Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:10
missa02
Abone

Kadın erkek bir arada çalışmak caiz mi

Kadın erkek bir arada çalışmak caiz mi

Misafir22
Selamın aleyküm benim bir sorum olcaktı ben bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum bankalara başvurmucam fakat banka olmayan bir şirkette mühendislerle staj yapmıştım ve o ortamda kadın-erkek karışık ve aralarında tokalaşmada oluyor bu meslekte ben kadın erkek ayrı çalışan bir şirket bulamadım bu mesleği gelecekte meslek edinmem caizmidir ve ordan alcağım para harama girermi bu yüzden

Okudunuz mu?  Meleklerin isimleri ve görevleri nelerdir

Yorum: Kadın erkek bir arada çalışmak caiz mi

Kayıtsız Üye
Karsi cinsle ayni ortamda calisabilirsin tabiki ailen rizki calismaktir.Ama sunlara dikkat etsen iyi olur.Sadece Samimi olmamak ve onlarla takılmamak yalniz kalmamak zaman gecirmemek kadinlar arasinda durmamak veya şehvetle bakmamak bu yuzden durduk yere bakismamak tokalasmamak veya fazla konusmamak ve fazla asir nasir olmasan mubahtir bence caiz olur.

Okudunuz mu?  Ruh çağırma duası

Yorum: Kadın erkek bir arada çalışmak caiz mi

arifselim
Aleykum selam. Bir zaruret olmadığı sürece kadın ve erkeklerin bir arada çalışması caiz olmaz. Yaptığın iş helal olduktan sonra çalışacağın ortamda da haramların olmamasına dikkat et. Başka tercih seçeneği kalmaz ise hal hareket ve konuşmalarına dikkat ederek çalışabilirsin.

Bu kategoride yer alan Evli değilim cinsel ilişki yasıyorum namaz kılmalı mıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadın erkek bir arada çalışmak caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.