Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede alışveriş yapmak

İstiharede alışveriş yapmak

Mtcl
Merabalar. Evlilik ile ilgili istiare ye yattım. 2. Günde kendi seçtiğim siyah tişörtü giydim. Bunu nasıl yorumlarız. 7 gün boyunca devam etmelimiyim. Teşekkür ederim

Merhabalar. Öncelikle evlilik için istihareye yattım 2. Günde gördüğüm rüyayı sormak istiyorum size. Bi giyim magzasindaym.ama hiç bir calisan yok sadece dort tane ayni model elbise var yesil beyaz siyah ve turuncuydu ben siyahi seciyodum. Bu konuda o kişi benim için olumsuz mu ? Nasıl yorumlamalıyız.

Okudunuz mu?  İstiharede kabak görmek

Yorum: İstiharede alışveriş yapmak

arifselim
Merhabalar. Bu rüyandan ne olumlu nede olumsuz bir mana çıkaramayız. En doğru işaret ise senin kalbinin neye meylettiğini hissetmen olur. 7 gün boyunca istihare yapmaya gerek yoktur. Eğer için rahat etmemişse o zaman edene kadar devam edebilirsin.


Istihare namazi

cansever
Ben istihareye yattim ve gördüğüm rüyada bir alisveris merkezindeydim orda hayirlisi olup olmadigini anlamak istedigim kisiye kravat alsammi ona acaba diyodum hatta gomlek filanda bakiyodum sizce bu ne anlama gelir cevap verirseniz çok hoşnut olurum

Okudunuz mu?  İstihare namazı sonrası görülen renkler

Yorum: İstiharede alışveriş yapmak

arifselim
İstihare açısından bu olumlu ve hayırlıdır. Elbette istiharede en önemli işaret senin kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir. Eğer için ferahlamış ise bu sana en doğru işaret olarak kabul edilebilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hayırlı sabahlar bana yardımcı olurmusunuz olee aklım karısık kı bana yardım edebılır mısınız ben erkek arkadaşım ıcın ıstıhareye yattım yaklasık 2 senedır aymı sırketteyız ark olarak 10 aydırda sevgılıyız sevgılılık zamanımızda o kadar seyer oldu kıı ben artıkk hayırlı degıl mı anlamıyorum ust uste sıkıntılar ısten cıkartıldı bız sevgılıyız dıye yenı yenı gırdık burdada 1 aydır sıkıntı cıkmaya basladı aslında hıc bırsey yapmıyoruz nıye hersey ust uste gelıyor anlamıyorum namazımınkılıp dua edıyorum daha bırsuru sey oluyor ıstıhareye yattım ılkınde bembeyaz bır bıjuterıcıye gırıyorum vee ordaa takılı o kadar tokaa ocerısınden bır bıblo buluyorum onu alıyorum dıkkatımı cekıyor aldıgım gıbıı kafası kopuyor porselen ama paramparca olmuyor sadece kafası kopuyor kasaya gıdıp onu alıyorum sonra yatmamaya basladım dun basladım bugünde rüyamda çok karısık anlam vermedıgım seyler gördüm bır magaza ıcındeyız kıyafet uzerıne renk renk her renk kıyafetler var 1 ayakkabı dıkkatımı cekıyor mavı baya koyu mavı tam gıyıcem gıymıyoeum çok kısı denemıstır dıye 3 kısıyız bır arkadaşım hamıle vee magazada dogum yapmaya baslıyor kıyafetlerın oraya yatırıyoz vee ben karnınaa asagı doğru baskı yaoıyoeum kı asagı doğru ınsın ama tam olarak hatırlamıyorum yorumlayabılırmısınız

Okudunuz mu?  İstihare namazında yeşil ağaç görmek

arifselim
Hayırlı günler. Sadece arkadaşlık durumu yaşayan kimselerin istihare yapmasının anlamı olmaz. Çünkü zaten dinen haram bir ilişki içerisindesiniz. Ama evlenmek için ciddi bir adım atılır ve buna rağmen kararsız kalınırsa o zaman istihare yapılabilir. Bu gördüklerinden de bir mana çıkaramayız. İstiharede kalbe gelen his ve meyil, rüyadan daha isabetli bir işaret olarak kabul edilir. Daima istihareden önce istişare gelir bunu unutmayın.

Okudunuz mu?  İstiharede havlayan köpek görmek

Fdc
Merhaba, ben nişanlım ile bir takım sıkıntılar yaşadıktan sonra bu evlilik bizim için hayırlı mı değil mi diye istihare namazı kıldım. Rüyamda babam beni beyaz lüks bir araba ile alıyordu daha sonra beni bir marketin önünde bırakıyordu bende marketten normalde kullandığım sigaradan alıyordum. Sigara paketi kırmızı renk. İki zıt rengi bir arada görmek kafamı karıştırdı bugün namazı emin olmak için tekrarlayacağım. Bu rüyanın ne anlama geldiğini açıklarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında rüya görmemek

arifselim
Merhaba. Rüyan olumlu bir rüyadır ama asıl olan senin kalbinin neye meylettiğidir. Kalbin meyletmesi daha isabetli olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmediyse bir daha ve bir daha tekrar edebilirsin. Bu 7 sefere kadar tekrar edilebilir.


Kayıtsız Üye
1 yıldır sevgili olduğum kişiyle artık ailelerimiz tanisacak ve nisanlanacagiz istihareye yattım önce sevmedigim dedikoducu insanları gördüm kara bulutlar vardi sonra onlarin yanindan uzaklasip bir terziye girdim 10 tl ile çok fazla alışveriş yaptım orasi çok ferahti alışveriş yaptıkça param bitmiyordu

Okudunuz mu?  İstihare Namazı Niçin ve Nasıl Kılınır?

arifselim
Bu gördüğün rüyan sana açık şuna işaret eder diyemeyiz. Asıl önemli olan kalbine gelen hissin nedir ona bakman gerekir. 1 senedir tanıdığın biri ile evlenmenin uygun olup olmadığını araştırmış olman gerekirdi. Esas olanda araştırmak, danışmak ve buna rağmen kararsızlık devam ederse işte o zaman istihare yapmaktır.

Okudunuz mu?  İstihare Namazından Sonra Rüya Nasıl Yorumlanır

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm hocam.Hoşlandığım kız için istihareye yattım.Rüyamda ortamın biraz karanlık olduğu bir markete girip coca colardan alıyordum sonra ise beyaz kremalı bisküvilerden alıyorken kararı mı değiştirip kırmızı kremalı bisküviden alıyordum sizce rüyamın tabiri nedir


arifselim
Aleykum selam. Hoşlanmakla sadece istihare yapılamaz. Ancak evlilik düşüncesi olursa ve o kişi evliliğe uygun olup olmadığı araştırılırsa ve buna rağmen yinede kararsız kalınırsa ancak o zaman istihare yapılabilir. Yoksa bu dediğin durumlar esnasında istihare yapılmaz.

Okudunuz mu?  İstihare Yaptım rüyada idrar gördüm yorumlayabilecek Var mı ?

istihare rüyasında alışveriş yapmak

Bu kategoride yer alan İstiharede fırında ekmek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede alışveriş yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.