Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:15
sizden91
Abone

Yellenme Vesvesesi Oluyor

Yellenme Vesvesesi Oluyor

HCan
Selamün Aleyküm arkadaşlar
Abdestimi aldıktan sonra bir vesvese geliyor. Yellenmiş gibi hissediyorum fakat içimden bir ses yellendin bir ses yellenmedin diyor.
Yellenme de ses veya koku olmuyor sadece küçük bir kıpırtı hissediyorum.Bazen eğilip kalkarken bazen ise otururken bu olay gerçekleşiyor ve bu olay neredeyse her vakit oluyor.Bu bir özür olabilir mi?

Okudunuz mu?  Gusül sırasında meni gelmesi hemen yeniden gusül olurmu?

Yardımlarınız için şimdiden Allah razı olsun.


Yorum: Yellenme Vesvesesi Oluyor

arifselim
Aleykum selam. Bu yellenme hissi abdestini bozmaz. Bir ses veya koku almadığın sürece abdestine hiç bir zararı yoktur. Bu aklına gelen vesveselere önem vermemelisin. Yoksa bunların geçmesi çok zordur. Bunun çözümü bu kurala riayet ederek hareket etmektir.

Okudunuz mu?  İslamda kız erkek ilişkileri tanışma

Yorum: Yellenme Vesvesesi Oluyor

HCan
Teşekkür ederim.
Allah razı olsun.


yellenme vesvesesi, yellenme hissi, Abdest Alırken Yellenme Hissi

Bu kategoride yer alan Kızma birader ve solo test oynamak caiz mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yellenme Vesvesesi Oluyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.