Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bebek görmek

Rüyada bebek görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda kalabalıkla yürüyoruz yerde birtane bebek görüyorum kucağıma alıyorum karşımdada teyzemin oğlu var onun kucağına veriyorum bebeği oda geri bana veriyor bebekde kız rüyamın anlamı nedir ?


Yorum: Rüyada bebek görmek

arifselim
Allah’ın izniyle önüne çıkacak heyecanlı, sevindirici ve bereketli işlere alamet eder. Bu kişinin durumuna bağlı olarak sorunlarının çözümünü bulmaya ve işlerini yoluna koyarak mutlu olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada bebek görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Bugün rüya içinde defalarca rüya gördüm. İlk başta sevgilimin bir otobüsü direksiyon arkada olacak şekilde ters sürdüğünü ve benimle konuşmadığını gördüm daha sonra kocaman bir yatakta elimde iki siyah zeytin çekirdeği vardı ve karşımda bir bebek vardı erkek bembeyaz tenli renkli gözlü sanırsam mavi gözlüydü benim çocuğum oluyormuş oğlum diye seslendim elimi kaldırdım ama dokunamadım rüya içinde uyandım ama hala rüyadaydım. Daha sonra olmuş baba annemi gördüm simsiyahtı her taraf yüzü de siyahtı. Yanağından biri tuttu tutan şeytan olurmuş siyahlar içinde biriydi baba annem acı çekerek yok oldu siyah gözleri bile görünmez oldu.


Yorum: Rüyada bebek görmek

arifselim
Merhaba. Aslında rüya içinde rüya görmek o rüyanın sahih olmasına işaret eder. Ancak çok fazla rüyaları iç içe görmek o rüyanın tabir edilmesine engel olur. Yinede güzel işaret vardır diyebiliriz ve seninde Allah’tan hayırlısını dilemen gerekir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


yanlizadam
Selamun aleykum,Ruyamda hastane bahcesindeydim hastane gördüm sonra bir anda içerde oldugumu gördüm içerde yeni doğmuş bir erkek bebek gördüm karnı 9 aylık hamile kadın karnı gibi şişti,Bu rüyadan çok etkilendim rüyada o bebeği görünce kafamın içinde bir baskı hissettim sonra hemen uyandım,Yorumunuz için teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Karnı şiş olan bir erkek bebek de olsa bu hayırlı bir rüyadır. Dünyevi açıdan ve manevi açıdan Allah’ın izniyle sıkıntılarından kurtulmaya, ferahlamaya ve dileklerinin gerçekleşmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Azrameryem
Selamini aleyküm hayırlı cuma lar sevdiğim kişiyi babama söyledim konuşuyoruz seviyoruz birbirimizi ailelere söyledik oğlan tarafı araştırıyorlar bizimkiler onlar başka sehirdeler bende haber bekliyorum olumlu haber gelirse babam tanışmaya çağıracak geçen gün rüyamda da önce hamile olduğumu gördüm sonra bebeğim doğmuş erkekti çok güzel bir bebekti sarışın di ben diyordum bu bebek nasıl sarisin oldu ben beyaz tenliyim sevdigim kiside esmer neyse böyle gülücük atıyor seviyorum falan sonra uyuyor bayrammis ben bayramlaşma ya çıkarken sevdiğim kisinin kız kardeşini görüyorum dışarıda yanında da kız arkadaşı vardı onunla bayramlastik sonra eve geldim hayırlara çıkar ınsalalh


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan aynen beklenti içinde olduğun güzel ve müjdeli haberleri alacağına işarettir. Sarışın erkek bebek görmek hayırlı oluğ güzel ve mutlu gelişmelerin meydana gelmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bir alimi elinde kılıç ile görmek

Moondy
Ruyamda annemin yeni bir bebegi olmus. Kendisine diyorum ki ver bebegi bana ben bakarim ona , sonra onu ben buyuturum diyorum ama hayir vermeyecegim diyor kabul etmiyor bebegi bana vermeyi. Hayir olsun çok etkisinde kaldim ruyanin. Ne anlama gelmiyor olabilir??


arifselim
Rüyada kardeşi olduğunu görmek çok hayırlıdır. Bir kimseden çok önemli destek ve yardım göreceğine işaret eder. Ayrıca önündeki engeller anlamında da kabul edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


24mart
Rüyada ağlayan bebeğe sut ısıtıp biberonla verdigimi gördüm bebegi tanımıyorum sonra bir bakkala gidip un aldığımı un torbasını arabaya katıyorlar ağır ben tasimadigimi sonra birinin gelip alacağını soyluyorum başka bir rüyamda yorgan gördüm en üst kısmı kırmızı renginde çiçek şekilli desen var sonra kahverengi oluyor o desenler


arifselim
Çok istenilen bir dileğin gerçek olacağına, duaların kabul olacağına tabir edilir. Rüyayı gören kimse eğer bekar ise nasip ve kısmetinin açık olacağına ve çok mutlu günlerin yaklaştığına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


24mart
Ruyamda kardeşime naylon bir ayakkabı firlatiyorm o ayakkabi yönetiliyor paramparça oluyor açık renkli bir ayakkabı sonra büyük kazan ve yemek legenleri görüyorum çok sayıda son olarak şu an askerde olan kardeşimi görüyorum kucagimda erkek bir bebek var arkadaşının bebegi olduğunu söylüyor


arifselim
Elde etmek istediğin bir şey için emek vermen gerektiğine ve çok uğraşacağına işaret olarak kabul edilir. Abin için ise sevince, mutluluğa ve dileklerinin gerçekleşmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


24mart
Ruyamda beni ve başka birini silahla vuruyorlar ağzımdan kanla karışık beyaz bir şey geliyor ama bişey olmuyor diğer kişi tam hatırlamıyorum ama bir bayan sonra annem ve benim kucagimda iki farkli dayımın küçük bebekleri var resim çekeceğiz gerçekte de her birinin bir kızı var yorumlayabilir misiniz


arifselim
Bazı yorumlarda bu rüya kötü bir haber almak olarak yorumlanır. Ayrıca bir hastalık, bir kaza yada ciddi bir sorunla karşı karşıya kalmak manasında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda avuçlarımın içine aniden el kadar bir bebek kondu soyunuk ve yeni doğmuş gibiydi ama gülümsüyordu. Korkudan ellerimi geri çevirdim bebek yere düştü sonra hemen kaldırdım ve ne olduğunu anlamaya çalışıyordum.
Bu ne anlama geliyor ? Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Çok güzel bir rüyadır. Bu rüya sahibi için çok kısa bir zamanda alacağı çok güzel haberlere işaret eder. Umduğuna kavuşmaya, dualarının kabul görmesine ve mutlu olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bekar Birinin Hamile Oluğunu Görmesi

Kayıtsız Üye
rüyamda köydeyiz ve kuzenimin oğlu benim kucağımda. Kilosu yerinde bir bebek ve hep güler. Rüyamda da sakin ve mutluydu ama bebeği başta düzgün tutmak için çok hareket ettirdim sonra da ona biraz şebeklik yaptım ve hafifçe gülümsedi. Kuzenim ve annem falan da misafir vardı mutfakta iş yapıyorlardı ben de bebekle mutfakta oturuyordum.


Tohat
Rüyanızda gördüğünüz diğer nesneler ve kişiler sadece ayrıntı olup aslolan bebektir. Bebeğin erkek olması ise yakında çok mutlu olacağınız müjdeli bir haber alacağınızın sinyalini vermektedir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kardeşim eski sevgilisinden hamile kalmıştı ve Doğum yapmaya gitmişti ama biz saklıyorduk kimseye demiyorduk ve bebeği eve getirdiler o kadar güzeldiki gözleri masmaviydi sonra bebeği erkeğin tarafına vereceklerdi biz çok ağlıyorduk vermedim diye sizce ne olabilir


arifselim
Rüyada bu şekilde hamile kalan kişinin boş şeyler çok meşgul olduğuna, bunları bırakması gerektiğine ve faydalı olacak geleceğini ilgilendirecek şeylere artık yönelmesi gerektiğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm ben bekar bir kızım rüyamda hamileymişim ve erkek bir bebek sahibi olmuşum bebek çok güzel ve yenidoğan bebeklere göre oldukça iri onu kucağıma almaya çalışırken bile zorlanıyorum. Ancak bebeğin babasının kim olduğunu bilmiyoruz ve bu aile içinde hiçbir sorun yaratmıyor. Daha sonra başka bir arkadaşımın zina yapmasıyla ilgili bir şeyler gördüm sanırım bebek onunmuş ve babasını bilmiyormuş buraları net hatırlamıyorum. Ama kendimi o bebeğe hamileyken ve karnım şişken gördüm. Yaklaşık iki haftadır rüyamda bebek ve hamilelikle alakalı şeyler görüyorum Yorum yaparsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Özellikle de bekar olan ve evlilik çağı gelmiş olan kızlar için en hayırlı rüyalardan kabul edilir. Nasip ve kısmetin açık olmasına, dua ve dileklerin kabulüne ve arzularının gerçekleşmesine tabir edilir. Diğer ayrıntılar pek önemli değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda bir kiz çocuğum oluyor ilk olarak küçük görüyorum sonra çocuk büyüyor pembe kıyafet giymiş ben sürekli çocuğu kucağıma alıyorum ve ben kapanmışım normalde açık bir bayanım siyah çarşaf giymisim çocuğu sürekli kucagima alıyorum evliyim bu arada yorumlarsanız sevinirim

Iyi günler ben evli bir bayanım orta yaşlardayım çocuğum yok dün gece rüyamda kız çocuğum oluyor sonra ben kapanmışım siyah çarşaflı çocuk büyümüş pembe bir kıyafet giydirmisim hep yerden kaldırıp kucagima alıyorum ilk çocuk yeni doğmuştu sonra büyüdü üç yada 4 yaşlarında olmuştu yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Rüyanızda bir kız çocuğu sahibi olduğunu görmeniz izzetli ve huzurlu bir ömre sahip olacağınıza ve bereketi bol bir hayat ile yuvaya nail olacağınıza delalet eder. Kendinizi çarşaflı olarak görmeniz ise ahlakınızın güzel, örnek alınacak bir iffete ve terbiyeye sahip olduğunu ve düştüğünüz durumlara rağmen bu özelliğinizden dolayı itibarınızı kaybetmemeye özen gösterdiğine delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada besmele çekmek ve süre okumak anlamı tabiri

akrcsmebusee
Merhaba ben bugün rüyamda bir bebek gördüm kimin bebeği olduğunu bilmiyorum doğduktan sonra bebeği benim kucağıma verdiler sonra öldü dediler ben ölemez o daha yeni doğdu diye ağlıyordum uyandığımda gerçekten ağladığımı farkettim sizce bunun yorumu nedir ?


Tohat
Merhaba. Yaptığınız bir yanlışın gün yüzüne çıkacağı ve herkes tarafından öğrenileceği masumiyetinizin sönüp gideceğine delalet eder. Ayrıca bu rüya hayalinizde kurduğunuz bir şeyin gerçekleşme olasılığının olmadığı şeklinde de yorumlanmaktadır. En iyisini bir tek Allah bilebilir elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda çarşı pazar geziyoruz bir kaç kişiyle sonra onlardan birisinin kız bebeği var ben onu alıyorum seviyorum falan kucağımda 1 yaşında falandır bebek sonra yere bırakıyorum kendi yürüsün bende elinden tutarım diye ama bebegin omuzundan itibaren kolları yok sonra bir tane kolu oluyor ben tekrar kucağıma alıyorum geziyoruz falan sonra bebegin iki koluda oluyor normal insanlar gibi. yani bana sarılıyor bebek rüya boyunca kız bebek hep kucağımdaydi ne manaya gelir


Tohat
Merhaba. Çok güzel bir rüyadır. Müjde almaya, sevineceğiniz güzel bir habere ve buna bağlı ya da bundan bağımsız olarak hayatınızın geri kalanını mutlu, huzurlu ve sevinç içinde geçirilecek bir ömre tekabül eder. Hakkıyla bilen Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba bekar bir kızım rüyamda kucağımda iki bebek varmış birini sağ omzumda diğerini sol omuzumda yatırdığımı görüyorum huzurlu bir şekilde uyuyorlarmış ama cinsiyetlerini hatırlamıyorum.


Tohat
Merhaba. Bebek görmek genel itibariyle hayırlı bir rüya olarak görülür. Gördüğünüz rüyaya göre de şans ve kısmetinizin açılacağına beklemediğiniz bazı şeylerle ilgili olarak kapıların açılacağına ve hayatınızın daha iyiye gideceğine delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Bilal ASLAN
selamlar hocam, nasılsınız ?
ruyadâ iki apartman arasinda, yere düşmesin diye (çıkma sebebimi tam hatırlamıyorum) bir dama (korkuluğu olmayan balkon) merdivenle cikip (merdiveňiň ucuňda durup) buyuk bir kesenin içinden erkek bebek cıkartıyorum, sonra ikincisini, bu sevimli bebeklere “nusaybi”, digerinede ” emrULLAH” diyorum (isimleri ya telefondan bakıp söylüyorum yada birisi gösteriyor yazıyla), agızlarina parmağimla reçel gibi bir şeyler veriyorum…
yanlış hatırlamıyorsam böyleydi, yanlışım varsa Yüce Rabbim Bağışlasın İnş.
İnş. Değerli yorumlarınızı bekliyoruz Hocam.


Tohat
Ve aleyküm selam elhamdülillah. Rüyanız hayırlıdır. Birine yapacağınız yardımın büyüklüğünü göstermektedir. Tanıdığınız biri veya herhangi biri de olabilecek bu kişinin müşkül durumdan kurtulması için maddi veya manevi olarak yardımınızı göreceğinize delalet etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm..şuan hala rüyamın etkisindeyim.. rüyamda bundan 2 ay önce ayrıldığım insandan güya bir kızım bir oğlum olmuş..ama evli değiliz..ben yinede o onlara bakar diye ona yollamışım..onu arıyorum ve çocukları soruyorum..ve onları yetiştirme yurduna verdiği ortaya çıkıyor..öyle üzülüyorum ki..anlatamam

Okudunuz mu?  Rüyada Burun kanı görmek (imama nablusi)

arifselim
Aleykum selam. İnsanın içinden geçtiği çok yoğun duygusal süreçten dolayı bu şekilde rüyalar görmesi normaldir. Bu rüyan seni etkilemiş olabilir ama biz buna özel bir şekilde yorum yapamayız. Esasen görülen rüyaların çoğu bilinçaltından kaynaklanır ve yorumlanmaz. Daima rüyaların hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm
ben bekar bir bayanım rüyamda abimler ablamlar hepimiz bizim evimizdeyiz, emekleyerek yanımızdan geçip pencereye doğru giden erkek bir bebek tam pencereye gittiği an abime sesleniyoruz bebek düşecek, bebeği tut diye, abim yetişemedi, tutamadı,
hal öyle olunca hepimiz şokta bebek düştü diye hepimiz ayaktayız ve pencereye yaklaşınca bebeğin geri yukarı doğru çıktığını gördük ve bebeğin bileğine tuturmuş beyaz bir poşet içinde 1 yada 2 ekmek var, bize doğru geliyor zorlanmadan. bebeğin düşüp ölmediğini görünce haliyle çok mutlu oluyoruz, tabi bir şaşkınlıkta var tabi.

2. rüyam ise; patronuma bir şey anlatıyorum ne anlattığımı hatırlamıyorum, anlatınca ben patronumun 2 gözünden birer damla yaş olduğunu görüyorum bunun üzerine bende oturup ağlıyorum

2 rüyamı da yorumlar mısınız, Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. İkinci gördüğün rüyan ancak senin bazı durumların bilinerek yorumlanabilir. İlk rüyan ise hayırlı bir rüyadır. İş veya maddi hayatta yaşanılan büyük sıkıntı ve zorluklardan sonra insanın ulaşacağı ferah ve mutlu bir döneme işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler mumsema.eşim beni aldattığı için bir buçuk yıldır çekişmeli boşanma surecindeyiz. Dün gece rüyamda yatak odamda eşimi yatağımizda uzandığını gördüm (tabi su anda ilimizde ailelerimizin yanında kaliyoruz yani ikimize ait olan evi bosalttik ) neyse odada ben ve avukatım da var birde yatagimizin hemen yanında bir beşik var (bu arada benim çocuğum yok) avukata bu beşiği çekelim mi diyom avukat hayır çocuk var uyanır dediği gibi besikteki bebek ağlamaya başladı tabi rüyamda bebeğin benim olduğunu biliyom gittim bebeği aldım kucağıma bebek erkekti .beni görür görmez ellerini ayaklarını sallamaya başladı o kadar mutluydu o kadar sevinçli ve çok güzel bir erkek bebekti kollarima aldığım gibi kokumu aldı gözlerimin içine baktı sanki nerdeydin beni ihmal ettin unuttun demek istiyordu.ben onu hissettiğim gibi öptüm sarildim bebek hala sevinçli anlatamam size nasıl sevinçli ondan özür diledim seni ihmal ettim dedim sonra emzirmeye başladım kocamın yanına gittim yatağa onun kollarının arasına gittim bebegimizide ikimizin arasına bıraktım ve emzirmeye başladım çok huzur dolu bir ortamdır.avukatimda bizi izliyordu.ruyam hayırdır inşAllah yorumlarsaniz çok mutlu olurum.hayırlı gunler

Okudunuz mu?  Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Hayırlara ve güzelliklere delalet eden müjdeli bir rüyadır. Geleceğinin hayırlı olacağı, mutlu günlerin olacağı üzüntüden uzak mutlu gelişmeler yaşayabileceğine işaret ederken bir yandan insanların gözünde saygın bir kimse olduğuna, sevilip sayıldığına da delalet eder. Rüyan aynı zamanda rızkının geniş ve bol olacağına, bereketli bir ömür geçireceğine de delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm,
dün gece rüyamda ;
tombiş, beyaz tenli, dolgunca saçları, saçları sarı , saçlarının uzunluğu omuzuna gelen, sanki saçları kat kat kesilmiş gibi, bir erkek bebek gördüm.
Bebek aslında çok sevdiğim bir arkadaşımın oğluymuş, onların evindeyiz. Oda kapının kasnağın etrafı türkuaz renkle çevrilmiş. odanın duvarında ufak ayetler asılı. (bebek şekeri olarak, ani için verilen türden) Arkadaşım diyor ki, bana bir şey olursa- bebeğime ani olsun.

bu arkadaşım ile irtibatımı kendi özel aile sorunlarımdan dolayı kopardım. iki yıldır hiç görmem.
Bu görmediğim dönemde tekrar bebeği olmuş, oğlu…ve bunu bebeğin doğduğunda duymuştum. Bebek şuan 5-6 aylık oldu. Rüyamdaki bebek 10-12 aylık gibi yapılıydı.
yorumlarsanız çok sevinirim
Kocamla aile sorunlarımız var
1 yıldır ayrıyız
umutla birleşiriz diye bekliyorum. Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Erkek bebek rüyada ne kadar güzel şekilde görülürse o kadar hayırlı kabul edilir. Bu rüyan hayatında çok istediğin şeylerin gerçekleşeceğine tabir edilir. Kısaca mutluluk, esenlik ve huzur elde etmek manalarına işaret eder. Sende bu şekilde hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda annemin kucağında kız bebek vardı kardeşimiz olmuş… sonra bir yerden bişeyler alıyoruz birinin helvasını yapacakmışız ben dedem öldü heralde onun helvasını yapıcaz galiba diyorum ama dedem değilmiş dedemi görüyorum bizle birlikte eve geliyor sonra ben mutfaktayım helva yapıyorum herkes masaya oturuyor herkese helva dağıtıyorum ve herkes yiyor. Şimdiden teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Hem kız bebek görmen, deden ve helva yapıldığını görmen hayırlı manadadır. Malın artmasına, zenginleşmeye, ahlakın ve ibadetlerin daha da iyi bir hale gelmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam dün karmaşık bir rüya gördüm bir anlamı var mı bilmiyorum ama biraz karmaşık. İlk olarak yattığımda rüyamda çok ünlü biriymişim evde yatıyorum yatağımda bu sırada camdan birisi dışarıda beni fotoğrafımı çekmeye çalışıyor bende görünmemek için iyice duvara yanaşıyorum. Yatarken bir elimde böyle çok güzel köyü yeşil bir lokum var lokumun üzerinde sanırım toz şekerler var lokum Işıl Işıl parlıyor çok güzel bir lokum bu lokumu beyaz bir tülbente sarıp lokumla beraber tülbenti de yiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Balgam görmek (İmam Nablusi)

Sonra bir aralık kalkıp ışığı kapatıyorum ki dışarıda fotoğraf çekmeye çalışan beni görmesin. Işığı kapatıyorum ama sanki ışık varmış gibi oda hala aydın kalıyor sadece biraz daha karanlık oluyor. Bu rüyadan sonra uyandım ve hemen tekrar uyudum bu seferde rüyamda evden bir arkadaşımla buluşmak için çıkıyorum bir bayan arkadaşla böyle inşaat halindeki bir yerde buluşuyoruz.

Bana diyor ki sana olan 70 bin tl borcumu getirdim. Bende ne borcu diyorum sana borcum vardı ya diyor. Bende diyorum ki Allah’ım şükürler olsun ben düğünümü nasıl yapacağım maddi olarak diye hep üzülüyordum dert ediyordum şimdi bu paranın 60 binini aileme veririm 10 biniyle düğünümü yaparım diyorum. Bu rüyadan sonrada uyandım ve hemen geri uyudum. Bu uyuyuşumda da bizim bahçede yüz üstü toprağa yatmış ellerini yüzüne kapatmış üstünde hiç bir şey olmayan bir erkek bebek yatıyor. Gidiyorum kaldırıyorum bebeği kucağıma alıyorum o sırada annem geliyor birlikte bebeğin altını bezliyoruz çok mutluyuz sanki o benim bebeğim gibi. Biraz karışık ama yorumlarsanız sevinirim.

Gerçekte bekarım(görüştüğüm birisi de yok) ve ailem düğün konusunda bana maddi olarak yardımcı olmuyor kendi düğününü kendin yap dediler bende bu yüzden çalışmak zorunda kaldım öğretmenim ve düğün olursa ilerde diye kuruş kuruş para biriktirmeye çalışıyorum. Hayırlı geceler.


arifselim
Aleykum selam. İlk görmüş olduğun rüyan, ağız tadıyla ve mutluluk içerisinde geçecek olan çok güzel günlerin bir habercisi olarak tabir edilir. Diğer rüyan ise, hayatta hoşlanmadığın bazı şeylerin geçeceğine ve değişeceğine işaret eder. Üçüncü rüya ise, sıkıntılı günlerin geçeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,rüyamda hatırlayamadığım biri ile jip benzeri bir arabaya biniyorum,arabada puset vardı,bagaja koymak için alıyorum ki içinde bir erkek bebek olduğunu gördüm,kilolu beyaz çok güzel iri bir bebek,şaşırıyorum ama seviyorum da,sonra yanımdaki kişi arabadan bir şey almak için tekrar iniyor ben arkada bebek kucağımda bekliyorum,beklerken dışarıda bebeği almak isteyen kötü niyetli insanlar varmış,onlar almasın diye arabanın kapılarını kitleyip,arkadan öne geçiyorum araba kullanmasını bilmediğim hâlde önce biraz zorlansam da arabayı sürüp kaçmayı başardım ve uyandım.(gerçek hayatta 9 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyor)


Tohat
Merhaba. Atacağın adımların hayatında hayırlı gelişmelere kapı aralayacağına senin saygın, hikmetli bir kimse olmanı sağlayacağına, yapacağın işlerde büyük başarılar elde ederek söz sahibi olacağına ve çevrende ailende gurur kaynağı olacağına delalet etmektedir. En iyisini bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm, Rüyamda bir evin önünde bir kaç tane araba var, ve bu evin ve arabalararın önünde birkaç tane insan ile bekliyorum (Kimlerle beklediğimi hiç hatırlamıyorum) beklediğimiz evin biraz ilerisinde bir aile dostumuzun oğlu ve gelini oturuyormuş, ve arabalardan biri de onların diye farkındayım rüyamda, o arabanın bukadar farkında olmam ama arabanın renginin seçememem var suan,ya siyah’di rüyamda yada beya’di, (gerçekte o araba siyah)
sanki beyaz’dı çünkü gerçekte siyah olup aklımda beyaz rengin kalmış olması var.
bebeğin cinsiyetinide bilmiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz elbise giymek

Yorumlarmısınız sevinirim, tesettürlü 39 yasındayım bayanım, 1 yıldır kocamla ayrı yaşıyoruz, hiç görüşmüyoruz, kuş bana- 2 evladım var, çalışıyorum


Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi açıdan eğer kaygı ve tedirginliğin varsa bunların önüne geçmek için tedbirli davranman, tasarrufa önem vermen veya zaruri olmayan ihtiyaçlarını kısman gerekir. Maddi konudaki düzenini sağlaman sana rahatlık verecektir. Ayrıca alacağın bir müjde bir haber veya kısmet gibi bir durumla karşılaşıp bunu en iyi şekilde değerlendirmen ile mutluluğu yakalayabilirsin. Omuzlarındaki yük ve sorumluluk nedeni ile kendini sıkıntı içinde hissedebilirsin. Kendine zaman ayırmaya özen göstererek bunu hafifletebilirsin. Ayrıca duanı eksik etmeyerek Allah’a yönel tevekkül etmelisin. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,

Rüyamda bir bebek vardı,bebek benim bebeğimdi. Kız bebekti üstünde pembe kıyafetler vardı. Onu beşiğinden aldım,kucağıma. Beşiğinin ustunde mor renkli bir bir muskaya benzer bir şey vardı,dua olduğunu hatırlıyorum. Bebekse kucağımda avaz avaz ağlıyordu,susturamıyordum. Oradaki duanın işe yaramadığını düşünerek kendim dua okumaya başladım,fatiha ihlas okuduğumu hatırlıyorum. Ben okuyunca bebek sakinleşti,kafası önüne düştü. Rüyanın devamında annemi gördüm,bebeği sevdi ve onunla oynadı. Bebek daha ağlamadı.

(Açıklama:benim bebeğim derken rüyada benim bebeğim olduğunu hissediyordum. Gerçekte yok yani. Birde rüyadan korkuyla uyandım. Sanırım bebeğin aglamasindan)


Tohat
Ve aleyküm selam. Yapacağın işlerde atacağın her türlü adımlarda daha başarılı ve hayırlı sonuçlar alabilmek için ailenin ve önem verdiğin kimselerin düşüncelerine başvurarak onlar ile istişarelerde bulunmaya önem vereceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm bir kaç gündür sıkıntılı günler geçiriyorum.. dün rüyamda sel gördüm penceremden dışarı bakıyorum selin içinde arabalar arabaların içinde insanlar ama arabalar suyun içinde değil üstünde olmasına rağmen insanlar baygın gibi arabada.. bugünde rüyamda caminin içindeyim yerde yan yana hatta üst üste 3 bebek var üçüz galiba yatıyorlar..yeni doğmuşlar çirkin değiller ama aşırı ufaklar tuhaflar ve çıplaklar birinin üstünde örtü yok pek diyorum ki bunun üstüne neden bir şey örtmemişler o an bebek kardeşinin üstünden sarkan bir bezi kendi üstüne doğru çekiyor o da örtünüyor sonra o bebeklerden birini kucağıma alıyorum ve çok güzel ve çok daha toplu oluyor o bebek.


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanın tabirinde tolum içinde, toplumun genelini etkileyecek bazı değişim ve gelişmelerin meydana gelmesi ile ilgili olup bu durumun olumlu yönde olmasını göstermektedir.Olmasını istediğin bir hayalinin gerçekleşmesi ile ilgili bir fırsat yakalayabilirsin. Bunu en iyi şekilde değerlendirmenle maddi olanaklarını daha güçlü hale getirebilirsin. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bela görmek (İmam Nablusi)

20mart
Iyi akşamlar ben rüyamda yağmur yağdığını sonra bir bebek gördüm o bebeği sarılıp onu yağmurdan koruyup hirkanin içine alıp yağmur degmesini engellemeye çalışıyorum hirkanin zincirini ve düğmesini kapatıyorum usumesin diye bebek bebeği tanımıyorum bu arada


Tohat
Hayırlı günler. Rüyandaki bir çok özellik rüyanın genel anlamda hayırlı olduğunu göstermektedir. Bundan sonraki yaşantının önceki günlere nazaran daha bereketli olacağına, hayırlı haberler alarak sevinçten yüzünün güleceğine ve gurur kaynağı oluşturacak davranışlarda bulunmana delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Mmaavvii
Selamün aleyküm hocam. Ben bekar bir kızım. İki seferdir rüyamda erkek bebek sahibi olduğumu görüyorum, ilk rüyamda sevimli bir erkek çocuk ikinci gün gördüğümde de aynı şekilde sevimli bir erkek çocuk. Çocuğun babası da eski nişanlımmış. Annem yatağın üstünden alıyor kızım karnı acıkmış emzir diyor bende kucağıma alıp emziriyorum. Başka bir çocuğum daha varmış o da 3 4 yaşlarında güzel bir kız isim arıyormuşuz ona. Dedem Gülsüm olsun diyor bende istemiyorum. Rüyamın manâsı nedir hocam, yorumlarsanız teşekkür ederim Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküüm selam. Hayırlı bir rüya olmakla birlikte hem sevinç duyulacak bir haber almaya hem de işlerinin rast gitmesi ile maddi anlamda zenginlik görmeye, bereketinin artarak devam etmesine, elinin bollaşmasıyla vereceğin sadakaların artması ve yardıma ihtiyacı olanların yüzünü güldürerek hayır işlemene delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır elbette.


Deniz1111
Selam aleyküm hocam rüyamda bir bebek var yerde yatıyor ama bunalımlı sıkıntılı görüyorum sonra alıyorum kucagıma sırtını sıvazlıyorum sonra üzerime omzuma doğru az bir kusuyor sonra ben bebeği aşağı doğru tutuyorum fışkırır gibi kusuyor sonra rahatlıyor bebek ama görmüyorum bir daha ya da hatırlamıyorum kustuğu yerde de yeşil bir havlu serili bir de hocam ruyamın başka yerinde kendi yeşil bluzumu gördüm yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi olanakları işaret eden ve gittikçe artacak olan malına işarettir. Başlangıçta kendi yağında kavrulacak ve sana yetecek kadar olsa da zamanla nimetinin her anlamda çoğalıp parasal konuda sıkıntı çekmeyecek kadar mal sahibi olabileceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda ise babamın 3. eşinden doğan çocuğa o 3. kişi bakıyordu ve bebek hastalanmıştı, ona ilaç almıştı ve kocaman bir şırınga ile bacağından iğne yapıyordu. Bebek de ağlıyordu, ağlamasına karşın o anne de “ay şimdi öldürücem” falan diyordu çünkü çok sinir olmuştu. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Karakteri sağlam ve fiziksel, ruhsal olarak sağlam olan bir kimse olduğuna, bazı kimselerle ilgili olarak yanlış kanıya vararak yargısız infaz yaptığına, hiç olmayacak dediğin birileriyle olan yakınlığın ile ailenden bile önde olabilecek yardımlar, destekler görebileceğim sana faydası dokunacak birine işarettir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada başka bir boyuta geçmek

Kayıtsız Üye
Hocam bende bebeğimi evde tek bırakıp kapının önünde iş yaptığımı gördüm kalabalıkmış annemlerin sokağındayım çocuğu da annemlerin evinde uyuyorken bırakmışım. Komşularla haldir haldir bir şeye hazırlanıyoruz ama ne olduğunu bilemiyorum. sonra eve yaklaşıyorum bakıyım ağlıyor mu diye bağırarak ağladığını duydum bebeğimin hemen anahtarı alıyorum oradan birinden koşarken uyandım. Bu bebeğimi evde uyurken bırakıp dışarı çıktığımı gördüğüm ikinci rüya oldu. İki rüyada da oğlumun çok kötü ağladığını duyarak koşuyorum eve. Neye işaret bu rüyalar acaba? Allah razı olsun sizden buradan bütün rüyalara cevap veriyorsunuz çok teşekkürler


Tohat
Hayırlı günler. Bu rüyanın iki yorumu vardır. Kişinin durumuna göre tabir edilen rüyanın ilk tabirine göre eğer sıkıntılı bir süreç geçiriyorsan bu rüya tersine döner ve neşeli, mutluluk sesleri duyacağın anlamına gelir. İkinci tabiri ise bir konuda ihtiyaç sahibi olan bir kimseye şahit olacağın anlamına gelip ona yardım etmeme konusunda irat edeceğin anlamına gelmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm dün gece iki rüya gördüm birinde eşim bana hediye almış ahşap bir kutu içinde defter ve deftere şiirler yazmış sonra bana sarılıp yanağımı öpüyor… ikinci rüyamda hamile görüyorum kendimi karnım bayagı şişik sonra doğum yaptığımı görüyorum çok kolay bir şekilde doğum yapıyorum bebeğide görüyorum doğum yapmak ne kolaymış diyorum.. sonra bebeğimi görüyorum giydirmişim beşiğe koymuşum kız çocuğu ve aynı bana benziyor herkes bebeğimi seviyor diyorlar aynı sana benziyor bebeğim bana gülümsüyor filan bide kucagımda salladığımı sevdiğimi görüyorum bebeğimi böyle bir rüyaydı yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçekte de birinden alacağın bir hediyeye ve bu hediyenin senin yaratacağı büyük sevince işaret eder. Taşıdığın bazı strese ve sıkıntıya neden olabilecek durumları geride bırakarak yeni gelişmelere kapı aralayacağına, bu gelişmelerin hayatında yaratacağı güzellikler nedeniyle eski neşene kavuşacağına, çocuk gibi sevineceğine, etrafındaki ehli selim kişilerin öğütlerini önemseyerek hayatına tatbik etmene ve bunun rahatlığını görmene işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Ylcngll
O kadar etkiliydiki babam korkup uyandırmış beni hıçkırıyor ve ahıt yakıyormuşum ben rüyamda bebek kız yeğenimin ilk konuşmasına şahit oluyorum sonra hastanede ölüyor ve kalp masajı ve suni tenefüs yaparak tekrardan canlandırıyorum ve sonra bir kaç kez daha uğraştırdan sonra ölümü gerçekleşiyor sonra eve geçiyorum kollarımda çöküyorum yere kucağımda feryad ahıt ve şiddetli ağlamaklığım ve cesedi son kez sevmesi için annesine veriyorum sonra defnetmek için götürürken babam sesleniyor uyanıyorum birde bunları görürken annemin en yakın arkadaşı tarafından kağıtlar veriliyor ölen annemi net gördüm ama diğer resimlerin kime ait olduğunu çıkaramadım.

Okudunuz mu?  Rüyada baba görmek anlamı ve tabiri

Tohat
Hayırlı günler. Gerçekte de bir ölünün arkasından feryat edip bağırmak tasvip edilmez. Rüyanın yorumu da buna göre değerlendirilmektedir. Hayatında doğru olarak yapmadığın, yanlış hayal veya işlerde bulunduğuna bunların sana zarar verme ihtimaline işaret eder. Anneni görmen ise yakınlarından özellikle vefat eden annenin hayır dua beklediğini, onun anılması için mezarını ziyaret edip yad edilmesi gerektiğini göstermektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Arkadaşım rüyasında yengesinin yeni doğum yaptığını ve bizim onu ziyarete gittiğimizi görmüş. Fakat bebek kırmızı, parlak gözlü, siyah ve beyaz saçlı, mermer kadar beyaz tenli yeni doğana göre fazla ağır bir bebekmiş. Biz gözlerine bakıp aynı anda ‘büyüyünce kesin kehribar gözlü olacak’ demişiz. Arkadaşım rüyasından uyandığında hiç korkmamış içinde sıkıntı olmamış. ikimiz için yorumlar mısınız?


Tohat
Ve aleyküm selam. Görülmüş olan rüya sadece rüya sahibini alakadar eden bir yoruma sahip olup rüya sahibinin çevresindeki insanlardan bazılarının olduğu gibi görünmeyip farklı düşünce ve niyette olabileceğine fakat rüya sahibinin kimseye yenilmeyip herkesi alt edebileceğine çalışıyorsa işlerinde başarılı olabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyada yatağımın üzerinde yan yana 4 bebek vardı. En sağda yeni doğmuş sola doğru gittikçe bedenlerini büyüklüğü artmış. Hepsini sırayla soldan başlayıp tutuyorum ve biraz daha önüme çekiyorum. Bunu yaptıktan sonra soldan 3. Bebeği sevmek için ona yaklaşıyorum bebeği koltukaltlarından tutuyorum bebek sanki beni kendine mıknatıs gibi çekiyor kollarımda bir kuvvet hissediyorum. Kollarım çekiliyor gibi. Sonrasında uyandım bu rüyayı göreli birkaç gün oldu ama aklıma geliyor ve yorumunu çok merak ediyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Öncelikle sancı ile başlayan ve yeni bir hayatın vuku bulması ile bir çok güzelliği beraberinde getiren bebek hayatında da aynı şekilde görülebilir. Var olan veya kısa ve geçici olan stresin ardından gittikçe büyüyen ve seni etkisi altına alan gelişmelere delalet etmektedir. Her alanda olabilecek güzellikler yaşayabilirsin. Maddi, manevi, aile, evlilik, dost, sosyal çevre gibi mutlu olmana sebep olacak olaylar yaşamana alamet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Rüyada bebek, bebek, Ruyada biri bir bebeginin olduğunu gormesi

Bu kategoride yer alan Rüyada bekar birinin doğum yaptığını görmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bebek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.