Anasayfa
2 Haziran 2023, 10:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada rehin alınmak ve kurtulmak

Rüyada rehin alınmak ve kurtulmak

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.
Rüyamda bir apartmanın içindeyim küçük bir toplulukta var. Teröristler vardı , apartmana yakın bir yerdelermiş. hiç görmedim onları ama çatışma , silah sesi çok fazla vardı.neyse
apartmandan çıksak bize zarar verecekler o yüzden kaldık orada. polislerde vardı , teröristlere izin vermiyordu içeri girmelerine silahlar ile müdahale ediyorlardı eğer giren olursa içeri. Daha sonra kurtuluyoruz, apartmandan çıkıyoruz. Ailelerimize kavuşuyoruz, ağlıyorum bide tabi korkudan.

Okudunuz mu?  Rüyada Palto Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada rehin alınmak ve kurtulmak

arifselim
Merhaba. Genellikle gerçek hayatta etkilendiğin ve bir şekilde bilinçaltına yerleşen olayların rüyana bir yansıması olarak kabul edilir. Ayrıca Genel bir yorumu ise, girişilen iş yüzünden zor durumlara düşmek anlamına geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber Çiçeği Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada rehin alınmak ve kurtulmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda toprağın altında yatıyordum ama etrafımdakiler hastaydı ve ölmek üzereler di. Sonra kürek bulup tanımadığım kişiyle tünel kazmaya başlıyoruz(çöl kumsalı sanki mısırda veya Arabistan çölü) . Biraz kazınca tavan çökmeye başlıyor herkes deprem oluyor sanıyor. Çıkış tünelinde dışarı alınıyoruz. Siyah tenli insanlar tarafından esir alınmışız. Siyah tenli insanlar bize bakıyorlar bir tanesi çok temiz giyinmiş ona küreği veriyorum. Dışarısı karanlık ve bir karargahın altında tutulmuşuz. Karanlıktan faydalanarak ağaçlık alana fark edilmeden kaçıyorum ve kurtuluyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Palamut Balığı Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada rehin alınmak ve kurtulmak

Tohat
İş yapacağın kişilere karşı dikkat olman gerektiğini, gözün açık bir şekilde davranarak açık vermemeye özen göstermelisin. Güvendiğin kişinin seni zor duruma koyma ihtimaline karşı tedbirli davranman neticesinde sıkıntıya girmeden işlerini halledebileceksin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Paralı Kimse Görmek (imam nablusi)

Anan kim lan
Rüyamda çocuklarım ben ve eşim bir eve giriyoruz. Orada hiç tanımadığımız bir adam bir kadını elleriyle boğuyor bizimde odada rehin alıyor ben bir yolunu bulup kaçıyorum yolda bağırıp yardım istiyorum bir gelin damat arabası durduruyorum yardım istiyorum polisler evin önüne geliyor kurtarıyorlar bu esnada bende yolda altın bir yüzük buluyorum

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizle konuştuğunu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Borçlardan sosyal ilişkilerin olumlu gitmemesinden veya sahip olunan düşmanlardan dolayı ruhsal olarak köşeye sıkışmış hissine kapılıyor olabilirsin. Önüne çıkacak fırsatları değerlendirmek sayesinde başarı ve mutluluk kapılarını ardına kadar açabileceğin günlere doğru gidecek ve kendini güvende emniyette hissederek huzur içinde yaşayacaksın. Hakkıyla bilen Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin mucizesi görmek

Kayıtsız Üye
evlenmek istediğim biri var ve istihare yaptım
Rüyamda bir tepede karakol gibi bir yerde esir tutuluyum ama bir şekilde kaçıyorum tam tel örgülerden atlayıp kaçarken biri beni farkediyor yakalyarak benle beraber uçurumdan aşağı düşüyor bir müddet yuvarlanıyoruz ama peşimizden bir kişi daha geliyor sonunda hep beraber kumsala ulaşıp bayılıyoruz ben ayılınca denize doğru koşuyorum ama deniz biraz çamurlu ve çok yalak yükseliği ayak bileklerimi geçmiyo boşuna ilerliyorum gibi neyse sonra bitanesi beni yetişip yakalıyor ama ellerimle iki ayağını kırıyorum diğeri zaten sakat arkada kalmış ama bişeyler söylüyo bana ve ben denizin derin yerine ulaşıyorum ve askeri helikopter ip atarak beni çekip götürüyor.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber s.a.v. efendimizin mührünü görmek

Tohat
Hayırlı günler. Tutsak olmak, tepeden yuvarlanmak, denizin rengi hepsi olumlu olmayan aksine olumsuz bazı hadiselerin olabileceğine ilişkin anlamlar içermektedir. İstiharede renge önem verildiğinden özellikle denizin rengi hayırlı görülmez. Bunun yanı sıra hislerin eğer huzur ve sevinç içindeyken uyanmışsan rüyanda kiler bir yana hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü his hepsinden daha kuvvetlidir. Ayrıca yediye tamamlaman da gerekmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin

Okudunuz mu?  Rüyada Pancar Görmek (imam nablusi)

rüyada rehin alınmak ve kurtulmak, rüyada rehin alınmaktan kurtulmak, rüyada rehin alınıp kurtulmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Peygamberimizin mührünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada rehin alınmak ve kurtulmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.