaya çalışıyoruz.yolda koşarken arkadaşım arayıp yardım isteyelimmi diyor.bende geldik zaten gerek yo diyorum az ilerde sağ tarafta bir oku görüyorum içeri giriyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz (sav) 'i görmek

zenci bayan bir öğretmen çocuklara tacizde bulunuyor ve çocuklar bundan çok hoşnut(tövbeler tövbesi) bu rüyadan ben bir hayır çıkaramadım yardımcı olursanız sevinirim


Yorum: Rüyada pikniğe gitmek ne demek

arifselim
Merhaba. Bu rüyadan elbette bir mana çıkaramazsın ve çıkaramayız. Çünkü çok karmaşık olan bir rüyadır. Karmaşık rüyaların tabiri yoktur, yorumlanmazlar. Bir ancak çok açık ve çok berrak ise bir yorumu olabilir. Yoksa bir çok şeyin görüldüğü rüyalardan anlamı çıkarılmaz.

Okudunuz mu?  Rüyada Pamuk Görmek (imam nablusi)

Aile Ile Ilgili Rüya

tuaz
S.a öncelikle rüyada ben eşim ve kayınlarım eşleri ile pikniğe gideriz ve pikniğimizi yaparız ve o anda amcam gülde gelir ve beli zaman sonra askerler çatışma olur patlamalar olur ve herkes aşağı iner arabalara biner ve ben aracı yanlış park etiğim için benim araç arkaya çekmişler patlamalarda oluyor ve görevli bir bayanla gördüm ve konuşmaya başladım beni daha önce tanıyormuş ve o esna uyandım
Bunu yorumlarsanız sevinirim selametle tekrar

Okudunuz mu?  Rüyada Paspas Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada pikniğe gitmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi anlamda sıkıntı çekmeden ve aşırı bir şekilde çaba ve emek göstermeden elinin bolluk görmesine, manevi olarak ise dikkatli olman gerektiğine aksi halde hakkında çıkabilme olasılığı olan söylemlerden etkileneceğini göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pire Görmek (imam nablusi)

rüyada piknik, Ruyada pikniğe gitmek

Bu kategoride yer alan Rüyada rehin alınmak ve kurtulmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada pikniğe gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.