Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:10
missa07
Abone

Kadınlarda gusül abdestini bozan durumlar

Kadınlarda gusül abdestini bozan durumlar

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.Ben bekar bir kizim.bazi zamanlarda aklıma düşünceler geliyor ve içimde hareketlenmeler oluyor.iç çamaşırımda da bazen beyaz bazen sarimsi akintilar oluyor ama normalde de çok akıntım oluyor.Ben ayırt edemiyorum ve tedirgin okuyorum acaba nasıl ayırt edebilirim hangi durumlarda alman gerekir.Daha önce cinsel munasebette bulunmamış birinde de bu şekilde guslu bozulabilir mi? Çok teşekkür ederim simdiden

Okudunuz mu?  Tövbe edip bozdum yeniden tovbe edebilir miyim

Yorum: Kadınlarda gusül abdestini bozan durumlar

arifselim
Aleykum selam. Günlük olarak gelen akıntılar ile cinsel durum ve düşünceler esnasında gelen akıntılar sadece namaz abdestini bozar. Bunlar guslü gerektirmez ama namaz abdestini bozar ve kirlenen yerlerin temizlenmesi gerekir. Cünüp olmak için gelen boşalma olması yani orgazm gerekir.

Okudunuz mu?  622-632 yılları arasında Medine dönemi

Yorum: Kadınlarda gusül abdestini bozan durumlar

Kayıtsız Üye
Mrb benim çok büyük bir sıkıntım var mast dan kurtulamiyorum ne zaman regl olsam çok istek oluyor sadece regl günleri yapıyorum bir diğer sorunum da vesvese .benim sorumşöyle olacaktı stresten saclarimi kopartiyorum onlar kirli biçimde vücuttan ayrıldığı için de günah oluyor mu ve diğer sorum ağız içim yara dislerimle deriyi kopartiyorum yutuyorum bunu regl ken de yapıyorum normal de agizin içinin islanmasi gerek yani o derinin de ama ben onu islatmadigım için gusül abdestim kabul olmaz değil mi buna vucudumuzda ki yaralar da dahil kanadiktan sonra kuruyan zamanla iyilesirse yine gusül gerekir mi insAllah sorumu açıkça yazabilmisimdir lütfen sorumu cevap laraaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Allahın münezzeh olması ne demektir?

Yorum: Kadınlarda gusül abdestini bozan durumlar

ACİLSERVİS
Baştaki günah ve hatanı biliyorsun zaten bir şey demeye gerek yok. Diğer sorularında gusle engel bir şey yok. Bir ilmihal alıp abdest-gusül bölümlerini oku.


kadınlarda gusül abdestini bozan durumlar, gusül abdestini bozan durumlar, boy abdestini bozan durumlar

Bu kategoride yer alan Ben Allah'a inanıyor muyum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınlarda gusül abdestini bozan durumlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.