Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dindar adam görmek

Rüyada dindar adam görmek

Kayıtsız Üye
Sa. Ben rüyamda dindar bir adam gördüm. Sosyal medyadan devamli dinle alakali sohbetler yapan birini. Ruyamda adamla sohbet ediyordum ama sadece gozlerini goruyordum. Kisa sure sonra bana "insanlarin gozlerine bakarak konusmaman gerek biliyorsun değil mi?" dedi. Bende hemen basimi yere egip. Biliyorum ve bunu uygulamaya calisiyorum. Dedim küçük bir tebessum etti. O zmn bende guldum.

Okudunuz mu?  Rüyada Demir Ocağı görmek (İmam Nablusi)

Tanimadigim birini rüyamda gördüm. Lutfen yorumlar misiniz


Yorum: Rüyada dindar adam görmek

arifselim
Aleykum selam. Tanımadığın birini görmek ve ondan nasihat almak hayırlı rüyalardandır. Ders, ibret ve destek görmeye işarettir. Çoğu kere ise insanın bilinçaltına yerleşen düşüncelerden ibaret olup özel bir tabirleri yoktur. En doğrusu ise Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Deve Yavrusu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada dindar birini görmek, rüyada dindar erkek görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada dişciye muayene olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dindar adam görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.