Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:11
missa01
Abone

Boşanma dilekçesini imzalamak nikahta talak gider mi

Boşanma dilekçesini imzalamak nikahta talak gider mi

Kayıtsız Üye
Ben internetten sahte boşanma dilekçesi çıkarıp verdim korkutmak amacıyla imzaladı daha sonra anlaşmalı dilekçe yapıp imzaladık içeri vermedik bı kaç gün sonra barıştık dini talak vitrini


Yorum: Boşanma dilekçesini imzalamak nikahta talak gider mi

arifselim
Sen kimsin o kim anlaşılmıyor. Erkek veya bayan olduğunuzu açıklarsanız ona göre doğru bir cevap verebiliriz. Boşanmak için erkeğin dilekçe imzalaması ile boşanma olmaz. Çünkü o anda boşandığını değil mahkeme ile boşanacağını ifade etmiş oluyor.

Okudunuz mu?  Makyajlı ölmek günahmıdır, sonu nasıl olur?

Ayrıca nikahın şakası da ciddidir unutmayın ve öylede olsa bu hareketler kesinlikle hoş ve doğru değildir.


Talak soruları

Bu kategoride yer alan Arapça kuranda 2 ayeti birbirinden ayıran işarete ne denir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Boşanma dilekçesini imzalamak nikahta talak gider mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.