Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yedi kapı açmak

Rüyada yedi kapı açmak

Kayıtsız Üye
7 kapı görüyorum 6 sı karışık ama sonuncu kapıyı acmakta zorlandm sonra iceri girdim yemyesil di daha sonra dısarı cıkmak istedim ama kapıyı zorla actım 3 gündür bu ruyayı görüyorum bana bunu yorumlarmısınız


Yorum: Rüyada yedi kapı açmak

arifselim
Rüyada kapı görmek ve kapı açmak çok hayırlıdır. Allah’ın izniyle rüya sahibinin çıkmazlardan kurtulacağına, sorunlarını aşacağına ve kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada zengin birinden yardım görmek

rüyada yedi kapiyi kirarsin gecesin

Bu kategoride yer alan Rüyada Zina ederek orucu bozmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yedi kapı açmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.