Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:14
sizden91
Abone

Namaz Harici Secde Etmek

Namaz Harici Secde Etmek

Platonic
Selamun Aleyküm hayırlı kandiller.

Arada çok fazla daralıyoruz vakti geliyor kabz haletini yaşıyoruz, sıkılıyoruz. Bu gibi durumlarda Secdeye yatıp dua etmek veya sadece secdeye yatıp kendimizi rahatlatmakta bir sakınca var mıdır? Namaz dışında secde etmek doğru mudur?

Okudunuz mu?  Bir kimse bize biri hakkında kötü birşey söylese ve bizde bu sözler üzerine cevap verirsek kul hakkı olurmu?

Eğer bir sakınca yoksa bu abdestsizkende yapılabilir mi? Yani daraldığımızda abdestsiz secdeye gidebilir miyiz dua edebilir miyiz?

Hayırlı üç aylar.


Yorum: Namaz Harici Secde Etmek

imam
Namaz dışında secde etmek caizdir lakin secde namazdan bir parça olduğu için abdestsiz yapılamaz.

Bu kategoride yer alan Okul zamanı nasıl ibadet etmeliyiz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz Harici Secde Etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.