Anasayfa
20 Ekim 2021, 14:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada otobüse binmek

Rüyada otobüse binmek

gulcehre
Hayırlı sabahlar rüyamda tanıdığım bir bayan büyük bir otobüse biniyor. teyzemde binecekmiş otobüs gidiyor karşı tarafa geçiyor teyzem o otobüsle değil başka otobüsle gidecek diyorlar.


Yorum: Rüyada Otobüse binmek

arifselim
Hayırlı günler. Bir insan bir gecede onlarca rüya görmesi normaldir. Her rüyanın yorumu yoktur. Rüyada otobüse binmek yolculuğa çıkmak anlamındadır. Yer değişikliği yapmaya veya uzak bir yere gitmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada Otobüse binmek

Kayıtsız Üye
rüyamda tatlı gördüm tepside tatlı vardı . şekerlenmiş gözüküyor az kalmış tepsinin köşesinde tabağa alıyorum şekerlenmemiş diyorum . tatlı başka ama elimi uzatıp aldığımda baklava oluyor. tepsideki sürüp şekerlenmiş ama tatlıya bir şey olmamıştı .


Yorum: Rüyada Otobüse binmek

arifselim
Rüyada, tatlı, şeker, pasta ve baklava türü şeyleri görmenin yorumu hemen hemen aynı manaya yorumlanır. Bu rüya, kısmet, şans, açık baht ve parlak istikbal olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Esramina
Rüyamda uzun boylu esmer eski giyimli biri geliyor bana usulca bişey diyor yanlıl dedğini uyandığımda unuttum sonra biraz daha zaman sonra otpbüsteyim arkmda bir bayan bide çocugu var sağa sola bakınıyor bnde çantamı yanımdaki koltuktan alıyorum yanıma oturuyor sonra bana poşetin içinde bşi veriyor açıyorum içinden beyaz 6 7 tane kağıt çıkıyor açııp okudum azcık içinde test şeklinde soru cevaplar var, ıkı secim yapmışım oyle şıkları okudum .-ne yazıyor? Sordum bana dediki anlatırsam ağlarsın dedi bende reamini çektim uyandığım zaman okurum diye düşündüm sonra ona sen Allah adamısın anladım dedim bama gülümsedi bir an sış görünüşü değişti orta boylu sırtında çantası olan genç biri oldu sonra gitti yanımdan Allah aşkına çok etkisinde kaldım şütfen yorumlayın

Okudunuz mu?  Rüyada ölüyü duvara tırmanırken görmek ne anlama gelir?

arifselim
Rüyanı ancak genel bir ifade ile yorumlayabiliriz. Bu rüya sahibi için manevi yönden kendisini huzura kavuşturacak dostluklar edinmesine, iş hayatında yeniliklerin olmasına ve sevindirici şeylerle karşılaşmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda yanımda biri var bir yere giriyorum . kapıyı kapatıyorum kapıda koç yerine çengelli iğne var onu kapatıyorum ama kapanmıyor iğne. sevmediğim bir kız var ondan saklanıyorum yanımdaki ses yapıyor bende yapma görmesin diyorum . sonra 2 kanatlı olan kapıyı açıp merdivenlerden iniyorum arkama bakıyorum o kız geliyor mu diye gelmiyor rahatlıyorum . 2 kanatlı kapı o önce kapatıyorum sora koçluyorum çengelli iğneyle ama iğne kapanmıyor kapı kapalı sora kapıyı açıyorum


arifselim
Biri var ve bir yere gidiyorum derken ne demek istediğini açıkça yazmalısın ki tabir edebilelim yoksa sana yorum yapamayız. İstersen Allah’a havale ederek ondan hayırlısını iste bu en güzeli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tong Yabgu
Selamün Aleyküm Hocam rüya da otobüste yolculuk etmenin tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek ne anlama gelir?

Hocam rüya tam olarak şöyleydi rüya da otobüsteyiz yolculuk yapıyoruz insanlar gülüyor eğleniyor mutlular ben de anlamsız şekilde ön camdan bakıyorum o an ne hissediyorum bilmiyordum durgun mutsuz gibiydim galiba tam terside olabilir


arifselim
Aleykum selam. Otobüsle yolculuk etmek, gerçek hayatta da yolculuk etmeye veya hayatında bazı değişiklik ve yeniliklerin meydana geleceğine yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kitapehli
Merhaba kolay gelsin hocam Ben rüyamda otübüsteydim düğün için memlekete gidiyorum ama otubus mola veriyor ve telefonumu sarja takiyorum dolmasını bekliyorum telefonun sarjı doluyor ve otubüse doğru hareket ediyorum ama saniye farkıyla kaciriyorum otubusu daha sonra eve geliyorum baska bir aracla ama çok sinirliyim o otobus sofurune onu dovecem diyorum cevremdeki insanlara ve sonra kendimi dugun alaninda buluyorum millet oturuyor dugun alaninda ama bizim evin guneslik suyu arıza veriyor dugun alanina su damlatıyor bende onun tamiri için bizim evin damına çıkıyorum su çıkan deliğe poşet katıyorum ve suyu tamir ediyorum.Tamirden sonra bizim evin damında enistem ve tanimadigim 2 kisi ile sohbet ediyorum ve sohbet sırasında havada mavi ve beyaz bir uçak geciyor ve bu tanimadigim kisilerle ucagin modeli hakkinda konusuyoruz daha sonra beni asagidan ailem cagiriyorlar diye haber geldi asagiya tam inecekken enistem bana 6 veya 9 tane normal kuşun bagli oldugu bir ipliği bana veriyor bende ipliği salliyorum ve elektrik tellerine doğru atiyorum ve asagiya iniyorum..

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir?

Merhaba hocam kolay gelsin benim rüyam ben kendim düğünüm için otobüse binmisim gidiyorum otubus bir otagarda mola veriyor ve bu mola esnasinda telefonu sarja takmak için iniyorum otubusten benden bir kisi telefonumu birisini aramak için ve bende veriyorum konusuyor daha sonra telefonumu bir otubus acentasinda sarja takiyorum belli bir muddet sonra otubusun hareket ettigini goruyorum ve bende telefinu sarj ettigim yerden almak için gidiyorum ama vucudum çok yavas ve telefonumu aliyorum ama otubusu kıl payı kaciriyorum çok sinirleniyorum otubus muavinine daha sonra eve variyorum bir türlü ama evdekilerine diyorum o muavini dovecem onlarda beni sakinlestiriyor daha sonra düğünün yapıldığı alana gidiyorum ama bizim evin damındaki güneşlik enerjisinden su damliyor düğün alanina millet rahatsiz oluyor bende onu tamir etmek için dama cikiyorum ve bir poset takarak günesligi tamir ediyorum damda ise enistem ve tanimadigim 2 erkek duruyor ve onlarla sohbet ediyorum havada mavi beyaz bir uçak geciyor ve tanimadigim kisiler den biriyle ucagin modeli hakkinda konusuyoruz daha sonra asagidan benim aile beni cagiriyormus diye haber geldi tam asagiya inecekken enistem 6 veya 9 normal kuştan oluşan bir ipliği bana veriyor kuslar iplige bagli bende o ipligi alip salliyorum ve elektrik tellerinin ustune atiyorum simdiden vereceginiz cvp için ALLAH RAZI OLSUN.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini hasta görmek

arifselim
Merhaba. Rüyanın geneli karmaşıktır ve aslında berrak bir şekilde tabir edemeyiz. Genel olarak rüya sahibinin çok önemli fırsatları kaçıracağına veya hayatında dönüm noktası olabilecek şeyleri göremeyerek çok pişman olacağına tabir edilir. Diğer kısımları ise bize göre net değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


hediyee
iyi günler..Ben evlilik sürecindeyim ve evliligimin hayırlı olup olmaması açısından istihareye yatmak istedim ve Yattıgım gece gördugum rüyamda evıme gıtmek için otobüse binmişim varmadan otobusten inmişim tekrardan otobus bulmam gerekiyordu ama yoktu etrafımdakı insanlara sormaya basladım kımse bılmıyordu otobus bulamadım bu şekilde bir rüya gördüm ne anlama geldiğini ne yapmam gerektıgını bilemiyorum Bana yardımcı oursanız çok sevinirim Hayırlı Günler

Hayırlı akşamlar erkek arkdasın için istihareye yattım ilk gece rüyamda gorduklerımı hatırlayamadım ikinci aksam ise rüyamda otobüste evıme gıdıyordun tekrardan bı otobuse bınmek ıcın rüyamda otobusten ındım yanlız otobus aramaya basladım ınsanlara sordum ardından baska bır rüyamda erkek arkadaşımın elınde beyaz kagıt vardı elınde tutuyordu bu sekılde gördüm aynı gece gördüm bu ruyaları ne anlam cıkarmam gerekıyor çok merak ettım yardımcı olursanız bana çok sevınırım çok kararsızım bu aralar bıraz aramız kötü

hayırlı aksamlar erkek arkadaşım ıcın ıstıhare namazına yattım ilk gece rüya gormedım hatırlayamadım ikincı gece ise otobusle evıme gıdıyordum otobusten ındım tekrar otobuse bınmek ıcın o ara otobus aradım bulamadım etrafımdakı ınsanlara sordum ardında baska bır rüyada erkek arkdasımı gördüm elınde beyaz bır kagıt vardı konusmuyordu küsmüstük bu ara bıraz problemlerımız var zaten bu rüyadan ne anlam cıkarmam gerekıyor bana yardımcı olursanız çok sevınırım çünkü ne yapmam gerektiginde çok kararsızım

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneanneden para almak

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyan bir fırsatı kaçırmak veya görememek manasında kabul edilir. Ancak istihare için rüya görme şartı yoktur. Önemli olan işaret istihare esnasında yada uyanınca senin kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan histir. Bu hissin sana daha isabetli işaret olarak kabul edilir. İçin rahat etmezse bunu 7 defaya kadar tekrar edebilirsin.


BlackPearlXV
NOT: Konuyu hem aratmama hem de aramama rağmen bulamadığım için yeni konu açtım. Yanlış bir şey yaptıysam affedin.

Selamın aleyküm. Rüyamda; otobüse binip bir yere gidicem ama neresi emin değilim. Otobüs terminaline gelmeden önce bir şeyler yapıyordum ve o şeyse bir akan musluğun akılını değiştirmek. Yani önümde birkaç düğme var ve orada suyun şiddetini ve akışını ayarlayabiliyordum ve daha sonra otobüs terminaline geldiğimde sevdiğim kızın kuzenleri de orada ve ellerinde eşyalar falan var ve taksiyle gelen bir yakını var. Annesi mi yoksa başka birisi mi emin değilim ve sevdiğim kızın kuzenleriyle konuşuyor. Sanırım şunu aldın mı bunu aldın mı tarzı bir şeyler diyor. Bu kuzenler iki kız kardeş ve büyük kız olan o yakınına cevap veriyor ve o yakını da gidiyor. Daha sonra otobüs geliyor ve otobüse biniyoruz. Tabi ben onları tanımıyorum. Onlarda beni tanımıyor. Neyse otobüse biniyoruz ve bu kızlar şoförü tanıyor ve onunla bir sohbete girişiyor. Sözleriyle ağır olmayan şakalar yapıyor şoföre. Ben de sıkışık bir koltuktayım ama koltuk sıkışık olduğu için koltuğu düzeltip biraz daha rahat bir yolculuğu amaçlıyorum ve sonra otobüse gelen başka bir şoförse benim kardeşim ve babam da var. Otobüsü kardeşim kullanıyor. Yavaş yavaş gidiyor, ara sıra duruyor, insan var mı diye. Neyse sonra bu ara sıra yavaş gidip bazen dururken kızlar neden durduğunu aralarında konuşuyorlar, neden durdu diye. Neyse sonra devam ediyoruz ama rüyada otobüse bindiğimi hatırlıyorum, otobüsün hareket ettiğini hatırlıyorum ama otobüsle yolculuğun devamını hatırlamıyorum bu yüzden rüyanın biraz daha ilerisini anlatacağım. Rüyamın ilerisinde bir tuvalet gibi bir mekanın içerisindeyim. Kardeşim ve babam yanlış hatırlamıyorsam tuvalette saklanıyorlar ama ben onları görmüştüm çünkü onlar benim gözümün önünde saklanmışlardı. Neyse, sonra tanımadığım birisi çıkageliyor. Zaten değişik de bir tipi var. Neyse sonra bizim bir şeyler yaptığımızı görüyor ama öyle sapıkça bir şey değil yani sanırım el yıkamak gibi ve kızlar da yanımda ama sadece bir tanesi yanlış hatırlamıyorsam. Neyse, tenimizle ilgili bir deney yapacak ve tenimize bisküvi falan koyuyordu. Tenimize derken yüzümüze yapıştırıyor bunları ama yapıştırıcı ile değil, bisküvinin laktozlu olan yerini, yani şekerli olan yerini yalayıp yüzümüze koyuyor. Çünkü yapılsın diye ve benim yüzüme bir tanesi yapışmıyor. Birkaç defa daha deniyor sonra ben deniyorum sonra o tekrar deniyor ve sonra tekrar ben deniyorum ve bu sefer yapışıyor ama deney ne işe yarıyor bilmiyorum. Nedenini sormuştum ama hatırlamıyorum. Bu bisküvileri suratımıza koymadan önce ve hatta tuvalete dahi gelmeden önce ben bir şeyle uğraşıyordum ve uğraştığım şeyse ya resim çiziyordum ya da kafiye tarzı bir şeyler yazıyordum yani sözlerle kafiye yapıp kağıda döküyordum ama resim çizdiğimi hatırlıyorum daha çok olarak. Neyse rüyanın devamını hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş karı koca görmek

Not-1: Başta anlattığım muslukla oynama otobüs terminaline gelip daha sonra çıktığımda da olabilir. Ben o muslukla oynarken birilerinin ıslandığından görüyorum ve tekrar gelip onun değerlerini değiştiriyorum. Yani iki defa bu musluğun yanına geliyorum ve musluk bir heykelin musluğu bu arada ama gerçek hayatta o heykel var ama musluğu yok.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunu eller arkadan kelepçeli görmek ne anlama gelir?

(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçekleştirmek istediğiniz ve hayalini uzun süredir kurduğunuz bazı düşüncelerinizi hayata geçirme isteğinizin olduğunu bunun için çaba sarf edip elde etmeyi düşündüğünüze delalet eder. Çabanız sayesinde başarıya ulaşacak ve Bununla birlikte moraliniz düzelecek mutlu olacak ve hayata farklı bir gözle bakmaya başlayabilirsiniz. Sıkıntısız bir yolculuk gerçekleştirmeniz ise yeni bir hayata başlar gibi yeni bir döneme gireceksiniz ve bu dönemde istediklerinizi elde etmenin sonucu olan meyveleri toplama ve yeme dönemi olarak adlandırabileceğimiz bir durum şeklini alabilir. Hayatınızı ilgilendiren bir döneme girecek ve bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışarak istediğiniz sonuca varabilirsiniz. Hakkıyla ve doğrusuyla bir tek Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada oruç tutmak

Busra_01
Rüyamda otobüsteyim ayakta gidiyorum ama otobüs çok sallanıyor. Arkadaşlarım var ilkokuldan liseden üniversiteden ama samimi degilim hiç biriyle ve birden ortam sinif ortami gibi oluyor ama yine otobüs tabi onlardan uzak bir yere oturuyorum boynum bükük hiç arkadaşım yok diye (gerçekte de arkadaşım yok bu arada) o sirada ilkokuldan berkan diye bir arkadaşim çok da samimi olmadigim biri buyuk bir neseyle beni cagiriyo. Ben de sevine sevine gidiyorum 2 erkek oturuyo aralarına oturuyorum


Tohat
Hayırlı bir iş için bir yere gideceğinize, bu yolculuğun davet üzere gerçekleşeceğine, eliniz dolu olarak döneceğinize delalet eder. Genelde iş veya hayatınızı ilgilendirecek bir atılım olarak kabul edilir. Otobüste bir çok kişinin olması ise size rakip olacak kişilerin çokluğunu gösterir. en doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Bi önceki rüyamda da eski sevgilim otobüste oturuyor (bu arada gördüğüm otobusler şehir içi otobüsü iett yani.) Ayakta duruyorum ve bana sert bir ifadeyle bakıyor yanında da gözlüklü bir kız var güya arkadaşıymış onun ve birden o kızla yeşillik bir yerde oturduğumu gördüm kız da bana o seni sevmiyo hayatını yaşamak istiyo gibi bir laf ediyo ve çok üzülüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada ölü balık görmek ne demektir

Tohat
Sevdiğinin kişiyle yapacağınız yolculuğa işarettir. Bu yol somut olarak da gerçekleşebilir. Soyut olarak da. Yani gönül ilişkisi yaşayarak bir yola girebilirsiniz şeklinde tabiri söz konusu vardır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 2 tane kısmetim vardı.2 erkek bitanesi böyle kızlarla çok gezip dolaşan bir karakterde birisiydi diğeride ahlaklı iyi birisiydi ama bir ayaği topaldı ama ben o topal olan kişiyi seçtim.Rüyamı yorumlarmısınız


Tohat
Maalesef hayırlı bir rüya değildir. Şansızlıkların meydana geleceğine, ve ileriye yönelik adım atayım derken sarpa saracak ve işleriniz geriye gidebilir. En doğrusunu bilen Allahtır elbette.


Sibellammm
Hayırlı günler dilerim.. Rüyamda full dolu bir otobüste buluyorum kendimi.. Herkes beyaz giyimli ve hepsi erkek sanırım yanımdaki kişinin dayım olduğunu anlıyorum konuşunca
Yorumlarsanız sevinirim..


Tohat
Hayırlı günler. Yolculuğa gitmek, bir yere varmak, kalabalık kimselerin olduğu bir yerde bulunmak anlamı taşır. Bir yere varmak tabiri gerçek anlamda da kabul edilip bir yerden bir yere gidebileceğini veya aklındaki bir problem, nihayete erdirmek istediğin bir düşünceyi sonuca vardırarak bu açıdan ilerleyebileceğine ve bunlara bağlı olarak insanların çok olduğu bir mekanda bulunabileceğine ve orada yaşayacağın güzelliklere delalet eder. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada otelde 7 numaralı oda görmek

Konyalı
Merhaba
Bir arkadaşımdan benim için istihareye yatmasını istemiştim.rüyasında ikimiz bir belediye otobüsüne binmişiz ben kartı okutup geçmişim onun bir sırt çantası varmış ama çanta başkasınınkiyle karışmış, dolayısıyla kartını bulamamış.benim kartımı kullanmak istemiş şoför izin vermemiş.biz gülüşmeye başlamışız şoför tepki göstermiş.sizi kendi kartınız olmadan götüremem,otobüsten in demiş.arkadaşımda istediğiniz yere şikayet edin inmem demiş ve gideceğimiz yer her nereyse oraya kadar gidip inmişiz.
İstihare rüyalarında genellikle renklere göre yorum yapılır ama bu rüyada belirgin bir renk yok.yorumlar mısınız lütfen


Tohat
Merhaba. Rüyanın manası bir yola çıkmaktır. Bu gerçek manada da olabilir vereceğin bir karar da olabilir. Bu yolda sana öğüt verecek olan bir kimseye de işaret eder. Fakat istihare ne rüyanın içeriğine ne de renklere bağlıdır. Bilinç altı bunlar konusunda yanıltabileceğinden kalbe düşen hisle hareket edilir. Uyanırken ve tüm istihareler yapılırken kalbin yöneldiği his, niyet baz alınır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada otobüse binmek, Ruyada otobus

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş birinin ölmediğini söylemesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada otobüse binmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.