Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:46
Gusul
Yönetici

Okula gidiyorum rüyalandım gusül almalı mıyım?

Okula gidiyorum rüyalandım gusül almalı mıyım?

Kayıtsız Üye
Sabah rüyamda bir şey gördüm uyanınca ıslaklık vardı sabah okula gitmem sıkıntı oluyor yoksa kesin alırdım ama şuan okul zamanı olduğu için vaktim çok kısa aynı zamanda hava çok soğuk olduğu için bayoya girmek bu hafta olacak sınavlarımı tehlikeye atıyor tabi 2 hafta boyunca sınavlarım var. Sebebimi anlattım ne yapmam gerektiğini soruyorum rüyamda çıplaklık olan bir şey gördüm ama hep kendimi tuttum ama malesefki rüya devam etti hiçbir şey olmaması için yerimde bekledim genede oldu uyanınca yorgun değildim zevk almamıştım iç çamaşırımda yapışkan bir şey yoktu kokusu ağır değildi eve dönünce gusül alıcam ama bu gibi okul günü olduğu zamanlarda ne yapmam gerektiğini ögrenmek istiyorum Hayırlı Günler

Okudunuz mu?  Erkek doktora muayene olan kadının gusül abdesti alması gerekir mi?

Yorum: Okula gidiyorum rüyalandım gusül almalı mıyım?

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada cinsel içerikli şeyleri görmekle kişi cünüp olmaz ancak meni görülürse o zaman rüya görmemiş olsa bile gusül alması gerekir. Meni çok bellidir ve az olarak akmaz. Meni görüldüğünde hemen anlaşılır ve başka akıntılarla karıştırılmaz. Sınavlar, okul ve vakit maalesef guslü geciktirmek için bir mazeret değildir. En fazla bir namaz vakti geciktirmeden yıkanmak farzdır.

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti çok uzun sürüyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Okula gidiyorum rüyalandım gusül almalı mıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.