Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
sizden96
Abone

Çalınan maldan yemek

Çalınan maldan yemek

ecdadıosmanlı
Haram İşledim Çok Pişmanın
Öncelikler Selamun Aleyküm arkadaşlar.Konuyu fazla uzatmadan başlayayım.
Şuan daha yaşım genç lise 1’e gidiyorum.Bundan 1-2 ay öncesi yine okuldan çıktık arkadaşlarla evimize doğru yürüyoruz yaklaştığımızda karşımızda 3-4 market belirdi bizimde karnımız açtı girdik işte ben kendi paramla bir miktar bir şeyler aldım yedim işte sonra arkadaşlarım bir kaç şey çalmışlar.Bende bunu bile bile o anki açlıkla yedim o haram malları.Sonra bu alışkanlık haline gelmeye başladı onlar çalıyor getiriyor yiyorduk.Sonra kendi kendime ”Ne yapıyorsun sen ?”diye sorular yönelttim ve bu durumdan sonra onlarla konuşmamaya başladım.Şuan namazımı kılıyorum tövbe etmiş durumdayım.Bu haramdan kurtulmak için de o yiyecekleri çaldıkları marketlere gidip yiyeceklerin parasını ödedim almadan yerine bıraktım ve helallik istedim.Haramdan kurtulmuş olur muyum ? Çok pişmanım şimdiden teşşekürler.

Okudunuz mu?  İnternetten müzik indirmek caizmidir ? Müzik dinlemek caizmidir ?

Yorum: Çalınan maldan yemek

imam
Helallik almışsın Allah tövbeni kabul etsin.
Kul hakkına giren kişi, önce Allah hakkına girmiş olur sonra kul hakkı. Kul hakkı ödendikten sonra Allah’a karşı da tövbe edilmelidir.

Bu kategoride yer alan Gusül abdestinde burna 3 ten fazla su çekme başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çalınan maldan yemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.