Anasayfa
17 Ocak 2024, 17:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada insan kılığında cin görmek

Rüyada insan kılığında cin görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyada soba için sabahın köründe odun topluyorum görüncemi gördüm ama onun olmadığını onun bir cin olduğunu biliyorum o bana saçma sapan anlamsız şeyler söylüyor bende besmele çekip Felak ve nas sürelerini okuyup üstüne üflüyorum yavaş yavaş evime gidiyorum oda geliyor bana karışmıycağını söyledi ben ona bakıp dua edip kedimi evime atıp kapıyı kitledim lütfen acil cevap bekliyorum teşekkürler hocam


Yorum: Rüyada insan kılığında cin görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya çeşitli günahlar işleyen, laf taşıyan ve insanların arasını bozmaya çalışan birisinin çevresinde olduğuna alamet eder. Şerli kimselerden ve şerlerden korunmak gerektiğine alamet eder. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada insan kılığında cin görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda insan kılığında bir şey gördüm yüzü soluk bir erkek ve ondan korkuyordum korktukça ona ezan okudum ve yüzü çürümeye başladı sonra tekrar ayaklandı tekrar ezan okudum ve o insan kılığına girmiş olan kişi çürüyüp büzülerek küçüldü tabiri caiz se öldü açıklamasını yapabilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim hayırlı günler..


Yorum: Rüyada insan kılığında cin görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu Rüya gören kimse için çok güzel bir rüyadır. Allah’ın izniyle bir düşmanını alt edeceğine veya bir kötülükten ve zarardan korunacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda köydeki evde salonda otururken kapı çalıyor. Açıyorum tanımadığım bir kadın annen nerde hasta kıza mı bakıyor diyor. Bende evet diyorum. Sonra geçmiş olsun deyip gidiyor o kadın. Ben eve girince anneme bakmaya odaya giriyorum. Odada esmer bir kız var yanında da annem kız bana önce bir tebessümle bakıyor, sonra kızdan ürküp dua okuyorum korkarak dışarı salona çıkıyorum.


arifselim
Böyle bir rüya ancak kabus bir rüya olarak değerlendirilebilir bundan başka da bir mana veremeyiz. İnsanı bu şekilde görülen rüyalar etkileyebilir ancak özel bir şekilde tabir edilmezler. Allah’a sığının ve hayırlısını dileyin bu yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm
Rüyamda arkadaşımla otururken içeri hızlı bir şekilde bir erkek giriyor biz onun cin olduğunu anlıyoruz ve ben nas suresini okumaya başlıyorum bir anda sesim kısılıyor okuyamıyorum sonra o bizi alıyor bir eve götürüyor orda annesi varmış kadının telefonunun zil sesi ezan oluyor ve telefon çalınca sinirleniyor hemen telefonu kapatıyorlar sonra beni bir bahçe gibi bir yere götürüyor heryer yemyeşil sürüyle koyun yada kuzu var tam anlamadım 1 tanesinin gözleri yok ondan çok korkuyorum sonra ilerdeki bir koyuna yada kuzuya yem veriyorum sonra bir anda kayboluyor arkadaşım diyoki arkadaşım onu öldürdü diyor sonrada uyandım ama çok korktum bunun anlamı nedir cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Öyle rüyaları yorumlamıyoruz. Rüyayı gören kişide bu rüyaları hiç kimseye anlatmamalıdır ve hatta hiç önemse memelidir. Seni çok etkilese de sadece Allah’a etmek ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arabanın içinde gidiyorduk akrabaları indirdik ben babam annem yola devam ettik sonra babam ormanın ortasında durdu ındik bir adam geldi suratını göremedim baba ben korkuyorum dedim babamda Allahtan baska kimseden korkma kızım dedi sonra ben bunu cin olarak gördüm yanıma geldi sen hiç ibadet etmemişsin dedi sonra yükselmeye başladı bende senden korkmuyorum dedim ve bende denedim ama ben çok az yükseldim bunun anlamı nedir?


arifselim
Bunun yorumu rüya sahibinin gerçek hayatta da ona günahlardan uzaklaşması için bir uyarı niteliğindedir. Cinlerin görüldüğü ve korkunun hissedildiği rüyaların çoğu ya tabiri olmaz yada işlenen günahlara işaret eder. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ilıca görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda gece vakti tanımadıgım bir adam ve yanında uzun boylu bir insan suretinde cin vardı. Ben adamı rüyamda tanıyordum gece eski mahallemizde bulunan bir tarlada yemek yenen bir yer vardı oradan dönüyorduk ben o uzun boylu adamın cin oldugunu anlamıştım bana o adam cinden korkulmamasını söyledi ve ben hiç korkmadım cinle çok bir sohbetimiz olmadı ama sanki gece hem beni hem o adamı koruyor gibiydi iyi bir cindi yani uzun boylu bir erkek suretindeydi daha sonra evime geliyordum beni eve bıraktılar annemler cini benim gibi göremiyorlardı eve girdiğimde bende artık o cini göremedim adam hadi dönelim diyordu cine ama yanında bir boşluğa konuşuyor gibi olmuştu yorumlayabilir misiniz?


arifselim
Bu şekilde görülen rüyalar büyük ihtimalle bilinçaltına yerleşen düşüncelerin rüyaya herhangi bir şekilde yansımasından dolayıdır. Kötü veya olumsuz bir işareti yoksa da bu rüyayı biz tabir edemeyiz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sekamün aleyküm. Rüyamda tanıdığım bir kimse evimizde yatıyor film izliyordu tanıdığım bu kişi filmlerle ilgiliydi ve o anda ekrandaki filmle alakalı yorumlar yapıyordu ve ben de onu dinliyordum. Yorumunun ortalarında ne dediğini anlamamaya başladım sanırım ingilizce konuşmaya başlamıştı ve çok afedersiniz eliyle özel kısımlarını kaşıyor ve orada bir şey yapıyordu. Bu noktadan sonra içime hafif bir korku girdi ve tanıdığım kişinin yüzü şekil değişmeye başladı ve sonunda canavarımsı-cinimsi(?) bir şekil aldı ve çığlık atarak gülmeye başladı ve o anda uykudan uyandım. Hafif bir korku vardı içimde ama çok şükür hızlıca içimdeki korku gitti. Çok merak ediyorum acaba bu rüya şeytandan mı gelmiştir yoksa korku çok olmadığı için anlamlı bir rüya mıdır? Şimdiden Çok teşekkür ederim. Bu arada sanırım rüyada da pek korkmadım sadece hatırlayabildiğim kadarıyla az miktarda ürkmüştüm. Hayırlı günler yeniden çok teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar korkutucu veya ürkütücü olsun yada olmasın şeytani rüyalardandır ve tabiri yoktur. Bazı yorumculara göre ise o kişinin huzursuz ve sıkıntılarının olduğu manasında yorumlamışlardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda bir kadın görüyorum. Arkadaşlarımızla dışarıda birlikteylen yanıma gelip birşeyler söylüyor ama şuvanda,hatırlamıyorum sadece beni ürkütüyor. Arkadaiarımdan biri o insan değil insan kılığınsa kötü bir ruh diyor. Onunla yüzleş. Adı goncaymış bağırıyorum gelsene buraya diye yok çıkmıyor. Sonra bir gün ben yalnızken yanında kendinden daha küçük yailı bir kadınla geliyor o bir şey söylemiyor ama yanındaki bana sorular soruyor. Geçmişimi öğrenmeye çalışıyor. Sonunda beni öpmeye çalışıyor ben yüzünü tırnaklarcasına itiyorum. Sinirleniyor. Tehditkar birşeyler söylüyor ve gidiyorlar. Hala tüylerim diken diken. Yorum rica ederim.


arifselim
Merhaba. Bu gördüğün tam bir kabus rüyadır. Seni etkilemesi normaldir ama bu tür rüyalara yorum yapılmaz. Bazı yorumcular ise bunu kötü, günahkar ve zararlı bir arkadaşa ve uzak durmak gerektiğine tabir etmişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Geceydi annem duşa girmişti yatakta yatıyordum odamda sonra bir anda başucumun kenarında annemi gördüm anne diye bağırdım o şey bana annen banyoda dedi ve bana saldırdı banyoya kaçtım banyonun kapısını açtım ve rüya bitti


Tohat
Cinin annenizin kılığına girmesi tabiri caizse sadece simgeseldir. Gerçekte ve çevrenizde sizi çekemeyen, kıskanan veya sizin iyiliğini istemeyen kişilerin varlığına delalet eder ki yine de Allah daha iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada İlaç görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam Selamun Aleyküm, rüyamda sevgilimle birlikte şuan öğrencilik yaptıgımız bir yerde hem kafeterya hem ev gibi bir yer bize kalıyor onu işletiyorduk ama ikimizdede bir baskınlık yorgunluk vardı sonra ben yanından ayrılıp bir kanepeye uzanıyordum ama sanki tüm rüya yanımda böyle eşarplı yaşlı bir kadın varmış gibiydi yine o kadın o kanepede yanımdaydı ve ben zar zor kalkarak kadını yere atıp üstünde kalkmaya çalısıyordum ama kalkarken o kadar zorlandım ki gerçek gibiydi hocam bacaklarımda ağırlıgı hissettim sonra koşarak sevgilimin yanına gidiyordum ve o ağlıyordu.birde aynı rüyada kapının kendiliğinden kitlendiğini gördüm


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya işlenen günahlara dair bir işarettir diyebiliriz. Ya günahların işlenmesinden yada günahkar kimselerle birlikte olmandan dolayı sana bir işaret şeklinde tabir edilir. Bu şekilde bir ders çıkarılabilir ve Allah’tan rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Hayırlı günler. Rüyamda kalabalık bir evdeyiz. Ve beyaz tenli kapalı bir kadın yemek yapıyor gerçek hayatta tanımıyorum ama rüyada tanıdığım birisiymiş bu. Sonra ben onla konuşuyorum. Kuzenim geliyor o insan değil biliyor musun diyor ne ya diyorum. O cin diyor. Korkuyorum kafamı kaldırıp ona baktığımda bana gülümsüyor. Biz koşarak diğer odaya gidiyoruz. O sırada o kadın gidiyor. İçerde bana bir mektup veriyorlar. Biz bunu okuyamadık gözlerimiz görmüyor pek İSHİF yazmış giderken diyor. Konuştuğum kadınım adının İshif olduğunu orada öğreniyorum. Mektupta ne yazdığını hatırlamıyorum ama paragraf paragraf yazılmıştı ve er paragrafın ilk kelimesi İSH di. Hala rüyanın etkisindeyim. Yorumlayabilir misiniz rüyamı.


arifselim
Aleykum selam. Aile içerisinde yada yakın çevrenden biri ile sorunlar yaşamaya, tartışmalara yada kavga etmeye yorumlanır. Bir çok yorumcuya göre ise bu kabus rüyalardandır ve özel bir anlamı yoktur. Her ne şekilde olursa olsun önemsememek ve sadece hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba sabaha karşı rüyamda evimde oturma odasında oturuyorum kız kardeşim odanın kapısına geliyor kardeşime gel otur diyorum oda içeri doğru giriyor bir bakıyorum kardeşim kılığında bir cin oturuyor bende besmele çekip eline asılıyor elini kıvırıyorum ve sen cinsin diyerek bildiğim bütün duaları okuyorum ben dua okudukça oda kıvranıyor elini sıkıyorum kucağımdada kızım var her yer karanlık daha sonra dışarıda görüyorum kendimi yolda insanlar hep cin gibi dualar ediyorum ve hz. Muhammed (svs) eselam ediyorum ( Allahumme salli ala seyidine )diye var gücümle bağıyorum ve hiç korkmuyorum onlardan hocam ben bu tarz rüyaları çok sık görüyorum bazen eşim işe gittikten sora uyumaya devam ediyorum evin koridorunda ayak sesi geliyor uyanmak istiyorum ama uyanamıyorum hocam yorumlarmısınız


arifselim
Merhaba. Hissettiğin korkular yada seslerin kesinlikle aslı yoktur ve endişelerinden kaynaklanıyor bunları hiç önemseme Allah’ın izniyle bir zararı yoktur. Bu rüya ise insanın etrafındaki günahlara veya günahkar kimselerin varlığı anlamındadır. Uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi oku ve öylece uyu Allah’ın izniyle çok rahat edeceksin.


Kayıtsız Üye
“Ben rüyamda akrabalarımın yanında biri bayan diğeri erkek iki kişi gördüm bunlar aslında çin miş ve akrabalarımı yoldan çıkarmaya çalışıyo bizimle çin olmamız için konusuyo akrabalarım onların çin olduğunu bilmiyo ama ben biliyorum rüyamda çok fazla korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum ” bugün zerre uyuyamadım bana yardımcı olun anlamını yorumlayın lütfen


arifselim
Endişe edecek veya korkacak hiç bir şey yoktur. Bu rüya sizin için günahlar veya günahkar kimselerin içinde bulunduğunuza dair işaret olarak yorumlanır. Günahlara karşı dikkatli olmaya ve tövbe etmeye tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İçmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben boşanıyorum 21 yaşındayım babamla yaşıyorum. Rüyamda kadın kılığında bir cin yanımda ama zarar vermiyor konuşmuyor sanki beni koruyor (annemle babam ayrı lar) annem yanımıza gelmiş bana yardım edebilmek için sofra gibi bir yerin başındayız ama tam sofra da değil yerdeyiz benim elime bişey bulaşıyor cine diyorum buna alırmısın diye o da alıyor başı kapalı Hafif esmer ben diyorum ki bana yardım etmek için yanımda heralde ama genede gitsin diyorum korkuyorum bu kadarını hatırlıyorum lütfen yorumlarmısınız


arifselim
Sana yakın ve iyi niyetli gibi görünen ama aslında kötü niyetli ve zarar vermek isteyen birinin varlığı manasındadır. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve kesin şu manaya gelir diyemeyiz. En iyisi rüyalara asla takılmamak ve Allah’a havale ederek hayırlısını dilemektir. Sende bu şekilde yapmanı tavsiye ederim. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selmin aleyküm. Rüyamda büyük bir evdeyiz bizim akrabamızın evi hemen evin yanındada boş bir ev var bize orada cinlerin yaşandığı söyleniyor ve ben ve kardeşlerim oraya gitmek istediğimizi söylüyoruz. Oraya gidiyoruz yaşlı bir amca da bizim yanımızda geliyor. Büyük müstakil bir ev. Biz daha kapıyı çalmadan hemen kapo açılıyor eve giriyoruz önce hiçbisey görmüyorum. Sonra yavaş yavaş siliet şeklinde görüyorum. İlk önce kadın bana bak bebeğime diyor en küçük çocuğunu gösteriyor.sonra kadın bize çorba veriyor içiyoruz yavaş yavaş onlarda bana görünmeye başlıyor normal insanlarki gibi. Kardeşlerim falan yemek yiyoruz orda. Sonra kapının orda duran bir tencere var kimsenin müdahalesi olmadan sallanmaya başlıyor orda uyanıyorum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanı maalesef tabir edemeyiz. İçerisinde cinlerin görüldüğü rüyaların çoğunun yorumu yoktur. Genellikle günahlara, sorunlu kimselere ve tövbe edilmesi gerektiğine işaret etse de bunların berrak olması gerekiyor. Allah’tan hayırlısını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Yaşım 21 erkeğim
Mutfakta bulaşık yıkarken kardeşimin sesini duyuyorum kısa bir bebek sesi yanına gittiğimde koltukta babam oturuyor korkuyorum ve yanina gidiyorum yanına gitdikce küçülüyor çirkin bir bebek oluyor kucaklıyorum kahkahalar atıyor euzubesmele çekmeye çalışıyorum ilkinde çekemiyorum ikincide çekip uyanıyorum (aralıklarla buna benzer rüyalar görüyorum bazen çocuk bazen yetişkin kılığında bir kere kardeşimin kılığında hepsinde korkuyla euzu deyip kesildikten sonra euzu besmele çekip korkuyla uyanıyorum)


arifselim
Hiç korkulacak ve endişe edecek bir şey yoktur Allah’ın izniyle. Bunlar şeytani rüyalardır ve hiç önemsememek hatta hiç kimseye bile anlatmamak en doğru olanıdır. Uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi oku ve uyu. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ilginç bir aile vardı ben onları görüyordum ilginç ilginç davranışlar ama insan değil anlamıştım bir süre izledim onları sabahtı akşam oldu gece aniden yaratığa dönüştüler uzun kanlı tırnakları kanlı dişleri kezzap dökülmüş şeklinde yüzleri ve parça parça bedenleriyle bize beden lazım beden diye konuşuyorlardı aralarında ondan sonra benimde aniden tırnaklarım uzadı dişlerim uzadı ve bedenim aniden parçalanmaya başladı güldüler bende içimde cin var diye bağırarak ordan kaçtım cami aradım sokak sokak bulum camiyi ama giremeden uyandım bu arada dediğim aile insan kılığındaki hali 1 çocuk 2 yetişkin 1 kız 1 erkek bide annesi babası çok gerçekti lütfen anlamını merak ediyorum geçekten içimde cin mi var


arifselim
Bu rüyadır ve adeta hayal gibidir. Kesinlikle kişinin içinde cin olması ile ilgisi yoktur. Bunlar zaman zaman benzeri şekilde görülebilen rüyalardandır ve endişe edecek önemseyecek bir şey değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada insan dışkısı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda annemin kuzeni beni arıyor oturmaya gelin bize diyor annemle beraber gidiyoruz daha sonra annemin kuzeni bize yeni bir arkadaşının olduğunu onların evine gidecegimizi söylüyor ama kadın cinmis annem gitmemek için ısrar ediyor ben gitmek istiyorum sonra gidiyoruz eve girerken korkuyorum biraz sonra bu kadın saçları az arkadan bağlamış saçlarının önu beyaz bize çay yapmış çay ikram etmek istiyor daha sonra gelip bana sarılıyor benden korkmayın bende sizin gibi biriyim korkmaniza gerek yok diyor sonra çay ikram ediyor biz içiyoruz anlamı nedir bunun


arifselim
Bunun en makbul olan anlamı çevrenizde ve size yakın, sizi günahlara ve haramlara teşvik eden veya kavga ve tartışmalara neden olacak birlerinin varlığına tabir edilir. Unutmayın bunlar sonuçta sadece ve sadece birer rüyadrı ve anlamları kesin değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çin kardeşimin kılığına girmişti benle babam evimizin koridorundayken tuvaletten ses geldi dedim babama açtım kardeşim ordaydı bana baktı ve o olmadığını anladım rüya boyunca beni dinden çıkarmaya çalıştı ben dua okudukça bazen gidiyordu ama hiçbir şekilde bana zarar vermek istesede dualarımla onun arasında kalkan oluyordu zarar veremiyordu ama sadce Allahı haşa inkar etmemi falan istiyordu ben ise tam tersi ona karşı dua okuyup korunmaya çalışıyordm bağırıyordum bana hiçbir şey yapamazsın Allah yanımda diye nas ve ayetel kursi okuyordum sürekli


arifselim
Bu rüyanın şeytani bir rüya olması mümkündür. Diğer anlamına göre ise, seni kötülüklere teşvik eden iki yüzlü birisinin varlığına işaret olarak tabir edilir. Her ne şekilde olursa olsun hayırlısını dilemek yeterlidir ve en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da imam gibi sarıklı bir heykel vardı ama güya o cinmiş sadece bana kaşını gözünü oynatıyordu. Bende onu öyle görünce korktum ve Annrm e çağırmaya başladım Annrm gelince de Annrm e anne neden beni hocaya götürmüyorsun diye sitem ettim. Yani Rüyam da bana cinci bir hoca musallat olmuş diye düşündüm


arifselim
Gördüğün rüyan seni etkilemiş olması normaldir ama maalesef bu rüyaların bir anlam ve yorumu yoktur. Zaman zaman insanların bu tür rüyaları görmesi normaldir. En doğrusu hiç önemsememek ve sadece Allah’a havale etmektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bir gecede iki cinli rüya gördüm birinde bir trene bindik ailem ile tren cinliymiş birçok kişiyi ailemde dahil katledip trene kaza yaptırdı / ikincisinde bir cin kadın kılığında korkutucu bir tiple evimizi girdi bizi kendine köle etmişti, eniştem hiç durmadan yemek yiyordu kendinde değildi sanki ,ismine Büşra diye seslenmemizi istiyordu yemek masamızda birsürü pasta vardı o pastalardan yemek istiyordu ,ailemin ve benim ona korkup itaat ettiğimiz için cehenneme gideceğimizi söyledi sonra bir arkadaşı geldi cinin o da erkek kılığında idi erkek kılığındaki cini çok kızdırdım o erkek kılığındaki cin benim için ölüm emri çıkarttı sesi semada yankılandı sanki çok yüksekti


arifselim
İlk görülen rüya, seni günahlara ve haramlara bulaştıracak birinin varlığına işaret olarak kabul edilir. Bu bir ikaz gibi yorumlanabilir. Diğer rüyanda aynı şekilde veya kabus yorumlanmayan rüyalardan tabir edilir. Hayırlısını dilemek daima yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cin tarikatının içinde kendimi buldum cin ama hoca yani imam kılığındaydı cember içinde bendim ve herkezin hayatını yorumluyordu sıra bana geldinde bana döndü hayatımda olan seyleri söyledi ve senin sıkıntıların sol bacağını göstererek burda birikmis dedikten sonra birden herkes zikir ceker gibi salanmaya baladı neyse ben o cemberden çıktım birine biseler söyledim birden uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada iftira atan kişiyi görmek

arifselim
Böyle bir rüyayı maalesef biz tabir edemeyiz. Anladığımız kadarıyla anlamı olmayan yorumlanmayan rüyalardandır. Eğer kişi benzeri rüyaları sık sık görüyorsa uyumadan önce felak, nas suresi ile ayetel kürsiyi okuyarak uyursa Allah’ın izniyle rahat edecektir.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm
Rüyamda evde kuzenimle oturuyorken evde bir ampul patladı babam değiştirmek için dışarı çıktı sonra evden gıcırtılı sesler gelmeye başladı görünürde kimse yoktu ama sadece ayna yansıması ile görüyorduk ve telefondan çekilen video ve kamera ile görüyorduk biraz ürkütücü bir sureti vardı bir kaç tane vardı tek değildi bize bişey olmadı ama sonrada uyandım.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırla yorumlanmayan rüyalardandır. Bu tür rüyalar hakkında aslında konuşmamak en doğrusudur. Samimi olmayan sahtekar kişilerin zarar verme ihtimali söz konusu olabilir. Allah’a dua edip tevekkül etmek en iyisi. Doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iş ortağım aksam yemegine eve davet etti ve yemegi yedikten sonra evden çıktım ayakkabılarımı bağlarken sag taraftan sokağın başından bir kadın korkmuş sekilde geliyodu yanıma yaklaştı bana şunu dedi; oğlum cinlerden nasıl kurtulabilirim..
Bende abla onlardan korkma onlar insanlara zarar veremezler hem dedim insan Allahın melekten bile üstün tuttuğu bir yaratık o yüzden korkma dedim birazda küfür ettim tabi cinleri bilmem ne yapim flan daha sonra bu kadın aslında insan kılığına girmiş bir cinmiş bana dişlerini çıkarıp hırladı telefonum çaldı uyandım rüyayıda 15dk sızmıştım o arada gördüm tabiri nedir sizce..


Tohat
Cin kılığına girmiş birini görmüş olman ve onu yolda görmen yol kesen birine, sahtekar ve hilekar birine işaret eder. Dikkat edip Allah’a tevekkül etmelisin. Doğrusunu en iyi bilen Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Ben rüyamda telefondan bir video izliyorum. Bu videoda kapalı iki kadın şeklinde iki cinin caminin dışında duvara dayalı bir şekilde kendinden geçmiş bir vaziyette namaz kıldığını görüyorum. Daha sonra camiden çıkan başka bir kadın onları göremeyerek onların içinden geçiyor. Bundan sonra o iki cin yere düşüyor ve bayılıyor. Şimdiden teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Yanlış yollara başvurmaktan uzak durmak için elinden geleni yapacağına, doğru ve iyi bir hayat sürdüreceğin, kötülüklerden ve kötü insanlardan uzak duracağın buna bağlı olarak hayatında sıkıntıya çok az yer olacağı şeklindedir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selamün aleyküm ben iki rüya gördüm art arda 1.si iki tane kötü tipli kişi benim kollarıma girmiş yürüyoruz o an da bana bir video izletiyorlar videoda dalga geçerek ilahı okuyan biri tipi falan çok korkunç tam o anda uyanıyorum ezan okunuyor geri yatıyorum sonra arkadaşlarla birilerinden kaçıyor uz otoyolda daha sonra araba bozuluyor bizde dışarda duruyoruz tam o anda aracın biri bizim arkamızda kaza yapıyor arabada iniyor ve bize saldırıyor ellerinde molotof gibi birsryle özellikle bana saldırıyor ben ara sokaklara daldim uzun sure sonunda kurtuldum bu rüyanin anlamı nedir?


Tohat
Ve aleyküm selam ilk rüyanın tabirinde sana düşman olan bazı kimselerin var olduğuna senin bunlardan korunmaya çalışacağına ve korunmaya çalışırken yakın gördüklerine karşı da güvensizlik hissine girebileceğine delalet eder. Doğru ve yanlış kişilerin ayrımına dikkat etmelisin.
İkinci rüyanda ise, benzer özellikler taşımakta olup hayatında ilerlemeni, yüksek kazançlar elde etmene ya da önemli yerlere gelmene engel olmak isteyen kişilerin varlığını gösterir. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan Eti görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda annem bir cin var çok güzel aşık olacaksın ona diyor bende merak ediyorum sonra gidiyoruz cin kızı görünce etkileniyorum sonra ben ona sorular soruyorum çocuğumuz olduğunda onu başkaları görebilecek mi gibi sorular soruyorum oda evet ama düğünde annem veya babam olursa diyor ormandayız zaten ama beni kolundan tutup ormanın derinliklerine götürüyor bende ne yapacağız burda diyorum oda evleneceğiz diyor bende böyle alel acele olduğu için hayır diyorum evet diyor bir çukur var ikimizin ayaklarını oraya koymanızı istiyor ve ben hayır diyorum ev boş diyor hayır diyor kaçıyorum ve erezyon gibi bir şey oluyor bir anda sonra anneme göz işareti ile olmaz diyorum sonra kıza hayır diyorum zaten başkasını demişlerdi diyorum ve hemen ailemiz toplanıp gidiyoruz lütfen acil cevap!!


Tohat
Merhaba. Güvendiğin ya da güveneceğin insanlara körü körüne güvenmemen gerektiğine, emin olduktan sonra sırtını dayaman gerektiğini, iş yapma konusunda arkanı sağlama alman ve samimiyetine gerçekten inandığın kimselerle yapman gerektiğine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda denizin dibinde büyük surları olan kalenin içinde ben ve bir kaç kişi vardı bunlardan bazıları ailem bazıları arkadaşımdı. Ben kardeşimle mi tam net hatırlamıyorum onu bir kadınla oturuyordum ama ona karşı sürekli dua okuyordum çünkü cin olduğunu biliyordum ve hafiften yanıyordu. Ben okudukça sinirleri geriliyordu sonra bildiğin bol muhabbet ettik ben yine dualar okuyorum gene aynı. En son artık dualar falan yakacaktim bunu dedi ki sizde benimle yanacaksiniz o zaman son bir kez veda yemeği yiyelim dedim dediler tamam. cin olduğunu ben net biliyorum ama benim gibi kardeşim sandığım o kişide dua okuyor gene olmuyor kendinden bir parça atıyor bize yakmaya çalışıyor sürekli tam okuyorum duayı ama gene aynı sadece sinirleniyor böyle devam ediyor en son uyandım yanmayinca. Anlamadım ne şekil ruyaysa yorum rica ediyorum.


Tohat
Merhaba. Genel itibari ile cinlerin görülmesi hayır olarak kabul edilmez. Tedbir ve dikkat etmen gerektiği konularla karşılaşma ihtimaline delalettir. Biriyle kavga edeceğine de işaret eden bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar rüyamda erkek arkadaşıma cin yaklaşmaya çalışıyordu ve biz bir evdeymişiz orada banyodan tutulmuş erkek arkadaşıma. bana kötülük yapmaya çalışıyordu korkutmaya çalışıyordu insan kılığında pis hareketleri vardı bulunduğumuz yerde. Kevser nas Felak okuyup bana bir şey yapamazsın Allah beni koruyor diyordum ben dua okudukça o sinirleniyor daha zavallı bir hal alıyordu korkuyordum ama dua ediyordum bazen dualarımı ederken aklımı karıştırmaya çalışıyordu. Daha sonrasında erkek arkadaşımı onla bırakıp gidiyordum ve kendimi birden ahırda buldum erkek arkadaşımda yanımdaydı,amfi gibi yukarıdan aşağı gidiyordu her katmanda büyükbaşlar vardı ve onların diplerinde başlarını göremediğim kahverengi tavuklar vardı tavuk yemi ve samanlar iç içe birlikteydi.


Tohat
Hayırlı akşamlar. İki şekilde tabiri mevcuttur. Maneviyatına önem vererek dinine fazla bağlanmana ve gereğini tam olarak yapmaya çalışacağına diğer tabirine göre ise aile içi ilişkilerin daha iyi olacağına birbirinize olan desteğiniz sayesinde sorunların çözüm bulacağına ve rahatlayacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyada ablam içine cin girmişti kafası önünde saçları dağınık bir şekilde sonra ben onu kendine getirmek için bağrırak Fatih’e ve başka dualar okuyordum sonra uyandım uyandığım da ise ablam rüyasında konuşuyodu sabah sordum benim gördüğüm rüyaya benzer bir rüya gördüğümü söyledi Buarada Ergen yaşta değiliz ütopik bir anlatım değil hocam 25 yaşındayım be ilk kez böyle bir rüyadan etkilendim

Okudunuz mu?  Rüyada İp görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Eğer birinin içine cin girmişse bu gerçek hayatta cinin musallat olduğu kimsenin buhranlı günler geçirdiği, sıkıntıdan dolayı huzursuz olduğu ve başını koyacak bir omza ihtiyacı olduğunu gösterir. En iyisini bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler ben bir kaç gündür yaşadığım günah şeylerden tövbeye gittim 2 gündür tövbe ediyorum ve dün gecede enteresan bir rüya gördüm bilmediğim bir evde yanımda 1 kız 3 erkek arkadaşımla birlikte kalıyoruz ben şehri değiştireceğimi söylüyorum ama gitmemi istemiyorlar ve ben bir kız sayesinde gece karanlığında evden kaçmaya karar veriyorum o sırada bir askerle karşılaşıyorum hiç durma kaç buradan diye yardımcı oluyor bana gitmeden ahıra benzer bir yerin içinde tuvalet var ufak abdestimi yaparken arka tarafta genç bir insan daha geliyor ve ben tam çıkarken seni bırakmayacağız diyor ve yüzünde çok kötü bir öfke görüyorum bazı tehditlerde de bulunuyor sonra bende vAllahi beni bırakmazsanız sizin hepinizi yakarım deyip çıkıyorum oradan sonra uyanıyorum bunun cevabını yazarsanız çok memnun olurum


Tohat
Hayırlı günler. Sıkıntıların, kötü günlerin, hastalıkların son bulup aile içinde huzurun artacağını müjdelerken bir yandan da sana sadık olup senin kötülüğünü istemeyen ve kötülüklerden korumaya çalışan yapacağın yanlış ve hatalardan alıkoyabilecek bir arkadaşın olduğuna delalettir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Rüyamda annemi kız kardeşimi ve halamı bir odanın içinde yanımda görüyorum. Cinni şeklindeler ve bir şeyler söyleyerek odanın ortasında yanan sobaya odun atıyorlar. İnsan oğluna böyle yapar mı diyorum, o esnada halam bana doğru hamle yapıyor. Büyük bir korkuyla uyandım. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Hayırlı günler. Bahsetmiş olduğun kişilerin sıkıntıda olabileceklerine, kendilerini huzursuz edecek bazı durumlar yaşadıklarına, manevi olarak çöküşte olabileceklerine, kendilerini toparlamak için birilerinin desteğini aradıklarına delalettir. Hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kuzenimle birlikteydik banyoda aynada makyaj yapıyorduk annem ya yoktu yada başka biryerdeydi yanımızda yoktu bundan emindik sonra bir anda arkamda annem varmış aynada suratını gördüm öyle bakıyordu onun cin olduğundan emindik o şekilde görüp uyandım sizce yorumu nedir


arifselim
Bunun yorumu olmaz çünkü bu bir kabustur. Gören kişiyi etkileyebilir yada korkutmuş olabilir ama bu durumu değiştirmez. Bu tür şeytani rüyaları hiç önemsemeyin kimseye anlatmayın ve uyumadan önce ayetel kürsi okuyarak uyuyun. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda annem kılığına girmiş bir cin gördüm. Annemin yanına gidiyorum ama bakıyorum içeride de annem var konuşuyor. Annemle birlikte içeri odaya gidip baktığımızda diğerinin ayakları ters.Üzerine bir sürü nas Felak ayetel kursi okuyoruz ama hiç etki etmiyor. Ama kötü cinlerden olmadığını filan öğreniyoruz baya sohbet ediyoruz. Yinede çok ürkütücüydü


arifselim
Merhaba Elbette ürkütücü ve hoş olmayan bir rüyadır ama yinede bu sadece bir rüyadan ibarettir. Asla önemsenecek veya tedirgin olacak bir şey yoktur. Sadece önem vermemek ve kimseye anlatmamak gerekir. Allah’a havale ederek daima hayırlısını dilemek bir rüya için yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,imsak vaktine doğru bir caminin avlusunda ihtiyar,sakalsız güleç yüzlü ama iki kanatları olan (ben cin olduğunu hissediyorum rüyamda) bir yaşlı amca beni üstüne alıyor ve uçmaya başlıyoruz,caminin etrafında dönüyoruz,ben boğazından tutuyorum hatta düşmiyim diye,ardından ezan okuyoruz uçarken,iniyoruz sonra yere bana güleç olarak bakıyor, ama rüyamda bir korku falan yaşamıyorum,Rabbim hayırlara çıkartsın efendim Rüyam bu.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya cin görmekle yorumlanmaz. aksine hayırlıdır ve sana yardımcı olacak, destek olacak ve sıkıntılarını giderecek birinin varlığına işaret olarak tabir edilir. Ayrıca bazı yorumculara göre ise mevki, makam veya maddi imkanların yükselmesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İğde Ağacı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba
Çok ilginç bir rüya gördüm bugün gerçek gibiydi! Evde otururken birden tuvalete doğru çekildiğimi gördüm. Korkudan bağrıyordum. Sonra ağzıma insan dışkısı verildi ve tuvaletin içine çekildim. tuvalet sonra birden büyük bir salona dönüştü. Ağzımda dışkı falanda yoktu ,korkumda gitmişti. Karşımda siyah kısa sakallı biri vardı. ”ben sufli bir cinim ”Adım AMAR” dedi.(ismini ben böyle hatırlıyorum.yalnış hatırlıyor da olabilirim.) benle konuşması bu kadar. sonra sağ tarafında bilgisayar başında 4-5 kişi gördüm. yardımcıları olduğuna inandım. Onlardan birinin yanına gittim Bayandı. ona ayrıldığım ve şuan barışma sürecinde olduğum eşimle ilgili soru sordum. ” Eşim ayrılık döneminde beni kaç kez aldattı dedim. cevabı 7 defa oldu. sonra kaç kişiyle dedim cevabı 8 oldu. Başka şeyler sormak istedim birden kayboldular. hışımla uyandım. İnternetten araştırırken bu siteyi buldum. RÜYAMIN TABİRİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM.


Tohat
Merhaba. Bolluk ve bereketin bol olacağı maddi imkanının veya gelirinin daha fazla olmasını gösterir. Eşin ile arandaki duruma sabretmen, hoş görmen neticesinde aranızın iyileşeceğini, ilişkinizi ilerletebilecek gücü kendinizde bulacağınıza delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.Ailemle birlikte bir binadaydık. Asansörle aşağıya inelim dedik. Asansörun kapısı açıldı baya uzun genişti oda gibi. İçerde bir kadın vardı hiç kıpırdamadan duruyordu. Biz korktuk. Ablam yanına gitti. Yine kıpırdamadı. Ben cin olduğunu düşündüm hemen Felak Nas surelerini okudum. Ben okur okumaz duvarlara kendini vura vura çıktı asansörden. Daha sonra gezmeye gittik annemle. Orda da gördüm yine okudum gitti. Sonra bir daha gördüm yola yürürken yine okudum.Bizim apartmanın kapısının arkasında gördüm. Her seferinde başka bir kadın olarak gördüm.Rüyam bu şekilde.Anlamı nedir? Hiç böyle bir rüya görmemiştim çok korkuyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu tür rüyalarda kendini koruman için tedbirli davranacağına, Allah’a sığınarak onun yardımını talep edeceğine ve çevrendeki insanların kötü niyet ve davranışlarına karşı önlem alarak daha dikkatli adımlar atacağına delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Hocam
Selamunaleyküm
Arkadaşım çatısında gül, çam ağacı vs yetiştiriyor rüyasında karşı komşusu olan Suriye lilerin cin suretinde göründüğünü söylüyor 2 kız gülerek gitmiş bu olanlar çam ağacı nın olduğu yerde oluyor muş gece sulamakta problem olur mu, arkadaş acayip korkmuş buz gibiydi yüzü.
Lütfen hocam.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüya rüyayı gören kişi için bir mesaj olabilir. Nitekim görülen kişilerin cin suretinde olması onların hali vaktinin yerinde olmadığı, maddi veya manevi olarak güç durumda olduklarına, herhangi bir konuda zorluk çekip yardıma ihtiyaçları olabileceklerine ilişkin bir rüyadır. Hakkıyla bilen yalnız Allah’tır.


dfgvdv
s.aleyküm rüyamda arkadaşım bana sen benim o gün yanımdaydın dedi bende ona hayır ben değildim dedim sonra dergahta bir tane kadın vardı tanıyorum o kadını ona dedim bana böle böle dedi dedim oda öle bir şey yoktur dedi sonra küçük bir çocuk zararsız ama üç harfliydi kadının yanına gelip oturdu başını kendi koluna dayadı ben tek görüyordum onu

bunun anlamı nedir.


Tohat
Ve aleyküm selam. Sıkıntı anlamına gelir. Bu sıkıntı etrafında ve yakının olabilecek bir kimsenin hal durumu olarak tabir edilir. Derdi, üzüntüsü olup yardıma ve desteğe ihtiyacı olan biri olarak yorumlandığı gibi senin o kimseye omuz vermen gerektiğine de işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İstavrit Balığı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı ramazanlar rüyamda arkadaşlarımla bir yerdeydik bir adam vardı (daha önce hiç görmediğim biriydi) bu adam çeşitli kötülükler yapıyordu ondan aşırı derecede korkmuştum onun insan klığındaki bir cin olduğundan şüphelenmiştim arkadaşlarıma söyledim sonra arkadaşlarımla bulunduğumuz o yerden ( tellerle çevrilmiş tepeye doğru çıkan topraklı bir yer) koşarak ayrılıyordum daha sonra çok sevdiğim bir öğretmenimi görüyordum ( rüyayı gördüğüm gün sınıf ve gördüğüm hocam sorun yaşamıştı) sonra ona dokunarak hocam nadir’i gördüm diyordum (gördüğüm cinin adıydı glb) o da sende mi gördün diyordu.çok korkmuştum ona sarılıyordum. Bu kadar yorumlarsanız çok sevinirim 🙂


Tohat
Hayırlı ramazanlar. Yakınında olup derdi sıkıntı olan bir kimseye işaret ettiği gibi birinden dolayı senin başının ağrıyabileceğine, dolaylı olarak etkilenebileceğine işarettir. Rüyan aynı zamanda eğitim hayatına vereceğin ağırlık ve önem ile birlikte başarılarının artıp hayallerine kavuşabileceğine delalet etmekedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Omer2020
Bi evdeyim bir tane koca ana var onun kızı var ve de bir çocuk, ve hepsi koca anaya hizmet ediyor.
Koca ana siyah saçlı beyaz yüzlü. hiç gitmedigim bir evdeyim ve onlarla beraberim mutfaga gittim kızıyla konusuyorum siz nesiniz necisiniz diye koca ana bagırdı cagırdı sonra korktum yanına gittim ve oturduk ben siz kimsiniz nesiniz dedim tekrar ona bana şunları dedi ” ( MÜSLÜMANIZ DEDİ tam soyunu falan acıkladı ama hatırlamıyorum) Bak ömer bizden sana zarar gelmeyecek bizi Allah buraya yolladı bu parayla sende bizimlesin dedi ” ve 2 cuma geçirdim orda ve koca ana beni her cuma uyandırıp elini öptürüyor hayırlı cumalar diyerek ve en son ben namaza gidiyorum koca ana diyorum bana 25. numarada kıl oglum namazını sen artık aileden sayılırsın diyor . ve uyanıyorum. ACİL YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM


Tohat
Rüyan hakkında hayırlıdır ve salih bir rüyadır. Namaza ve ibadetlerine vurgu yapan ve bu konuda hassasiyetini düşürmemen gerektiğine, ibadetlerine gereken özeni yerine getirdiğin takdirde Alah’ın sevdiği kulları arasında olabileceğine, Allah’ın emrettiği ve bir kul olarak uygulanmasını istediği davranışları yaparak Allah’ın sevdiği kulları arasında olabileceğine işaret edip senin için bir müjde olarak kabul edilebilecek bir rüyadır. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda eşimle geniş bir yerdeyiz odaları da var biz de birinde kalıyormuşuz daha önce hiç görmedim ama rüyamda tanıyormuşum etrafta normal insanların yanlarında küçük boylu insanlar görüyorum aynı adımlarla yürüyorlar ve birbirlerine çok benziyorlar ama küçük boylu olanları sadece ben görebiliyorum sonra eşime dönüp bunları sende görüyor musun diye soruyorum eşim ne dediğimi anlamıyor ama yanımdan o sıra geçen küçük boylu bir insan bana bakıyor ve onları gördüğü anlayınca bana yaklaşıyor ağzı oynamıyor ama bana beni görüyor musun diye soruyor onun cin olduğunu düşünüyorum ve korkuyorum eşim endişelenip odama götürmek istiyor beni takip ettiği için onla tek kalmak istemiyorum bağırmak istiyorum ama bağıramıyorum en son bana dokunuyor uyanıyorum


Tohat
Hayırlı günler. Bu rüya iki şekilde yorumlanmaktadır. Ruhen veya zihnen bitkin, yorgun ve sıkıntıda olduğuna, kendini rahatlatacak yollar araman gerektiğine işarettir. İkinci yorumda ise güvenmemen gereken kimselerin varlığı ile tabir edilmektedir. Allah doğrusunu bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Ben iki gündür benzeri rüyayı görüyorum bir evdeyim bildiğim bir ev oluyor misafirlikteyim ilk başlarda her şey normal sonra evdeki kişilere tek tek üç harfli giriyor hatta bazılarını öldürüyorlar ama üç harfli mi öldürdükleri bilmiyorum kaçıyorum yardım için diğer evdekilerde öyle oluyor gülüyorlar hep bana hatta birinci rüyamı dün görmüştüm diğerini bugün gördüm bugünkü rüyamda bulunduğum evdekilere diyorum böyle böyle üç harfli girecek size falan baya bekliyoruz bir süre sorun yok gibi gözüküyor herkes normal hayata dönüyor ama ben yine tetikle bekliyorum çünkü olacak biliyorum nitekim oluyor bu sefer dayımlardayız ve orada herkes ya oluyor yada üç harfli girmiş oluyor bir de detay olarak siyah çarşaflılardı bir kısmı…

Okudunuz mu?  Rüyada İlahi Söylemek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün kişilerin senin tanıdıklarından olması bu kişilerin belli başlı bazı sorunlar taşıdıklarına ve bu sorunların onların canını sıktığına, yardıma ihtiyaçları olup manevi olarak veya maddi olarak destek olabileceğine ilişkin rüyalardır. Her iki rüyanda benzerdir. Allah hakkıyla bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kardeşim spor hocam ve bir arkadaş ile beraber spor salonuna gidiyoruz içeride bir yarışma düzenlemişlerdir neyse biz bir anda çıkma kararı alıyoruz o sırada ben 2 bozuk para çalıyorum ve çıkıyoruz biraz giderken markete gidiyoruz hocam kartla birşeyler alıyor ve kartı alıp okutan kadın kartı bıçakla delip değişmesini söylüyor bir kişide ona kibar konuşmasını ama baktığım zaman
Kadın gayet kibar ve nazik bir şekilde uyarmıştı sonra diğer kadın hızlıca gidiyor rafların arasından kapıya ulaştı gören bir ihtimal sadece bendim tekrar bize döndü bir şeyler söyledi bende ardından millete dönüp
“Bakın her zaman söylerim ne ben cinlere karışırım nede cinler bana” bunu diyip 10 yaşındaki kız kardeşimi kucağıma alıp dışarı çıktım. Rüyam bu kadar cevaplarsanız sevinirim


Tohat
Hayırlı günler. Görülen bu rüyanın tabiri rüya sahibinin rızkının geniş olacağına, istediğini almaya vakıf olacağına, eksikliklerini giderebileceğine, ayrıca çalışan bir kimse ise iş hayatında işlerinin yoluna girmemesini sağlayan bir sorunla karşılaşabilir ve bu sorundan ötürü canını sıkabilirsin. Allah en iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
bir rüya gördüm bir kaynımın evinde gece kalkıyorum bir köy evi bir kapının arkasında bir suret görüyorum ve dayanamayıp kapıyı aralıyorum uzun böyle kapıdan büyük bir erkek suretinde biri . orada bulunduğu odada halen YAŞAYAN kaynımın amcası var. ama ben onu olmuş olduğunu biliyorum rüyamda . yani oda boş olması lazım rüyamda. ve onu eş geçip gidiyorum . sonra bu suret ile bir şekilde konuşuyoruz ama tam hatırlamıyorum içeriğini korkuyor muyum evet ama çok az çünkü pek korkmam bu gibi olaylardan


Tohat
Hayırlı günler. Hiç ummadığın bir anda alacağın hayırlı bir habere ve bu haberle mutlu olmana, Allah’ın sana vermiş olduğu nimetleri kıskanarak bakan, haset edip kem gözleriyle takip eden kimselerin varlığı ve bu kişilere karşı hem dikkat etmeli hem de Allah’ın yardım ve inayetin sığınman gerektiğine işarettir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada insan kılığında cin görmek, rüyada insan suretinde cin görmek, rüyada insan görünümlü cin görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada işaret parmağı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada insan kılığında cin görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.