Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında denizde sandala binmek

İstihare rüyasında denizde sandala binmek

Sahildeniz
Oncelikle kolay gelsin.. dun gece bir konu hakkinda istihareye yattim ve uykuya gecene kadar esma zikir ettim. Ruyamda (bu arada iki tane kizim var) kizlarimla bir sandala bindik ama denizin içindeyiz arada dalgalar oyle cosmuski bir an sandaldan dusup bogulacagiz diye düşünüyorum ama sag salim bir deniz kenarina gittik sandalda gidene kafar onlarin istune kapandim ama hiç korkmuyorum deniz kenarinda kizlari biraktip ben yeniden sandalla yulari ciktim çok rahat buyuk kozima diyorumki sizde gec kalmadan eve gelin aradan biraz vakit geciyor buyuk kizim yukari benim oldugum sahile geldi hani kardesin nerde diyorum bir arada merak içindeyim niye cokmadilar deniDen diye anne swdi aglamakli bir sekilde kardesim gelwmwdi onu canakkaleye yolladik aglayarak uyandim halaa etkisindey. Allah rizasisi için yorumlayin

Okudunuz mu?  İstiharede evleneceğin kişiyi görmek

Yorum: İstihare rüyasında denizde sandala binmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan istihare için açık bir işaret olarak yorumlanmaz. Ama hem rüyadan hemde içine gelen histen sana bir işaret olur. İstiharede önemli olan kalbinin neye meylettiğidir. Buna göre bir işaret kabul edebilirsin. Eğer için rahat etmediyse istihareni bir daha yapabilirsin.

Bu kategoride yer alan İstiharede kırmızı elbise giymek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında denizde sandala binmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.