Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Zina ederek orucu bozmak

Rüyada Zina ederek orucu bozmak

Kayıtsız Üye
Merhaba sabah rüyamda oruçlu olduğumu biliyordum ama rüyada bir kadın bana cilve yaptı ve onunla bir yere giderek cinsel ilişkiye girdik girmeden önce oruçlu olduğumu biliyordum hissediyordum ama yinede girdim ilişkiye sonra aradan zaman geçti çok az kadının ufak bir çocuğu varmış onu gördüm ve sevdim aslında kadın evliymis sonradan kocasını gördüm çok değişik bir rüyadi

Okudunuz mu?  Rüyada yumurta içinde bebek görmek

Yorum: Rüyada Zina ederek orucu bozmak

arifselim
Merhaba. Zina işlemek ile bilerek rüyada orucunu bozmak hayırla yorumlanmaz. Bu tür rüyalar insana işlediği günahlara tövbe etmesi gerektiğine veya günahlara karşı son derece dikkat etmesi gerektiğine alamet eder. Bu rüyayı kendine bir uyarı gibi de kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yeşil Ağaç Görmek - İSTİHARE RUYASI

orucluyken rüyada zina gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada yerin yandığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Zina ederek orucu bozmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.