Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada başkasının beni görmesi

Rüyada başkasının beni görmesi

ikindi
Selamın Aleyküm,

değerli kardeşlerim, daha bu gece arkadaşımın başından bir olay geçmiş. arkadaşım müslüman değil, daha doğrusu daha değil ama olmayı düşünüyor.hatta benimle birkaç ay önce namaz kılmıştı.daha dün ikimiz Allah ve din hakkında konuşmuştuk, ona bir kitap vermiştim onunla ilgili konuşmuştuk, tabiki dini kitap.sonra bugün beni bu gece rüyasında gördüğünü söyledi. rüyasında benim ona namaz kılmayı öğrettimi söyledi.hatta otururken sağ ayağı hafif burkmakın sünnet olduğunu söylemiştim, rüyasındada onu bidaha söylemişim, kaldıki bunu hatırlamasının ihtimali çok düşük çünkü dedim gibi birkaç ay geçti yani yarım seneden fazla olabilir.

rüyasının anlamı varmı?ben ona dedimki belki namaz kılmanın bir işareti.sizin bir bildiğiniz varsa söyleyin lütfen

(belki,melki,ben böyle düşünüyom…daha iyi bilen varsa söylesin vs demeyin lütfen, gerçekten bilginiz varsa ve eminseniz söyleyin)

Allah razı olsun


Cevap: Müslüman olmayan Arkadasimin rüyasi

BEYAZ_gul
Rüyası Rahmanı kardeş
Rabbim kapıları açmış daha ne duruyor
Kelimeyi.Şahadet getirsin ve Müslüman olsun.

Namaz dinimizin direğidir Rüyada namaz görmek çok hayırlıdır.
Dediğim gibi bu rüya Gayri müslim kardeşimize gel artık ifadesi vermektedir.

Ben rüyayı böyle anladım gerçeğini Rabbim bilir.


Cevap: Müslüman olmayan Arkadasimin rüyasi

ikindi
söylediklerinizi aktardim.bende belki seninde namaz kilmani istiyor demek dedim

bide söylemeyi unuttum arkada resimler varmis, odada yani


Cevap: Müslüman olmayan Arkadasimin rüyasi

_müberra_
,zaten Allahın varlığını ve birliğini kabul ediyordur herhalde
ayağı burkarak oturma sünnet ,olduğuna göre , ona kelimei şehadet getirmesini telkin etmişsin rüyasında
sen ona anlatmaya ,özellikllede tefekkür ederek , devam et,Rabbim iman tohumunu atmış yüreğine

yani resim derken ,nasıl neye benzeyen şeyler?


ylz
İki defadır rüyada görünmek
İyi akşamlar hocam..Kardeşimin eşi iki defadır iki gün arayla beni rüyasında görüyor sabah namazını kıldıktan sonra gördüm rüyaları dedi..Ben onun bana gönderdiği rüyaları aşağıya kopyalayıp yapıştırdım.Abla bugün sabah namazından sonra rüyamda seni gördüm ..Annem sen bütün aile bir aradayız.Mutluyuz.Bir araba geliyor kırmızı renk üzeri eşya dolu.Anneme soruyorum bu eşyalar ne diye oda bu eşyalar yeliz in çeyizi diyor ve çok mutlusun arabaya biniyorsun.Hayırlı akşamlar abla yine seni rüyamda gördüm silahlı çatışmanın olduğu bir yerde kalıyoruz ben bir yerde sığınıyorum sen ise bir araba var oradan gidecek sen ona binmek için gidiyorsun kurşunlar seni hedef alıyor her yönden ama sen vurulmuyorsun ve kırmızı arabaya biniyorsun mutlu bir şekilde oradan ayrılıyorsun . hele bir kurşun tam sana geliyordu ama çantanın demirine denk gelip sekiyor.Yanlız iki rüyada da kırmızı araba…
Hocam kardeşimin eşinin gördüğü rüyalar bunlar hayır olur inşaAllah

Arif hocam rüyamın tabirini merak ettim taşınmış diyor..Yeni üyeyim aradım bulamadım


arifselim
Bekar ve evlilik çağında olan birisi için bu rüya evlilik ile ilgili olarak gerçekleşecek olan gelişmelere işaret eder. Evliler içinde bereket ve sevinç manasındadır. İkinci rüya ise, silahlı saldırı olumlu değildir ama vurulmadan bunları atlatmak dertlerin ve sorunların geride kalacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bayılmak ve ayılmak

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam bir arkadaşım beni ikidir rüyasında görüyor bu beni çok seviyormuş ama söyleyemiyormuş ilk rüyasında benim ayağıma bir sürü çivi batmış o çıkarmış diğerinde ise ben onu denizde boğuluyormuşum .


arifselim
Merhaba. Çivi batması demek, o kişinin kafasının dikine göre gitmeyi çok seven birisi olmak anlamındadır. Birini boğmaya çalışmak ise ona haksızlık etmek olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada arkadaşım beni havuzun içinde ölmüş şekilde görmüş ve çok fazla ağladığını söylüyor aynı suyun içinde değişik milletlerden insanlar olduğunu da söylüyor ve beni kucağına alıp dışarı çıktığını ve kara ve toprağa bastığını toprağın ayağının altından kayıp basarak zorlayarak götürdüğünü ve tahta büyük bir kapıdan geçtiğini çok eski olduğunu söylüyor hatta o kapıdan önce beni taşımadığını o kapıdan sonra beni kucaklayıp götürdüğünü söylüyor yorumlarsanız çok sevinirim aynı zaman da bir şey danışmak istiyorum aile üyeleri arkadaşlarım akrabalarım beni hep suyun içinde ölürken görüyor ve bu beni bir süredir korkutuyor insanların böyle görmesinin bir anlamı var mıdır


arifselim
Evet bir anlamı vardır ama olumsuz bir manada yorumlanmaz. Hem su ve hemde ölümü görmek hayırlıdır. Genellikle rüya tabircileri bu tür rüyaları uzun bir ömre ve bereket dolu geçecek olan bir hayat yorumlamışlardır. Elbette bunlar sonuçta birer rüyadır ve en doğrusunu da ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar. Hocam. Bi komşumuz beni rüyasında görmüş ve bana ismimin kuranda geçmediğini ve değiştirmemi istemiş bnde siz bana bir isim koyun diyormusum ve o da bana elif ismini vermiş.Bir diğeri ise bir tanıdıgımızda beni rüyasında görmüş.tezgahın üzerinde bir sürü elma varmış.Bu tanıdıgımız adam ise birilerinden bu elmadan bana vermelerini istemiş.


arifselim
Hayırlı günler. İsimlerle ilgili olan rüyalar hayırlı olabilir ama bunlarla amel edilmez. Yani bu isimle ilgili bir şey yapman gerektiğini ifade etmez. Elma ise kısmet ve bereketin açılacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam Üç ayrı tanıdığım bir iki günlük aralıklar ile rüyasında beni görmüş
Bir tanıdık benim evime çay içmeye gelmiş geldiğinde benim ev su basmış ardından araba ile onu evine bırakayım derken benim sürmüş olduğum araç bir kaç kez takla atmış ama kimsenin burnu bile kanamamış
Diğer bir tanıdık beni rüyasında arkamda belalı bir adamın olduğunu her yerde beni aradığını görmüş. sonra gidip kendisine beni sormuşlar bunun üzerine kaçarak evine gitmiş ve kapısını penceresini sıkı sıkı kilitlemiş
Diğer bir tanıdık ise böyle çarşının içerisinde herkesin olduğu kalabalık bir ortamda duş almak istemişim bunun üzerine çok tartışmışız .
Üçü de kötü gibi görünüyor ama hayrola inşaAllah.. Sizce nedir delaleti?


arifselim
Merhaba. Çok güzel rüyalar görülmüş

– Birinci görülen rüya çok hayırlıdır. Evine bolluk bereket ve huzurun girmesi manasındadır. Kaza yapmaktan zarar görmemek de çok hayırlıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada Boyacı görmek (İmam Nablusi)

– İkinci rüyada gerçek hayatta endişe ettiğin bir kimsenin şerrinden korunmak manasındadır.

– Son rüya ise, senin sırlarının ortaya çıkmasını istemeyen güvenilir bir dostunun olduğuna tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Uzakta yaşayan bir kuzenim beni rüyasında kucağımda bebekle görmüş, birkaç gün sonra tanıdığım iki kişi daha kucağımda bebekle görmüşler, hatta biri kız olduğunu ve onu sevdiğini söyledi. Çok tuhaf geldi aynı dönemlerde aynı tür rüya görmeleri.Evliyim bu arada, merak ettim ne ola ki hayırdır inşAllah.


arifselim
Zaman zaman bir çok kişi bir kişiyi benzeri yada farklı şekillerde görmeleri çok normaldir ve her rüya ayrı ayrı yorumlanabilir. Evli bir kişi içinde bu çok hayırlıdır. Önemli bir sıkıntısından kurtulacağına ve mutlu olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İş yerinde bir Agbim beni sinava çalışırken görmüş rüyasında anlamı nedir ?

İşyerinde çalışan bir abim
Beni rüyasında dayak yediğimi ve
Kanlar içinde kaldığımı
Ve kan kustuğumu ve en sonunda
Son kusmamda ciğerlerimin ağzıma geldiğini görmüş
Ve bugünde beni gece yine rüyasında gördüğünü söyledi ama
Gördüğü rüya baya karışıkmış


arifselim
Böylesi rüyalar çok hoş gibi gelmez ama esasen tersi bir şekilde tabir edilirler. Dayak yiyen kişinin yardım ve destek göreceğine, sıkıntı ve sorunlarını birileri tarafından çözeceğine ve rahat edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam bir arkadaşım beni uyuşturu kullanılan bir evde kullananlarla kavga ederken görmüş ben bunlardan ikisini öldürürüm demişim sonra ölsemde farketmez diyip ikisini öldürüp bıcaklanmışım anlamı nedir merak ettim tüm saygımla ve sevgimle


arifselim
Merhaba. Geçmiş hesaplaşmalar ve geçmişte kalan sorunlarla ilgilidir. Bu rüyada öldüren kişinin eskiden var olan ve kapanmış olan hesapların yeniden açılacağına ve başının ağrıyacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, 12 yaşındaki kızım rüyasında Cebrail A.S.’ı çok büyük, neredeyse bütün gökyüzünü kaplar halde, parlak, güneş gibi görmüş. Geceymiş bu arada. Kızım orman ya da etrafında ağaçların olduğu bir evin önündeymiş. Kızım sen kimsin diye sormuş. O da ben Cebrail’im demiş. Sonra kızıma 3 gün sonra öleceksin diyor. Sonra Cebrail A.S. yanına birisini göndererek Azrail A.S.’ı çağırıyor, Azrail A.S. Cebrail A.S.’a selam veriyor. Azrail A.S filmlerde tasvir ettikleri gibi siyahlar giymiş, yüzü karanlık, yine büyükçe bir şekilde yürüyerek Cebrail A.S.’ın yanına geliyor. Kızım bu arada Cebrail A.S.’ın karşısında kızımı görmüyor. Cebrail A.S. Azrail A.S.’a bir şey söylüyor sonra Azrail A.S. kızıma dönüyor. Kızım uyanıyor. Sanki rüya içerisinde rüya görmüş gibi yine rüyasında annesinin ve benim yanıma geliyor gördüklerini anlatıyor namaz kılıyoruz ve ağlıyor. Sonra da uyanıyor. Tabir ederseniz sevinirim.


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin ortaya koyacağı başarılı çalışmalarına, kazanımlarına ve çevresinden takdirler toplayarak sevilen biri hale gelmesine işaret eder. Azrail aleyhisselamın da görülmesi önüne çıkabilecek engellere ve herşeyin güllük gülistanlık olmadığı anlamına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada babayı görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, beni iki arkadaşım da rüyalarında hamile görmüşler. Birine istiyorduk ama beklemiyorduk hemen demişim. Diğeri de arkadaş ortamında böyle bir konuyla ilgili sessiz kalmışım.Sonra baş başa kalınca arkadaşım sormuş hamile misin diye ve evet demişim


arifselim
Merhaba. Aslında en isabetli yorumlar gören kişiler hakkında yapılır. Yani bu rüyalarda senden çok gören kişilerle ilgilidir. Verecekleri kararlarda iyice düşüneceklerine ve hata etmemeye dikkat edeceklerine işaret eder. Senin açından ise sevineceğin gelişmeler olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


SemihBaba
Merhaba, dedem uyuklarken beni bir yerden düşerken görmüş ve babannem de beni çuvala yerden bir şey doldururken görmüş ve ben dedeme kızıyormusum. Ama babannemler o hasta yaşlı falan diyorlarmış bana. Korktum biraz nedir bunun anlamı?

merhaba, babannem ile dedem beni aynı gün rüyada görmüş. Babannemin rüyasında yerden çuvala birşeyler dolduruyormuşum ve dedeme kızıyormuşum. Ama babannem bana demişki olm o yaşlı hasta flan demiş. Dedemin rüyasında ise ben biryede düşüyormuşum. İkisinin aynı gün görmesi biraz korkuttu beni anlamı nedir?


arifselim
Merhaba. Böyle kısa kısa açıklamalarla ve kendin hakkında da bir bilgi verilmeden bu rüyaları yorumlayamayız. Eğer dilersen yüzyüze tabir edecek birine anlatmanı tavsiye ederiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba son iki gündür fazla samimi olmadığım Kişiler beni ve kızımı rüyalarında görüyorlar ben biraz endişe duydum nedense .. gördükleri rüyaları attıkları mesajdan kopyalıp buraya yapıştırıyorum yorumlar mısınız ..

1. Çok şükür canım benim iki gündür rüyamda görüyorum seni merak ettim sorayım dedim (devamı ise söyle)
İlk gördüğüm rüyayı hatırlamıyorum ikincisinde seninle bir yerde karşılaşıyoruz böyle kır düğünú gibi bişey ablan var ama ablan olan ablan başka biri buda ablam diyorsun kizcen var yanında sürekli bişeyler anlatiyosun ama hatirlamiyorum üstünde çok güzel aşkımı nar çiçeği bir elbise var bide parfümden bahsediyosun iyiydi yani kötü değildi .
2.kişinin rüyası
Bu gece kızın livayı rüyanda gördüm sen bir yere gidecektin bana bırakıyordun akşama kadar baktım çok yorulmuştum uyandığımda kendimi yorgun hissediyordum .
3. Kişinin rüyası (bu kişi teyzem)
Rüyamda sizi gördüm livaya(kaynanan bakıyordu) daha uzundu ama hatırlamıyorum .. yazmışlar .
Şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Merhaba. Birinci görülen rüya hem gören hemde görülen kimse için hayırlıdır. Çok sevinecekleri bir döneme girmelerine tabir edilir. İkinci rüya ise, gerçekte de destek olmaya ve gören kişi için sevineceği haberler almasına tabir edilir. Son rüyada aynı şekildedir ve hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Dört arkadaşım beni arka arkaya rüyasında görmüş.ilk arkadaşım beni intihar etmiş görmüş ve benim cenazeme gelmiş ve benim oğlum çok ağlıyormuş.ikinci arkadaşım da çok kalabalık bir yerde davet gibi bir yerde görmüş.üçüncü ise kayınpederim evinde oturuyormuşuz (bu arada kayınpederim altı ay önce vefat etti)ben dışarı çıkmışım o arada kızım nerde diye beni soruyormuş gelir demişler gidin sahip çıkın kızıma diyormuş.dördüncü arkadaşım da iş yerinde düğün yspıyormuşuz düğün kimin belli değil ama ben düğünde bir abiye giymişim ve özellikle çok güzelmişim bunlar hepsi acaba ne anlama gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada Beyaz Araba Görmek Ne Anlama Gelir?

arifselim
Her bir rüya ayrı ayrı değerlendirilmelidir. Hatta çoğunlukla görülen kişi ile ilgili değil gören kişi ile ilgili yorumlanabilir.

– İlk rüya gören kişi için iyi değildir. Kederlenmesine ve üzücü gelişmelerin olacağına yorumlanır.

– İkinci rüya ise tabir edilecek kadar berrak değildir.

– Üçüncü rüya etkisinde kalınan olayın bir şekilde rüyaya yansımasıdır ve özel bir yorumu yoktur.

– Son rüya ise, sevinilecek gelişmelere, bekarlar için evliliğe ve evliler için huzurlu bir yuva haline gelmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Dün annem beni ruyasinda görüp korkarak gece yanima geldi, bugn kardesim yoldaydi hicbisyden habersiz beni ruyasinda görmüş aramış hatta msj atmis uyuyodm gormedm iyimsn abla demis oda kötü bir şekilde görmüş, bende şuan kardesimi aramadan önce rüyamdan korkup uyandm bende tlfna baktm kardesm ariyo gorunce ondan korktum ama anladm ki ikiside hatta bende beni kotu olarak gördüm bu ne demektir hocam neye yorumlarsiniz bunu??


arifselim
Her rüya ayrı ayrı sorulmalı ve ona göre yorumlanmalıdır. Seni böyle görmüş olmalarının illa kötü bir anlamı olması gerekmez. Hatta bir çok olumsuz durumlar tam tersi ile ve hayırla yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar hocam kuzenimin eşi beni rüyasında görmüş öncelikle rahmetli anneannemi ve dedemi kemikli et yerken görmüş ve sonra beni siyah çarşaf içinde peçeli görmüş ve eşimin rahmetli anneanneme bak ne güzel olmuş eşim demiş ve anneannem bunu onaylamış acaba ne demek ?


arifselim
Hayırlı günler. Özellikle de olayların gizli yönüne vakıf olmak manasındadır. İyi bir mala sahip olmaya veya hatırı sayılır bir miras elde edeceğine tabir edilir. Ayrıca namusuna dikkat eden ve iffetli olan kişi olmak olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a hocam; özellikle son 3 ayda birçok kişi beni arayarak rüyasında benim nişanlandığımı gördüklerini söylüyorlar… mesala son gören kişi ablam o da şöyle görmüş; ablam rüyasında benim nişanlandığımı görmüş, rüyasında bak kız yok diyordun al sana çok güzel bir kız işte dediğini görmüş bu anlam ifade ediyor… bu arada cinsiyetim erkek ve bekarım


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüya olmadığını söyleyebilirim. Rüyada görülen kişinin yani sizin ahlaki ve kişisel bakımdan hoş olmayan davranışlar sergileyecek, insanların düşüncesinin olumsuz yönde değişmesine neden olacaksınız. Tabiki en iyisini Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Mrblar,beni bir arkadaşım rüyasında görmüş,sanki ben yüksek olan bir evin çatısında akrobat olarak gösteri gosteriyorum,ve o da aşağıda beni izleyerek endişe içinde(ya düşersem diye),yorumlarmisiniz lütfen o rüyayı,teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada bilmediğin yerde olmak

İyi akşamlar hocam,bir arkadaşım beni rüyasında görmüş,sanki ben yüksek olan bir evin çatısında akrobat olarak gösteri gosteriyorum, rüyayı gören kişi endişe içinde izliyormuş beni,korku içinde,ya düşersem diye,ama düşmedim.yorumlarmisiniz o rüyayı


Tohat
Merhabalar. Rüya hem rüyada görülen kişi için hem de rüyayı gören kişi için aynı şekilde gerçekleşecek olayları içerir. Bir arkadaşınız ya da çevrenizden herhangi biri veya birilerinin sizin hakkınızda olumsuz düşünceler beslediğini gösteriyor. En iyisini elbetteki Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Bir arkadaşım beni rüyasında seccadede oturup dua ederken görmüş başımda da beyaz tülbent varmış. Her yer karanlıkmışr benim oturduğum yer aydınlıkmış. Aynı gün başka bir arkadaşım da beni yeşiller içinde kalabalıkta görmüş. Bunların anlamı nedir yorumlar mısınız lütfen? Allah razı olsun.


Tohat
Merhaba. Bu rüyaların her ikisi de rüyada görülen için değil rüyayı görenler için geçerli yorumlara sahiptirler. her ikisi de hayırlı ve umutlu olaylara, mutluluktan gözyaşı dökmeye, hayatta istenen gelişmelerin meydana geleceğine yorumlanır. Hakkıyla bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Dün akşam dedem rüyasında 2 yıl önce vefat eden kuzenimi görmüş eve gelmiş dedem aşağıya inip karşılamış kucağına almış konuşmuşlar babaannemi ve beni sormuş hatta sık sık benim nerede olduğumu sormuş dedem de gelir şimdi demiş sonra dedem geç oldu ben seni götüreyim artık demiş yine kabire yatırmış üzerinde yemyeşil uzun bir elbise varmış uzun saçları hala ölmeden önceki gibiymiş rüyada ne anlama geliyor acaba


arifselim
Allah rahmet eylesin. Güzel ve hayırlı bir rüyadır ancak buna özel bir yorum yapamayız. Sadece o kişiye dua etmeye ve kabrini ziyaret etmeye yorumlanır. Ayrıca o kişiye olan özlemin ve onu unutmamanın da bir alametidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam amcamın karısı dün beni rüyasında görmüş. Rüyada beni eski sevgilimle bariştiğimi ve benim konuşma hakkimin bittiğini ve ondan telefon istediğimi onunda verdiğini gormüs ortam çok kalabalıkmiş yengemin arkasinda da eski sevgilimin annesi falan varmiş onlar yengeme sen bunlarin arasini yaptin demişler. Tabiri nedir?


Tohat
Rüyada görülen kişilerle alakası yoktur. Rüyayı gören kişinin hayatında gerçekleşecek değişimlerle alakalıdır. Rüya sahibi hem saygın bir kimse olarak hem de zengin olarak hayatını sürdürebileceğine delalet edilen bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allatır elbette.


Kayıtsız üye
Merhabalar. Bir arkadaşım bizi rüyasında görmüş. Bizim ziyaret ettiğimiz bir türbe var o türbeye giderkende bir cami var. Rüyasında el ele yürüyerek caminin oraya gitmişiz. Caminin önünde durup sohbet ederken arkadaşım daha önce reddettiği bir çocuğu görmüş ve çocuk ona 3 tane şeker vermiş. Aynı çocuk beni de caminin içinde bulup bana da 3 tane şeker vermiş. Daha sonra elimizdeki şekerler çoğalmış bir kilo olmuş ve arkadaşım kendisindeki şekerin yarısını bana vermiş. Bu rüyayı yorumlarsanız çok sevinirim. Bir de muradımız için camiiye bağışta bulunmamız uygun olur mu?


Tohat
Merhabalar. Rüyayı gören kişinin şanslı olduğu kadar bundan sonra da şansının yaver gideceğine, istediklerine erişeceğine, ettiği veya edeceği tövbelerin kabul olacağına delalet eder. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Erkek arkadaşım ile yeni ayrıldık aslında aramız herkesin özeneceği kadar iyidir iyi olduğumuz zamanlarda ama erkek arkadaşımın tek sebebi yaşımız benç hayatımı yaşamak istiyorum diyip sürekli ayrılması arkadaşlarımız ayrıldığımı günden itibaren her gün biri beni rüyasında görmüş yakın bir erkek arkadaşım, sevgilimden benim ayrıldığımı ve onun omzunda ağladığımı görmüş,bir diğer kız arkadaşımda rüyasında bir başka erkekle konuşmaya başladığımı heyecanla ona anlattığımı ve arkadaşım şehir dışında yaşıyor benim onun yanına çok ısrarcı şekilde gitmek istediğimi görmüş ama sonradan gark etmişki konuştuğum kişiyi görmek için gitmekmiş amacım bunlar nedir neden her gün farklı arkadaşım beni rüyasında görüyor diğerlerinin rüyalarını hatırlamıyorum şuan şimdiden yorum için teşekkürler


arifselim
Yaşadığınız olayın etkisiyle çevrenizden birilerinin sizi rüyalarında görmesi son derece normaldir. Zaten rüyaların büyük çoğunluğu bu nedenlerden dolayı görülür ve özel bir anlamları da yoktur tabir edilmezler. Sadece Allah’tan hayırlısını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleykum
Kardesim rüyasında bizim evimizde beni ve babamı görmüş babam çocuk odasında beni dovuyormus ve annemle kardeşim odanın dışında kaliyorlarmis beni kapıya carpiyormus galiba babam ve kardeşim aynı rüyayı bir kaç kez görmüş ve rüyasında bu rüya esnasında ağlıyor bu ne demek Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Dayak yiyen kişinin hayatının yolunda ve güzelliklerle dolu olacağı, parasal sıkıntılar çekmeden geçireceğine, iyi yerlere geleceğine delalet eder. benzer rüyaları farklı kişiler görebilir. Normal bir durumdur ve sizin için inşAllah hayırlıdır. Hakkıyla bilen elbetteki Allahtır.


Kayıtsız Üye
Arkadaşımın attığı mesajı direk yazıyorum buraya.

Eskiden dans ettiğimiz ekibe gidiyoruz sarı yemeni bağlıyosun boynuna onu cıkar diyorum. Neden güzel değil mi diyorsun onu cıkar boynuna sarma sarı o diye ısrar ediyorum elinde tasıyosun. Soluk sarı böyle
Sonra cantanın kenarına koyuyoruz sandviç gibi bir şey yiyoruz. Dua okuyorum içimden sana caktırmadan üfleyip falan bir şeyden korkuyorum o yemeni uğursuzmus gibi.


Tohat
Bu rüya, rüyayı gören kişi ile ilgilidir. Kişinin imanı noktasında edeceği dikkat sayesinde Allah’a daha yakın olmaya çalışacağına, tövbe edeceğine ve hata yapmamaya özen göstereceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


KORKMAZ
Beni 2 Öğretmenim Rüyasında Görmüş
1. Rüya: Öğretmenimin Arabasına Zorla Biniyormuşum Hoca bana in diye kızıyormuş bende en sonunda arabasından iniyorum.

2.Rüya:Başka bir Öğretmenim Okulda Disiplin Cezası Aldığımı Görmüş Türk Bayrakları Önünde

Ben okulda politika ile ilgilenen Bi Öğrenciyim Müdür Yardımcıları ile aram kötüdür Lütfen Rüyadan Anlayan biri varsa Yorumlasın.


Tohat
İlk rüyanın tabiri: Var olan zamanı zamanında değerlendirememen neticesinde şu an sıkışmış bir vaziyette kendini hissedebilirsin. Fakat hedefine ulaşmak amacıyla tüm gücünle yüklenecek ve emeline ulaşmayı başaracaksın.
İkinci rüyanın tabirinde ise; sorumluluğunu zamanında yerine getirmemek, bilmeden yapacağın ve hataya sebep olacak bir sorun nedeni ile strese kapılmana sebebiyet verebilir. Hayatını tehlikeye veya zor duruma sokacak davranışlardan geri durman gerektiğini gösteren bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının elinde kına görmek

Nisad.
Merhaba arkadaşım beni 2 hafta da 2 kere rüyasında görmüş. Birincisinde birlikte Eskişehir de aynı yurtta kalırken ikincisinde ise onun yakın arkadaşı benimse 3 yıldır sevdiğim kişi ile kavga ederken görmüş. Parası yokken benim için Eskişehir’e gelmiş yurt odasında kavga etmişiz ellerim önümde bağlı ve suratım ise ifadesizmiş sevdiğim kişi ikimize de bağırmış ve çok sinirlenmiş. Sizce bu ne anlama geliyor cevap verirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba, arkadaşım 2 haftadır rüyasında iki kere beni görmüş. İlkinde birlikte eski şehirde Üniversite kazanmış ve aynı yurtta kalıyormuşuz. Kendisi o gün sevgilsinin evinde kalacakmış ve bende yanlız kalmaktan korktuğum için beni de çağırmışlar. İkincisin de ise yine aynı yurtta beni ve 3 Yıldır sevdiğim arada sırada gerçek hayatta konuştuğum başka şehirde yaşayan onun da en yakın arkadaşı olan çocukla görmüş. Ben çocuğa oyun oynuyormuşum. Hiç parası yokken benim için Eskişehir’e gelmiş. Yurt odasında ben ellerim önümde bağlı ifadesiz bir suratla ona bakıyormuşum o ise ikimize de bağırmış ve çok sinirlenmiş. Rüya bu şekilde bitmiş. Yorumlarsanız çok mutlu olurum.
(Arkadaşım rüyanın etkisinden hala çıkamadı)


Tohat
Merhaba. İlk rüya, rüyayı gören kişinin biri hakkında edinmek istediği bilgileri istese de alamaması ve merakını giderememesi anlamına gelen bir rüyadır.
İkinci rüya ise yine rüya sahibinin kısmetinin bir çok anlamda açılacağına delalet etmektedir. neşesinin artmasına vesile olacak durumlar yaşayacağına, madden iyi durumda olacağına ve rahat bir yaşantı sürmesine işaret etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Meraba hocam iki gün peş peşe iki ayrı kuzenim beni rüyalarında görmüş.

Bi kuzenim beni spor hocasını döverken görmüş.

Bi kuzenimde çok büyük bir trafik kazasında görmüş ve siyah bir arabaymış ?

Çok merak etim umarım en kısa zamanda cevaplarsınız ?

Merhaba hocam.

Kuzenlerim beni peş peşe iki gündür rüyalarında gördüklerini söylediler.

Birincisi : kuzenim büyük bir trafik kazasında gördüğünü ve arabanın siyak renkte olduğunu söyledi.

İkincisi : beni spor hocasını döverken gördüğünü söyledi.

Umarım en kısa zamanda cevaplarsınız, çok merak ettim.


Tohat
Merhaba. Rüya sahibini ilgilendiren bir rüya olup birinin kendisine edeceği yardıma karşılık olarak ona hayır dualarda bulunacak ona karşı müteşekkir olacaktır. İkinci rüyada ise hem rüya sahibini hem de seni ilgilendiren hususlar mevcuttur. Senin kuzenine edeceğin yardımlar sayesinde hem kuzenin fayda görecek hem de ileride gerçekleştireceğiniz ortaklık neticesinden ikiniz de faydalanacaksınız. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamlar
arkadaşım beni dün akşam rüyasında görmüş.beraber bir dükkanda alışveriş yaparken yeşil beyaz bir elbiseyi ona göstermişim oda üzerine tutup güzel durduğunu kendisine yakıştığını söylemiş bana .sonra elindeki poğçayı benimle paylaşmış .daha sonra dükkanın köşesinde beklerken arkadaşım benim elimde kemalpaşa tatlısı dolu paketler halinde içine konmuş büyük bir koliyi tutarken görmüş.ben o koliyi bir yere götürmek için elimde tutuyormuşum .sizce bu rüyanın benim için anlamı ne olabilir .sevgiler saygılar

Okudunuz mu?  Rüyada Boynuz görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İş konusunda çözümsüz gibi görünen sorunların üstüne giderek ortaya koyacağın fikirler sayesinde sorunları halledebileceğine bu sayede başarılarının artması ile tanınmış, kariyer sahibi kimseler ile tanışma imkanı yakalayacağına delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,

Arkadaşım beni sürekli rüyasında görüyor. Ve aslında ben şu anda eşimden boşanıyor olmama rağmen , beni kucağımda bir çocukla ve mutlu görüyormuş. Hatta bu sefer boynumda "r" harfi kolyesi taşıyormuşum. Hiç bu şeyler hakkında konuşmadık, o yüzden etkilenip gördü diyemiyorum. Nasıl yorumlanır bu rüya?


Tohat
Merhaba. Gören kişiyi ilgilendiren bir tabire sahiptir. Düzen, intizam, hayatının doğru istikamette ve huzurlu bir şekilde sürüp gitmesine, müjde ve güzel bir hayatı simgeleyen hakkında hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kimse için geçerli olan rüyalarda farklı kişilerin defalarca görülmesi olağan bir durumdur. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


kartall
Merhaba. 10 aylık evliyim eşim hamile geçen gün beni ve doğacak kızımızı görmüş rüyasında ama yıllar sonra olan bir tarihi kızım için birini öldürdüm beni sen kurtardın dedi hayırdır inş deyip geçtim sonra kardeşim beni rüyasında gördüğünü yine eşimle birlikte bir şey yaptığını ve eşimle ikimizin onu durdurmaya çalışarak yapma dediğimizi gördüğünü söyledi bir gün sonrada çok yakın olmayan bir arkadaşım beni aradı rüyasında beni gördüğünü ama yine yanımda eşim veya annemin olduğunu söyledi.Sorum şu yakın olan olmayan kişiler birkaç gün içerisinde sürekli beni rüyalarında görmelerinin anlamı nedir acaba şimdiden teşekkür ederim


Tohat
Merhaba. İlk rüya, rüyayı gören kişinin konuştuğu kişilere, yaptığı ve yapacağı davranışlara dikkat etmesi gerektiğine işarettir.
İkinci rüya, rüya sahibinin yapmak istedikleri konusunda rüyadaki gibi karşısına çıkacak olan engelleri bir bir aşmaya çalışarak hayal ettiklerine vakıf olacağına delalet eder.
Başkalarının art arda rüyanı görmelerinin hikmeti var mı bunu Allah bilebilir. Fakat tabiri çok farklı olduğundan üzerinde düşmeye ve düşünmeye gerek yoktur. Kötü rüyaların ardından sadaka verilerek belalar uzaklaştırılarak rahat edilir. Bunu yapabilirsiniz. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba: Geçen gün, Bir arkadaşım beni Rüyasında Görmüş, beni Eski Nişanlımla görmüş, İkimizde Bir birimize Sarılmıştık. Ve ikimizde Birbirimize Seni seviyorum Demişiz. Eski Nişanlımı Tanımadığı halde, Onun Simasını bana anlatı, Bende ona Onun bendeki Resmini Gösterdim. Resmi Gördükten sonra : evet bu o kişi dedi, Bende size bir sormak istedim . Yorumlarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Merhaba. Rüyayı gören kimse için tabir edilen yoruma sahiptir. Rüya sahibinin güvenilir, sözünde duran, sadık bir kimse olduğundan etrafındaki insanlar tarafından sevilip sayıldığına delalet etmektedir. Bunun yanı sıra çifte mutluluk elde edeceğine, her şeyin güzeline nail olacağına, başarı, aile ve iş konularında sevinç getirecek gelişmeler göreceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Buğday görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Yeğenim anlattı. Rüyasında ben Ölmüşüm lakin bedenim kayıp sonra ruhum eve gelmiş sarılmak istemisler müsade etmemişim ben iyiyim merak etmeyin deyip cennete cehenneme gidecekleri söylemisim,benim tanımadığım yeğen tarafının tanıdığı bir kadın için de o kötü bir insan o na dikkat edin demişim bu rüyanın yorumu nedir hocam, selamlar


Tohat
Hayırlı günler. Rüyada bir kimse başkasını olmuş olarak görmesi gördüğü kişinin uzun ömre sahip olacağına veya rüya sahibinin makam mevki sahibi olacağına, işinde başarılı olacağına, bekarsa evleneceğine kısaca hayırlı gelişmelere işarettir. Ayrıca kişinin dünyası kadar ahiretine de kıymet vermesi gerektiğine dellaet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
bundan bir kaç gün önce rüyamda erkek arkadaşım bendeydi ve fal bakıyordum fakat içimden öylesine bir şeyler söyleyim işte-diye geçirdim. sonra falı elimde dönderirken bir göz gördüm. ters gibiydi. aaa baak göz var•diyemeden boguluyormuş gibi nefes alamamaya başladım ve odamın kapısı kendi kendine kapanmaya başladı. bağırmaya çalıştım ama bağıramadım. sonra besmele çekerek uyandım sanırım.

bugün ise erkek arkadaşımla tartıştığımı gördüm ( iki hafta önce bir rüya gördüm aynı kişiyle ilgili ve rüyam kısmen doğru cıktı yalan söylüyordu bana ve bir kaç gün sonra bana yalan bir konuda yalan söylediğini duyurdu) iki farklı yerde iki farklı konudan kavga ediyorduk. benden iki şeyi gizlemişti ve ikisi de kızacağım şeylerdi. biri geçmişteki biri güncel bir olay. bunun yanında iki arkadaşım da dün gece beni rüyasında görmüş erkek arkadaşımın evindeymişim kötü insanlar peşimdeymiş gelip beni götürmüşler vs. öbür gören arkadaşımın olayı çok başka ama bu aralar böyle rüyalar görmek, arkadaşlarımın beni görmesinin sebebi nedir?


Tohat
Hayırlı günler. Kişinin hayatındaki başarılarına ve bu başarılara kem gözlerin dikkat etmesine, rüya sahibi eğer çalışıyorsa iş hayatıyla ilgili olan bu rüya çalışmalarının yanı sıra etrafından bir kişinin güvenilir davranışlar sergilemediğine delalet etmektir.
İkinci rüyanın tabiri ise bazen olduğu gibi kişiye ilham olabiliyor ve gerçekleşecek olanlar rüyada görülebiliyor. Başkalarının Rüyada görmesi ise rüyadan rüyaya değişse de rüya sahibini alakadar eder. Arkadaşının görmüş olduğu rüyada kişinin kendisiniçin yanlış olan her türlü şeyden uzaklaşma kararı alacağına, doğru olanı seçerek hayatına güzel bir intizam koyacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Merhaba.

Sabah kız arkadaşım rüyasında; Dedemi tarif ederek dedemin ellerini arkasına bağlamış şekilde durduğunu, benim dedeme dede yeşimi torunun gibi seversin, biliyorsun dediğimi dedemin de başını salladığını söyledi. ( dedem geçen sene hakkın rahmetine kavuştu)

Kuzenim de bugün onun, benim, babam ve kardeşimle birlikte çok kalabalık bir yerde oturduğumuzu ve o alanın baya büyük olduğunu söyledi.

Kız arkadaşım akşama doğru tekrar yattığını ve yeniden beni rüyasında gördüğünü söyledi, ben, o, kız kardeşimin çiftlik evimiz varmış oradaymışız, iki polis gelmiş çiftliğe, bir polisin üzerinde üniforması var, diğeri sivil çok uzun sakallı kel, uzun boylu bir polismiş, o ev yanıyormuş, polisler evi yakıyormuş o sırada, kız arkadaşım siz kime bulaştığınızı bilmiyorsunuz, bu durumdan siz zararlı çıkacaksınız demiş ve beni gösterip, bu adamı tanıyormusunuz siz diye seslenmiş polise, polis evet, iyi tanıyoruz demiş. İyi tanısaydınız bu işten zararlı çıkacağınızı bilirdiniz demiş. ( kız arkadaşım aşiret çocuğu olduğumu biliyor, konumumdan dolayı bir bilinçaltı olabilir )

Okudunuz mu?  Rüyada bilgisayar virüsü görmek

Tohat
Merhaba. İlk rüyanın tabiri şu şekildedir. Rüya sahibinin varsa sosyal ortamıyla alakalı olan bir sorunun halolması veya yakınlarından hasta olan birinin müjdesini alacağına işarettir.
İkinci rüyanın yorumu yine rüya sahibini ilgilendiren bir tabire sahiptir. Buna göre kişi hayatını değiştirecek önemli bir fırsatı elde edecektir. Bu ya işle ilgili ya d evlilikle ilgili hayırlı bir olay olmasıdır.
Üçüncü rüyada rüya sahibinin çevresinde gelişecek olan bir durumdan etkilenme olasılığına fakat zarar görmemesine öte yandan işlerinde başarılı olması sayesinde mali yönden rahatlık göreceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin


akincilar77
Merhaba ben boşandım evlendiğimin eşimin eski kayın validesi beni rüyasında görüyor ben ona bana beddua etme diye bir kaç kez tekrarlamışım eşimin çocukları 2 erkek 7 ve 8 yaşları benim oğlum 9 yasında üçünü de götürüp kayın validesine vermişim al çocukları bana beddua edip durma diye yalnız benim oğlum beyaz gömlekliymiş yorumlamanız mümkün mü.


Tohat
Merhabalar. Hayatınla ilgili daha iyi bir yaşantı için kendini sürekli geliştirip kendine çeki düzen vermek ilgilidir. Eleştiri almamak için veya eleştirilere kulak kabartarak her zaman daha iyi ve doğrusunu yapmak adına çaba aarf etmeye delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını taşın.


Ozgevren92
Öncelikle selamın aleyküm. dün üç kişiden beni rüyalarında gördüklerine dair haber aldım. heleki bir tanesi neredeyse 15 yıldır birbirimizi görmediğimiz bir kız arkadaşım. bana sarılırken görmüş kendisini. diğer arkadaşım(kız)hamile olduğumu görmüş,onun eşide aynı gün beni çocuk aldırırken görmüş (erkek)..ve bundan aylar öncede iki kişi beni yine hamile görmüştü.Daha yeni evlendim acaba neden böyle görüyorlar


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüya, rüyayı gören kimse için geçerli olup rüyada gördüğü kişi ile eskileri yad etmek, konuşmak veya bir konuda yardımını almak manasındadır. İkinci rüya rüya sahibi için tabir edildiği gibi görülen kişi için de tabir edenler vardır. Buna göre hayırlı gelişmelere, borçları kapatmaya, parasal açıdan rahatlayarak bir çok sıkıntıya derman olacağına işaret eder. Görülen rüyalar tevafuk olabilir. Hikmeti varsa bunu ancak Allah en iyisini bilir.


arkadaşımın rüyada beni görmesi, baskasinin sizi ruyasinda gormesi, başka birinin rüyasında görünmek ne anlama gelir

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada başkasının beni görmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.