Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada başkasının elinde kına görmek

Rüyada başkasının elinde kına görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda bir kadın gördüm elime baktı kına var mı diye başparmağımda kına vardı görünce yan odaya geçti kendisinin elinde de kına vardı. Ellerine baktım kına yapılmıştı. Kıpkırmızıydı çok güzeldi


Yorum: Rüyada başkasının elinde kına görmek

arifselim
Merhabalar. Bu rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına ve çok mutluluk duyacağı haberler alacağına tabir edilir. Hayata dair olan işlerde başarılar elde ederek isteklerine kavuşmak manasındadır. Elbette buda sonuçta bir rüyadır ve hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada balkon görmek anlamı ve tabiri

rüyada başkasının elinde kına görmek, rüyada yeşil kına görmek, rüyada başkasının elini kınalı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada beyaz horoz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada başkasının elinde kına görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.