Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dişi cin görmek

Rüyada dişi cin görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda önce odamda arkamda bir hareketlilik olduğunu fark ediyorum bozuk bir köşenin muntazaman tamir edildiğini görüyorum abime gösteriyorum cin olduğunu söylüyorum inanmıyor bu sefer hemen orası bozuluyor sonra bir odada abimle beraberiz ve uzun siyah saçlı kadın kılığındaki cin görünüyor yanında simsiyah puma benzeri vahşi bir hayvanla bizi korkutmaya çalışıyor. önce bir dehşete kapılıyoruz fakat bir yandan bunun beni korkutmak için olduğunu korkarsam zararı dokunacağını korkmamam gerektiğini düşünüp zorla da olsa besmele çekiyorum. sonra aynı arabada görüyorum kendimi o kadın cinle sohbet ediyoruz bana çeşitli şeyler anlatıyor (şuan pek hatırlamıyorum) ama bir tanesi şöyleki sevdiğim bir alimin de kendilerini kullandığını tesir etmek istedikleri insanların önce rüyalarına kendileri vasıtasıyla girdiklerini filan söylüyor. sonra kafamdaki bilgilerin tesiriyle bu kadın bana aşık olur sahip olmak isterse nasıl yaparım da kurtulurum diye korkuyorum nişanlı olduğum aklıma geliyor. sohbeti bir an evvel ona çaktırmadan bitirmek istiyorum öylece birazda korku içinde uyanıyorum…

Okudunuz mu?  Rüyada dövme yaptırmak

Yorum: Rüyada kadın cin görmek

arifselim
Selamun aleykum. Genellikle bu tür rüyaları rüya yorumcuları tabir etmemişlerdir. Çünkü bunlar karmaşık rüyalardan kabul edilir. Diğer bir görüşe göre ise, insanın günahlarına yada dikkat etmesi gereken günahkar kimselerin varlığına yorumlanır. Yani helal ve haramlara karşı dikkatli davranmaya ve seni günahlara çeken kimselerden kaçınman gerektiğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Deve Yavrusu görmek (İmam Nablusi)

Rüyamda dişi cin gördüm

Kayıtsız Üye
Rüyamda telefonumun kamera ayarları ile oynuyordum.Orada kamerada gizlenenler arasında "Alemler:Cin" seçeneğini gördüm.Seçeneği kapattığım anda kamera da dişi ve güzek görünüşlü bir cin belirdi.İnsan suretinde olan bu cin odada sürekli bir eli belinde beni izliyordu.İlk başta çok korktum ama sonra bende izlemeye başladım.Yorumunuz nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Damat görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada dişi cin görmek

arifselim
Böyle bir rüyayı tabir edemeyiz. Cinlerle ilgili olarak görülen rüyaların çoğu psikolojiktir ve anlamı yoktur. Ayrıca bu rüyalara şeytani rüyalar denir ve tabirleri olmaz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Duc3
Merhaba Rüyamda ev içinde kahverengi ferace tarzında bısey giymiş kapalı ilk başta gözleri okyanus mavisi ve yesılı olan yanıma yaklaştıkça kahverengi ne donusen bır kadın cin gördüm ve bu kadın ben ve etrafımdaki kardesımi net hatırlıyorum ve evlenme asamasındakı sözlümü sürekli nas suresini okuması konusunda uyardığım belki 100 belki 1000 defa nas suresini okudugum halde gitmedi yanıma kadar geldi benden kurtulamayacaksım gıtmıycem dedi karsıma dikilip rüya sonunda evden kacıp kurtulmuş ve nehir akarsu uzerınde evdeki bütün esayları tahtadan bozma bireye yukleyıp nehir uzerınde akarsu uzerınde gidiyorduk açıklama yaparsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada dilin altında diş çıktığını görmek

Tohat
Merhaba. Sana yakın olan birinin kötü niyet taşıdığını ve buna karşı önlem alman dikkatli olman gerektiğini gösterdiği gibi hırsızlığa da işaret eden bir rüya olduğundan her anlamda Allah’a sığınıp dua etmeli ondan yardım istemelisin. Doğrusunu elbette Allah bilebilir.


rüyada dişi cin görmek, rüyada kadın cin görmek, kadin cin

Bu kategoride yer alan Rüyada devlet başkanı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dişi cin görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.