Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ayak parmağının kopması

Rüyada ayak parmağının kopması

Kayıtsız Üye
Rüyamda evimin sokağındaydım bir çocuk yere düşüyor ben kaldırmaya gidiyorum bir şeyi var mı diye bakarken çocuğun ayak parmağının koptuğunu görüyorum sonra parmağı aramak için dışarı çıkıyorum hava bir anda ayrıldığım eski sevgilim yanımda oluyor onunla arıyoruz ona sarılıyorum sonra bir anda trafik Işıklarının olduğu bir yere gidiyorum karşıdan karşıya geçen bir kadın kırmızı Işık’ta geçerken sanki gerçekmiş gibi yatağımın arkasından birisi Hüseyin ismini kulağıma fısıldadı nefesini hissettim ve uyandım Hüseyin diye kimseyi tanımıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Ay Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada ayak parmağının kopması

arifselim
Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek önüne çıkacak olan zor ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir. Eski sevgiliyi görmekte sıkıntılardan sonra gelecek olan ferah bir döneme tabir edilir. Her ayrıntının yorumu olması gerekmez. Hayırlı olmasını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada aldatıldığını görmek

Yorum: Rüyada ayak parmağının kopması

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda ben annemler le bir akrabamızda otururken camdan aşağı bakıyorum bir kadın yukarın doğru bağırıyor kadın uzun esmer zayıf biri bağırdıkça çirkinleşiyor köpek görünümü alıyor ben korkuyorum içeri giriyorum sonra abim dışardan geliyor orta parmağı kopmaya gelmiş kanlar akıyor yüzük parmağında kopmuş iyileşmiş şekilde kan akmıyordu korkuyorum annemi çağırıyorum sonra uyandım rüyamın yorumu nedir acaba teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Ayna Görmek (imam nablusi)

Demin yazmıştım benim rüyamda abimin el parmakları kopuyor


Yorum: Rüyada ayak parmağının kopması

arifselim
Merhaba. Genel bir yorum ile bu rüya insanın karşılaşacağı zorlu bir dönemi işaret eder. Ayrıca parmağının koptuğunu gören kişi ise mal varlığının çoğunu kaybeder ve büyük sıkıntılar yaşar. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda en yakın arkadaşımla ıssız bir yerdeyken konuşurken bir anda beni tutup sağ ayağım serçe parmağını kesiyordu ve serçe parmağım yok oluyordu. Bu arkadaşımla beraber iş hayatımızla ilgili planlarmız da var gerçek hayatta.

Okudunuz mu?  Rüyada ayakkabının ayağı sıkması

Tohat
Merhaba. Parmak kesilmesi olumlu şekilde tabir edilmez. Yine de olumsuz bir şey gerçekleşecekmiş gibi odaklanmamak gerekir. Çünkü rüyalar bazen gerçekleşmez. Yapacağınız işlerde daha dikkatli ve özenli olur önemli işlerinizi yapmadan istihareye yatarsanız sorun yaşamadan yaşanacağı varsa da önceden tedbirinizi almış olacaksınız.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayın Üzerine Düştüğünü Görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleykum
Ruyamda sag ayak orta parmağımın mantar hastalıgından koptugunu goruyorum sonra hastaneye gıdıyorum ve parmagım tekrar yerıne dıkılıyor ve bakıyorum kı eskısı gıbı saglıklı bır sekılde bütün parmaklarımı oynatıyorum. Ayrıca hastaneye gıttıgımde hastanede ablam ıle abımı goruyorum ama onlara bırsey soylemıyorum.
Yorumlarınızı rica ediyorum


arifselim
Aleykum selam. Aslında gören kişiye yüzyüze tabir edilmesi ile daha isabetli bir yorum yapılabilir. Genel olarak bu rüya bir sırrının ortaya çıkmasına ama kısa bir süre içinde tekrar durumu toparlamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Akraba Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
merhabalar. rüyamda hem sağ hem sol ayağımın parmakları kesiliyor ama kan yada acı hiç bişey hissetmedim ayağa kalkıp yürümeye çalışıyorum kendi başıma dengemi kaybedip yüksek bir yerden düşüyorum düştüğüm yerde hiç bir şey olmuyor bana yine kendi imkanlarımla ayağa kalkıyorum ve bu sefer dengemi sağlayıp yürüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada ayağında bebek sallamak

Tohat
Merhabalar. Şu sıralar odaklanma sorunu yaşadığınıza, duyup gördüğünüz şeyleri sadece kendi düşüncenize göre yorumlayıp anlamlandırmaya çalıştığınıza olayın farklı açısından bakmayı tercih etmediğinize işaret etmektedir. Ayrıca tekdüze bir dönem ve monoton geçen bir döneme de delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Asma kabağı Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda eşimin ayak baş parmağının koptuğunu gördüm kendi evimizden başka bir yerde oturuyoruz evde benim ailemden birileri var eşim diğer odada ev süpürürken çığlıklarını duyuyorum süpürge baş parmağını koparmış hemen alıyorum kopan parmağı ambulansı arıyorum hemen gelemeyeceklerini söylüyorlar bir saat sonra gelebiliriz diyorlar ertesi gün oluyor ben unutmuşum aklıma geliyor hemen götürelim diyorum aradım da hala dikilebilir diyorlar hastaneye gidiyoruz ben sağlık görevlileriyle eve geliyorum onlara patates falan kızartıyorum yemeleri için evde annem be kuzenimde oluyor orada sonlandı yorumlayabilirseniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba bu rüya her ne kadar hoş gibi görünmese de hayırlı olarak açıklanır. Rüya sahibi için ve eşi için her geçen gün eskisinden daha güzel ve daha mutlu olacağına işaret olarak yorumlanır. Sizde rüyanın hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri

rüyada ayak parmağının kopması, rüyada ayak baş parmağının kopması, rüyada ayak parmak kopması diyanet

Bu kategoride yer alan Rüyada araba kullanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ayak parmağının kopması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.