Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:16
missa06
Abone

Geceleri duvardan sesler geliyor, yer sarsılıyor, kulak çınlaması var diyor ne olabilir

Geceleri duvardan sesler geliyor, yer sarsılıyor, kulak çınlaması var diyor ne olabilir

Kayıtsız Üye
kardeşim , erkek geceleri , duvardan sesler geliyor , yer inliyor diyor , kulak çınlaması var diyor , uyku uyumuyor sabahlara kadar ?? ne olabilir bu ?? lütfen cevap cin oalbilir mi ??

Okudunuz mu?  Yolculuğa çıkanın arkasından okunan dua

Yorum: Geceleri duvardan sesler geliyor, yer sarsılıyor, kulak çınlaması var diyor ne olabilir

arifselim
Geçmiş olsun. Onu ilk önce bir uzman doktora gösterin ve doktorun tavsiyesine göre hareket edin. Bir rahatsızlığından dolayı olabilir. Eğer çözüm olmazsa para için yapmayan, alim, bilgili ve güvenilir bir hocaya danışabilirsiniz. Bu yaşadığı şeyleri cin ile bağlantılı olduğunu söylemek için bir neden yoktur.

Bu kategoride yer alan Süt kardeşimin kız kardeşiyle evlenmem caiz mi dir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Geceleri duvardan sesler geliyor, yer sarsılıyor, kulak çınlaması var diyor ne olabilir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.